Şimdi Ara

Golf'un sadece ic mekani Golf almak icin bir nedendir gorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
275
Cevap
3
Favori
10.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dergide okumustum, sadece ic mekani Golf almak icin bir nedendir diyordu insanlar icin, siz ne dersiniz ? Aracin ic kalitesi gercektende sinifinin uzerinde, Auris'e Corolla'ya bakiyorsunuz Golf ile arasinda yil degil cag var resmen, ayni grup araci Leon'a yoneliyorsunuz fiyati uygun diye Golf'ten sonra ici yine cok kotu geliyor... Golf'un kabininin gercekten tercih sebebi olmasinda etkisi var bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the.professor

Bu mesaj silindi.
    Tamam

Orijinalden alıntı: undefined2

Bir dergide okumustum, sadece ic mekani Golf almak icin bir nedendir diyordu insanlar icin, siz ne dersiniz ? Aracin ic kalitesi gercektende sinifinin uzerinde, Auris'e Corolla'ya bakiyorsunuz Golf ile arasinda yil degil cag var resmen, ayni grup araci Leon'a yoneliyorsunuz fiyati uygun diye Golf'ten sonra ici yine cok kotu geliyor... Golf'un kabininin gercekten tercih sebebi olmasinda etkisi var bence

Kalitesi ortada gerçekten adamlar yapmış aga içine binince kaliteli anlaşılıyor.

Orijinalden alıntı: Direnmeye devam 55

quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

Bir dergide okumustum, sadece ic mekani Golf almak icin bir nedendir diyordu insanlar icin, siz ne dersiniz ? Aracin ic kalitesi gercektende sinifinin uzerinde, Auris'e Corolla'ya bakiyorsunuz Golf ile arasinda yil degil cag var resmen, ayni grup araci Leon'a yoneliyorsunuz fiyati uygun diye Golf'ten sonra ici yine cok kotu geliyor... Golf'un kabininin gercekten tercih sebebi olmasinda etkisi var bence

Kalitesi ortada gerçekten adamlar yapmış aga içine binince kaliteli anlaşılıyor.
    Bu aracı alanların çoğu iç mekanı için alıyor.

Orijinalden alıntı: Guest-89A2A547C

Bu aracı alanların çoğu iç mekanı için alıyor.

Alıntıları Göster
    Koltuklarının çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Ozellikle gece ic mekan ates ediyor. Binip te agzi acik kalmayan gormedim.
    C sınıfı bir aracın iç mekan kalitesini ne yapayım? Dediğiniz gibi sadece iç mekan yetseydi diğer araçlar satılamazdı. Auris astra i30 gibi araçlar da golf gibi tutuluyor. Hepsinin kendisine göre artıları var.

Orijinalden alıntı: uurum

C sınıfı bir aracın iç mekan kalitesini ne yapayım? Dediğiniz gibi sadece iç mekan yetseydi diğer araçlar satılamazdı. Auris astra i30 gibi araçlar da golf gibi tutuluyor. Hepsinin kendisine göre artıları var.

Alıntıları Göster
    Tasarım olarak premiumlarda dahil olmak üzere, sınıfının en şık kokpiti var Golf' te. Kalite olaraksa A3' den biraz geride, BMW 1 serisi ile hemen hemen aynılar, ufak nüanslar haricinde ( Golf belki çok az önde olabilir ), diğer modellerden iyi. Bence de iç tasarım ve kalitesi bu aracı almak için başlı başına bir sebep olabilir. Şu 8'' Discover Pro bu kadar pahalı olmasa onu da ekledin mi tadından yenmezdi ama işte çok pahalı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 4 Ağustos 2013; 11:54:10 >

İslam ÇUPİ

• quote:

Ateş etmek bende çok kullanırım

SAMSUNG GALAXY S III
    Fabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Ateş etmek bende çok kullanırım

Turkcedeki en guzel laf.

• Doğru söylemişler. Arac tercihinde öncelik iç tasarımda olmalı. Direksiyona oturunca dişini unutuyorsunuz zaten. Golfün konsolu bu sınıfın en iyi konsollarindan biri. Mercedes A serisine tercih ederim.

Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925

Takip ediyorum güzel yorumlar geliyor
    Yorumları direksiyon başında çekilmiş fotolarla beraber alsak ta öyle değerlendirsek...

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Yorumları direksiyon başında çekilmiş fotolarla beraber alsak ta öyle değerlendirsek...

Ne alaka

Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925

Takip ediyorum güzel yorumlar geliyor
    Günümüzde artık özellikle C Segmenti'nde premium ve standart markalar arasındaki hem kalite farkı hem de fiyat farkı ciddi anlamda kapandı.

Bu yüzden iç mekan tabiki tercih sebebidir.İç mekandaki en ufak bi fonksiyonel eksiklik bile yeri geldiğinde rahatsız ediyor insanı.

Golf'ün iç mekanı da sınıfına göre gayet iyi.Ön tasarım da çok iyi ama arkası biraz boş ve biçimsiz.
  • Koltuklari, kapı içlerini ve özellikle konsolu tasarlayan ekip darbe yapıp dış tasarım ekibinin yaptığını yapsa benim icin Golf almamak icin bir neden olmaz. Şahsi görüşümdür, Golf'un konsolu A3'den daha kaliteli hissi uyandırıyor..
    Bu arada koltukların görüntüsü cok güzel olsa da kalite olarak Golf 6'dakilerden geride gibi..

Orijinalden alıntı: kahraman202

Koltuklari, kapı içlerini ve özellikle konsolu tasarlayan ekip darbe yapıp dış tasarım ekibinin yaptığını yapsa benim icin Golf almamak icin bir neden olmaz. Şahsi görüşümdür, Golf'un konsolu A3'den daha kaliteli hissi uyandırıyor..
    Bu arada koltukların görüntüsü cok güzel olsa da kalite olarak Golf 6'dakilerden geride gibi..

Türk halkının golf almak için bahaneye ihtiyacı yok gerçi de hadi bi bahane de iç mekan olsun. Bazısı için tok kapı sesi bazısı için iç mekan olsun. Hayır sanki leon un ya da auris in iç mekanı golf te olsa buraya yazılanlar değişecek gibi. O zaman da en kaliteli golf olacaktı.

Bit kadar radyo düğmeleri hariç ama.

Orijinalden alıntı: superegoid

Tamamen subjektif "kaliteli kaliteli, abicim çok kaliteli, ekmek çarpsın kaliteli" yorumları(!)

Türk halkının golf almak için bahaneye ihtiyacı yok gerçi de hadi bi bahane de iç mekan olsun. Bazısı için tok kapı sesi bazısı için iç mekan olsun. Hayır sanki leon un ya da auris in iç mekanı golf te olsa buraya yazılanlar değişecek gibi. O zaman da en kaliteli golf olacaktı.

Bit kadar radyo düğmeleri hariç ama.
    Zaten dışının diğer golfler göre çok bir farkı yok , içi tabiki etken oluyor ama daha çok marka algısı bunu yapıyor. Yani golf ise iyidir algısı zaten var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.