< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
hayırlı uğurlu olsun. goodyear güzel markadır. kaldırımlara yanaşırken yanaklara dikkat ediniz. ayrıca her yeni lastik bir süre çok iyi hissiyat verir. önemli olan uzun vade kullanım sonrası performansıdır. örneğin 1 sene sonra gibi. bundan sonrası için o ebatlarda p zero serilere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim nacizane. |
|
oo yea diyorsun yani :) ... ![]() yeni lastiklerde tüketim yüksek olur Yeni nesil lastikler, binek araçlarda yüzde 20, ağır vasıtalarda ise yüzde 35 oranında + yakıt tüketiminde etkili olabiliyor... Bu nedenle düşük dönme direncine sahip lastik yakıt tasarrufu açısından daha da önem kazanıyor... |
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
|
Daha önce Asymmetric 3 kullanmıştım güzel lastikti, şimdi EfficientGrip Performance kullanıyorum , memnunum lastiklerden |
|
Bu lastiğin herkes iyi ve sessiz oluşundan bahsediyor ama uzun kullanımda dayanıklılığı ile ilgili ciddi bir yorum göremiyorum. sizin uzun süreli değerlendirmenizi merak ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AasitT -- 29 Nisan 2025; 13:28:17 > |
|
Lastikte neden uzun ömür arıyorsunuz ki. Uzun ömürlü lastik muhtemelen serttir. Hem yumuşak hem uzun ömürlü olamaz |
|
bende de goodyear eagle f1 asymetric 5 kullanıyorum, bir çok açıdan benzer bir lastik 2 senedir kış yaz değiştirerek kullandım toplamda 20 bin yaz lastiği ile yapmışımdır. gayet memnunum, saklama koşullarına dikkat ederim. bu yaz 3. yazı ve performansında gözle görülür bir fark olmadı. |
bugün itibariyle 4 lasrtik için ödenen tutar 24 bin civarında. ömür boyu gitsin gibi bir derdim yok ama ilk yazı geçirdikten sonra performans kaybı da yaşamak istemiyorum. genelde 3 yaz kullanılabilmeli bence bir lastik. bazı yorumlarda 5-10 bin km sonra yanal yıpranmalar vs okudum. aslında o noktada kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. |
|
Riske girmeye gerek yok pc7 al geç, performansa performans, konforsa konfor. Hem f1 serisi piyasada zor bulunuyor. |
|