Şimdi Ara

Google Action Blocks uygulaması Android platformunda indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın yaşlılar veya görme zorluğu olan kişiler başta olmak üzere daha kolay bir ara yüz isteyen kullanıcılara yönelik olarak geliştirdiği Action Blocks uygulaması Android mağazasında indirmeye sunuldu.



    Google Action Blocks neler sunuyor?



    Google Action Blocks uygulaması Google Assistant ile entegre pek çok fonksiyonu ve komutu widget olarak ana ekrana eklemenizi sağlıyor. Bu widget’lar tıklandığında doğrudan Google Assistant’ı çağırıyor.



    Ayrıca Bkz.5G hız rekorunu Nokia kırdı



    Kullanımı oldukça kolay olan uygulamada asistanın yerine getirmesini istediğiniz fonksiyonları yazmanız yeterli oluyor. Birisini arama, alarm kurma, uygulama başlatma veya akıllı ev aletlerini kontrol etme gibi pek çok seçenek mevcut.



    Sonrasında hazırladığınız bu komutlar widget olarak Ayarlar menüsüne yerleşiyor. Ana ekranda widget ekleme menüsüne giderek hazırladığınız komutları görebiliyorsunuz. Oldukça büyük widget’lere farklı ikonlar atamanız da mümkün.



    Ana ekrana yerleştirdikten sonra ise tek tıkla doğrudan Google Assistant penceresine geçiyor ve komutun sonucunu görebiliyorsunuz.





    Google ayrıca işitme engelliler için kişiye yönlendirilen konuşmaları ekranda yazıya döken, yazıya cevap verebilen, çeviri yapan ve birisi seslendiğinde titreşim ile kişiyi uyaran Live Transcribe uygulamasını da güncelledi.



     



     



     





     



     



     





     



     



     










  • Iş iyice Windows Phone dönüyor. Bkz. Dün çıkan IOS14 sızıntı(!) videosunda bloklar gibi...

  • Tam da onu diyecektim. Windows Phone'da her şeyin widget'ını yapabiliyordunuz. Haberi okurken aklıma ilk gelen bu oldu.
    Yağ gibi akan pırıl pırıl işletim sistemiydi. Yazık oldu.

  • ölü bir yatırım daha

  • Sizi bilmem ama ben, windows mobil işletim sistemini kötü olduğu için değil kapece ve adice nokia yı batırdıkları için sevmedim.

  • Google Action Blocks pratiği Google Assistant ile entegre pek çok fonksiyonu ve komutu widget olarak ana ekrana eklemenizi sağlıyor. Bu widget’lar tıklandığında direkt Google Assistant’ı çağırıyor.

    Tasarrufu epey kolay olan pratikte asistanın noktasına getirmesini istediğiniz fonksiyonları yazmanız ehliyetli oluyor. Birisini arama, alarm kurma, pratik başlatma yahut akıllı konut aletlerini denetim etme üzere pek çok seçenek mevcut.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya resmen Google boş işler müdürü olmuş saçma sapan uygulamalar peşindeler daha yaratıcı şeyler bekliyoruz sizden

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.