Şimdi Ara

silin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama ama sana birşeyler söylemem gerek.
    oyunçeviri gibi bir site kurmak istiyorum demişsin.
    OYUNÇEVİRİ EKİBİNDE OLAN SUPERSTAR ÇEVİRMENLER 4-5 tane farklı yere dagıldılar ve hepside kariyerlerini dahada zirveye çıkarmak için bunu yaptı. Yani oyunçeviri sitesinin benzerini sen hayal ediyorsun ve ailen gibi sahip çıkmak istiyorsun ama çevrendekiler bu siteyi sadece basamak olarak görecek. Yaşananlarda bunun bir örnegi.

    İSİM vermek istemiyorum frima ismide aslında vermek istemiyorum ama örneklemem gerekiyor. Oyunçevirinin beyni bel kemigi diyecegimiz kişiler farklı farklı yerlere gittiler.
    1-23 sutidio
    2-crawals
    3-
    4-animuz projesi
    5-farklı 2-3 tane benim gördügüm oluşumlar. Bu ve vb. çeviri oluşumlarına veya şirketlerine oyunçeviri sitesini oyunçeviri yapan bel kemigi dedigimiz çevirmenler kariyerlerini dahada yükseltmek için gittiler.

    Yani hocam oyunçeviri gibi bir sitenin benzerini tekrar oluşturmak artık bir hayal. diyelimki okadar kaliteli çevirmeni tek bir oluşumda topladın zaten bu imkansız çünkü hepsi profesyonel olmak için para kazanmak için oyunçeviride bulundular. sen bunları bir araya getirsen bile bu uzun ömürlü olmaz. money money money gerekecek.
    Bu saatten sonra böyle birşey olacagını sanmıyorum.
    Tabi iyi bir çevirmenim diyorsan kendine kendin gibi 3-4 kisi daha bulursan yinede oyunçeviri kadar olmasada birşeyler yapabilirsiniz. tek basına çeviri yapmak gerçekten disiplin isteyen bir iş
  • TanerSaydam T kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğine aşırı şekilde katılıyorum mükemmel bir şey olur. Tonla grup var tek grup olsa daha hızlı bir şekilde çeviri yapılır ama çok zor. :/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.