Şimdi Ara

Gömülü 20 Yaş Dişimi Çektirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 saat önce geçirdigim operasyon.

    1 Hafta önce sag alt yanagımın anlamsızca şişmesiyle başlayan, diş agrısının başlarda söz konusu olmadıgı gün geçtikçe sinsi planlarını devreye sokan DİŞ.En başta herhangi bir agrı yoktu anlayamadım o yüzden neden şiştigini fakat 3.gün sonunda artık yavaş yavaş agrılar baş göstermeye başladı.20 lik oldugunu 3.günün ögleninde anladım.Çünkü hiç bir agrısı kesici antibiyotik etki etmiyor ve tuzlu su gargara falan oralı bile degil.

    Bu dişin agrısı öyle ilaçla falan geçmiyor gençler ben dayandım 5 6 gün daha baktım geçmiyor bugün dişçiye gösterdim.Hemen bir röntgen çekimi yapıldı.Yapılırken çok dua ettim Allahım gömülü olmasın nolur diye.

    Fakat malesef röntgene beraber baktıgımız doktor gömülü diş bunun alınması lazım dedi.Önceki 20'likde gömülüydü onuda aldırmıştım tecrübeliydim yani öyle zannediyodum.

    Bayan bir cerrah geldi operasyona hemen başlayalım bitsin dedim kıza.Neyse başladı anesteziler falan havada uçuşuyo tabi öyle kolay mı gömülü çıkarmak.Neyse dişe ulaştık,tabi bu arada agzımı öyle bi açıyoki asistan sanki çıkartıp dildoyu sokucak tövbe.Kız bi iki uğraştı diş oynamıyo bile.Parçalıyımda öyle alıyım bari dedi parçaladıkça benim ayarım kaçıyo.Travma yaşıyosunuz o an.Neyse vurdu kırdı kesti biçti tam 1 buçuk saat süren operasyonla dişi çıkardık ama çıkan sadece diş degildi.Kız dişle ugraşırken ben kendimi kasarak kızın elini kolunu ne varsa ısırmışım kızın el pert.

    Kız bana hadi bi s.. git edasıyla klinikten buzu verdi reçeteyi yazdı gönderdi.2 igne yaptırdık hemen anestezi geçince agrılar azalsın diye. Eve ayak basmamla agrıların vurması aynı dakikada gerçekleşti.Gözlerimde yaşlar birikti beyinin her tarafı inanılmaz bir agrıyla kaplandı kafanı duvara vursan hissetmezsin o derece.

    Şimdi çok şükür biraz iyiyim fakat hala anestezi oldugu için tam agrılar ortaya çıkmadı bu gece yarısı itibariyle bekliyorum ve bu öncekinden daha agır olucak hissediyorum.

    Şimdi sizlerden bu agrıyı azaltmak için tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Buz zaten yapıyorum agrı kesici forever.Başka bir fikri olan varsa çok sevaba girer.

    Hadi eyv.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.