Şimdi Ara

Golf V 1.6 lpg yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2004 model 162000 km de comfortline golf 5 im var. Araç düz motor 1.6 ve atiker marka lpg takılı. Fulleme yöntemiyle yakıt sarfiyatını ölçtüğümde 100 km de kışın şehir içi 11.5 - 12.5 lt lpg yaktı. Sizce bu değer çok değil mi? Aracın 10 bin bakımlarını düzenli yaptırıyorum. Bu bakımda yağ ve filtresi, gaz filtresi ve gaz ayar kontrolü, hava ve polen filtresini değiştiriyorum. Bir de her 100 km yaklaşık 1 lt de benzin yaktığını düşünürsek yakıt sarfiyatı oldukça yükseliyor.



  • Sen o motora hangi marka lpg takdırdın ki? TSI motora en iyi uyum sağlayan ve %50 tasarruf yapan Sıvı sistem Soğutma var. Aynı zamanda bunu da en hesaplı Marget markası var bu forumda araştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laruz

    Sen o motora hangi marka lpg takdırdın ki? TSI motora en iyi uyum sağlayan ve %50 tasarruf yapan Sıvı sistem Soğutma var. Aynı zamanda bunu da en hesaplı Marget markası var bu forumda araştır.

    Atiker marka olduğunu zaten yazmıştım. Ayrıca aracım tsi değil düz motor.
  • merhaba benimde 2005 model golf 5 im var benim yakıtım da 11 12 litre civarında ve 330 km de 10 litre benzin yaktı sanırım havalar soguk oldugu için bu kadar cok yakıyor cunku aracım cok gec ısınıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.