< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 23 Aralık 2019; 8:31:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 23 Aralık 2019; 8:31:30 > |
Kullanıcı hatası. İyi niyetten cenaze masraflarının yarısı karşılanır.
|
Tok sesle kopmuştur en azından
|
Ama çok kaliteli yumuşak plastikleri var, yalıtımı sınıfının en iyisi, kapısını kapatınca tok ses çıkarıyor böyle içi dolu dolu, latin ncap'ten 5 yıldız almış, hem her gün kaza mı yapıyoruz?
Birazdan vw fanatikleri gelip yukarıdaki bahaneleri sıralamaya başlar... |
Kapısı kopan arabaya 4 yıldız verip, a sütünü bükülmemiş, konsolu vs stabil kalmış arabaya 0 yıldız veren objektif euro ncap
|
Ben bu forumda "Bu kadar yüksek süratli kazada zaten öleceksiniz, ne gerek var yan ve perde hava yastığına" diyen Polo kullanıcısını gördükten sonra hepsi müstehak diyorum. Sonuca da hiç şaşırmadım çünkü kaza testinde kapısı kopan ilk VW değil, son da olmayacaktır. Buyrun bu da sürücü kapısı small overlap testinde kopan, sürücüsünün airbag'e değil de o yumuş yumuş konsoluna(!) kafa attığı VW Passat CC testi;
https://www.youtube.com/watch?v=rU6a_s4SHZw |
Bu araç fiatın olsa 2 yıldız almıştı 😂 Kapısı açılan a seriside 5 yıldız aldı bu tür kapı açılma vakaları duster ile başladı ve ciddi puan kırılmıştı fakat alman üreticilerin puanı kırılmıyor, kaldıki ciddi puan kaybını bırak büyük güvenlik zaafiyeti gerçek hayatta kaza testlerdeki gibi bir defa vurdum oldu bittiye gelmiyor
|
308.
|
Bütün modeller yirmi yıllık zaten
|
Adamlar konsolu boşuna yumuşak yapmıyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 5 Aralık 2019; 1:48:36 > |
|
|
|