Şimdi Ara

Golf Hakettiğinden Daha Pahalı Bir Araç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Golf ün son yıllarda artık sınıfındaki tekelini kaybettiğini diğer markaların Golf e alternatif olan ve Golf'ten daha donanımlı araçlar ürettiğini düşünüyorum peki sizin görüşleriniz nelerdir? Ayrıca Golf'e verilen paranın aslında önündeki VW markasına verildiğini düşünüyorum..

• akifdmr
    Er

[X]
    Amaç ? bazı şahıslar yine forumu karıştırmak istiyor.
    Golfle alakalı hiç konu yoktu forumda geldin sen açtın dimi

Somestir tatilinde forumu da mi tatil yapsak ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: catalyst

Yav he, he.

Forumun böyle bir konuya ihtiyacı vardı teşekkürler

desem de inanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: catalyst

Yav he, he.

hayır arkadaşlar art niyetle acmadım bu konuyu araba alacagım cesitli markaları arastırıyorum bunların arasında sadece Golf cok dikkatimi cekti sunmus oldugu arabaya karsılık istemiş oldugu fiyatı çok uçuk buldum.. ben öle arabadan çok anlayan birisi degilim sadece bu konuda daha tecrübeli arkadasların fikrini almak istedi,m..

Orijinalden alıntı: meganers

100.000'de olsa golf candır hacı
    türkiyede hiçbir araç o verdiğimiz paraları hak etmiyor ama yapacak birşey yok, insan alıyor işte

Orijinalden alıntı: [Caty]

Forumun böyle bir konuya ihtiyacı vardı teşekkürler

desem de inanma

Alıntıları Göster
    Bence ucuz.

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

türkiyede hiçbir araç o verdiğimiz paraları hak etmiyor ama yapacak birşey yok, insan alıyor işte

Alıntıları Göster
    işin bi başka boyutu ise ikinci elde bu arabanın temizini bulmakta samanlıkta iğne aramak gibi bir sey..

Orijinalden alıntı: akifdmr

işin bi başka boyutu ise ikinci elde bu arabanın temizini bulmakta samanlıkta iğne aramak gibi bir sey..

Alıntıları Göster
    kesinlikle hak ettiğinden pahalı bir araç.. ama Türk insanı düdüklenmeye meraklı olduğu için gayet iyi satıyor.. hal böyle olunca da geçirebildikleri kadar geçiriyor adamlar. Takdir etmek lazım..

Alıntıları Göster
    yeminlen forumdan soğuttu bu golf ve haketmediği(??!!) fiyatı...

"Nefret Ettiğimiz İşlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz. Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bi Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız.."
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

yeminlen forumdan soğuttu bu golf ve haketmediği(??!!) fiyatı...

Alıntıları Göster
    ah be kardesim ne istiyosunuz su golften ya full bi golf 60bin tl işte neyi zorluyosunuz anlamadım ki. 40bin e mi versin adamlar napsın, bence gayet ederinde fiyatı, boş bmwlere mercedeslere o kadar paralar veriliyorken kesinlikle hakediyor fiyatını.

Orijinalden alıntı: GKS321

ah be kardesim ne istiyosunuz su golften ya full bi golf 60bin tl işte neyi zorluyosunuz anlamadım ki. 40bin e mi versin adamlar napsın, bence gayet ederinde fiyatı, boş bmwlere mercedeslere o kadar paralar veriliyorken kesinlikle hakediyor fiyatını.

Alıntıları Göster
    kimse kusura bakmasın ama, millet iyice mala bağlamış.
  • arkadaslar ben yanlış anlaşıldım sanırım benim öğrenmek istediğim bu golf ün diğer arabalardan artısı ne.. neden bu kadar pahalı .. ya örneğin arka camları manuel, kliması manuel, vites manuel, cd çaları bile olmayan 150.000 deki golf e 30.000 tl fiyat istiyorlar.. oysa bu saydıklarımın hepsi otamatik olan daha dolu bi astra 27-28.000 tl civarında.. ben sadece bilgi sahibi olmak istiyorum.. verdiğim örnekler ortalama örneklerdir.. zaten işten anlayan ne demek istediğimi anlamıstır..

arkadaslar ben yanlış anlaşıldım sanırım benim öğrenmek istediğim bu golf ün diğer arabalardan artısı ne.. neden bu kadar pahalı .. ya örneğin arka camları manuel, kliması manuel, vites manuel, cd çaları bile olmayan 150.000 deki golf e 30.000 tl fiyat istiyorlar.. oysa bu saydıklarımın hepsi otamatik olan daha dolu bi astra 27-28.000 tl civarında.. ben sadece bilgi sahibi olmak istiyorum.. verdiğim örnekler ortalama örneklerdir.. zaten işten anlayan ne demek istediğimi anlamıstır..
    arkadaşlar herkesin aklında her türlü soru olabilir neden hemen sert çıkıyorsunuz ki

bu arada bence de pahalı ama genelde araçlar geçen senelere oranla pahalılandı ama bence pahalılıktan daha büyük sıkıntı yurtdışında olan donanım listelerinden çok farklı donanıma ve bu donanıma göre avrupa eşleniklerine nispeten daha pahalı sunulması

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahansen

arkadaşlar herkesin aklında her türlü soru olabilir neden hemen sert çıkıyorsunuz ki

bu arada bence de pahalı ama genelde araçlar geçen senelere oranla pahalılandı ama bence pahalılıktan daha büyük sıkıntı yurtdışında olan donanım listelerinden çok farklı donanıma ve bu donanıma göre avrupa eşleniklerine nispeten daha pahalı sunulması

Alıntıları Göster
    Gün geçmiyor ki yeni bir golf konusu açılmasın. Yemin ediyorum forumdan soğudum, çöplüğe döndü artık. Bilgi hariç her şey var. Arkadaşım pahalı geliyorsa almazsınız olur biter. Golf pahalı demişsiniz hangi golf pahalı 42500'e de var 70 küsür bine dayananda...

• Golf golf olalı boyle ilgi görmedi
    Bazıları onun kıymetini bilmedi
    Bırakın artık su aracı kendi haline
    Bıktırmayin artık onu sevenide

İsim gücüm yok acayım bir golf konusu
    Gördün mu Antalya daki lodosu
    Düşüreyim biraz milleti birbirine
    İzleyelim hallerini büyük keyifle

Gözlerim yoruldu artık golf okumaktan
    Millet yorulmadı ama yazmaktan
    Ciddiye almıyoruz artık bir cok konuyu
    Bende yapmak zorunda kalıyorum bu yorumu

Belki konuyu açan ciddi olabilir ama bizde malesef bıktık artık mesnetsiz golf konularından.

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Golf golf olalı boyle ilgi görmedi

Belki konuyu açan ciddi olabilir ama bizde malesef bıktık artık mesnetsiz golf konularından.

yani öyle bir sanat eseri olmuş ki şahsen kendi yorumumu fazla normal buldum

• quote:

arkadaslar ben yanlış anlaşıldım sanırım benim öğrenmek istediğim bu golf ün diğer arabalardan artısı ne.. neden bu kadar pahalı .. ya örneğin arka camları manuel, kliması manuel, vites manuel, cd çaları bile olmayan 150.000 deki golf e 30.000 tl fiyat istiyorlar.. oysa bu saydıklarımın hepsi otamatik olan daha dolu bi astra 27-28.000 tl civarında.. ben sadece bilgi sahibi olmak istiyorum.. verdiğim örnekler ortalama örneklerdir.. zaten işten anlayan ne demek istediğimi anlamıstır..
    Ucuz alsında Comfortline Golf için 75.000 Highline için 100.000 istemeleri lazım. Hem daha az satılırsa ikinci elide daha kuvvetli olur. Nasılsa sınıfının lideri fiyat olarakta öyle olmalı bence Mercedes A serisinden daha pahalı olmalı nede olsa Mercedec Ranault motoru kullanıyor o araç fiyatını hakediyorsa Golf fazlasını hakeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilsengenc

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Golf golf olalı boyle ilgi görmedi

yani öyle bir sanat eseri olmuş ki şahsen kendi yorumumu fazla normal buldum

Arada ilham geliyor iste
    Teşekkür ederim iltifatın icin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.