Şimdi Ara

Golf 7 Aksesuarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altt mesajlarda detaylı olarak verilmektedir...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben Almanya Vw sitesinde buldum ön ve arka ayrı setler halinde satılıyor ve toplam 100 Euro idi.
    Benim fikrime göre orijinal yedek parça olarak satılıyor ise apaçi işi olmayacağı ve görsel ya da ergonomik mutlak fayda gözetilerek geliştirildiği...
    örneğin ben havalar yağışlı gittiğinden sürekli cam kapalı olmak zorundaymış gibi hissediyorum. malum su sıçramaları nedeniyle. Oysa bu rüzgarlıklar olsa hem araç hava alır hem de su sıçrasa dahi içeriye gelmez diye düşünüyorum.
    Ayrıca sileceklere su püskütürken camlarınız açıksa sileceklerin getirdiği kirli su içeri girebiliyor.

İkincisi süratiniz arttıkça açık olan camların yarattığı paraşüt etkisi nedeniyle yakıt tüketimine olumsuz etkisi ve sertleşen hava akımının rahatsız etmesi. İşte bu rüzgarlık bunu kesinlikle ortadan kaldırıyor ve sürekli havalandırma açık kalmak zorunda da değil.
    Özellikle sigara içenler için cam tavan yoksa harika bir seçenek.

SONUÇ: Ne demiş bilge kişiler: "ALMAN MÜHENDİSLER YANILMIŞ OLAMAZ"

Parça no. 5G4 072 193 HU3 Ön iki kapı için
    Parça no. 5G4 072 194 HU3 Arka iki kapı için

Golf 7 Aksesuarlar

quote:

Orijinalden alıntı: hasfer

GOLF DAS AUTO
    Golf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 Aksesuarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 1 Mayıs 2015; 3:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

Ben Almanya Vw sitesinde buldum ön ve arka ayrı setler halinde satılıyor ve toplam 100 Euro idi.
    Benim fikrime göre orijinal yedek parça olarak satılıyor ise apaçi işi olmayacağı ve görsel ya da ergonomik mutlak fayda gözetilerek geliştirildiği...
    örneğin ben havalar yağışlı gittiğinden sürekli cam kapalı olmak zorundaymış gibi hissediyorum. malum su sıçramaları nedeniyle. Oysa bu rüzgarlıklar olsa hem araç hava alır hem de su sıçrasa dahi içeriye gelmez diye düşünüyorum.
    Ayrıca sileceklere su püskütürken camlarınız açıksa sileceklerin getirdiği kirli su içeri girebiliyor.

İkincisi süratiniz arttıkça açık olan camların yarattığı paraşüt etkisi nedeniyle yakıt tüketimine olumsuz etkisi ve sertleşen hava akımının rahatsız etmesi. İşte bu rüzgarlık bunu kesinlikle ortadan kaldırıyor ve sürekli havalandırma açık kalmak zorunda da değil.
    Özellikle sigara içenler için cam tavan yoksa harika bir seçenek.

SONUÇ: Ne demiş bilge kişiler: "ALMAN MÜHENDİSLER YANILMIŞ OLAMAZ"

Parça no. 5G4 072 193 HU3 Ön iki kapı için
    Parça no. 5G4 072 194 HU3 Arka iki kapı için

Golf 7 Aksesuarlar

quote:

Orijinalden alıntı: hasfer

GOLF DAS AUTO
    Krom Egzoz Ucu:

İşte standart görünüşleri böyle.
    Merak edenler için söyleyeyim. standardı: 76 mm çapında...

Golf 7 Aksesuarlar

Golf 7 AksesuarlarGolf 7 Aksesuarlar

Orijinal Volkswagen Krom Egzoz uçları
    Bunlar MK6 için olanlar...
    Golf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 Aksesuarlar

Bunlar da şu pahalı Mk7 için olanlar

Golf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 Aksesuarlar

Krom değil Pianno black olanları da var eğer piano black difüzörleriniz varsa ideal..
    Golf 7 Aksesuarlar

Bunlar da Carbon Difüzörler için Carbon Egzoz uçları
    Golf 7 Aksesuarlar

Oldukça değişik bir uç
    Golf 7 Aksesuarlar

Golf R'da orijinal fabrika çıkışı oval krom egzoz uçlarıyla geliyor.

Golf GTI'da da orijinal krom uçlar var

Ama ben bu ısıdan maviye dönmüş izlenimi veren egzoz çıkışlarına hayran oldum
    Golf 7 Aksesuarlar

Orijinal Volkswagen Krom Egzoz ucu kelepçeli modeli. Kelepçeli olduğundan Egzoz ucunda korozyona neden olmuyor.
    Golf 7 Aksesuarlar

Egzoz ucu nasıl takılır?

DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=RzspR48lrbA]

Eğer aracı lifte kaldırma imkanı yoksa alyan anahtarıyla birkaç dakikada (biraz üzerinin kirlenmesini göze alıp) kendin yapabilirsin demişti hocalarımız daha önceleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 26 Nisan 2015; 17:08:34 >

• quote:

Krom Egzoz Ucu:

İşte standart görünüşleri böyle.
    Merak edenler için söyleyeyim. standardı: 76 mm çapında...

Golf 7 Aksesuarlar

Orijinal Volkswagen Krom Egzoz uçları
    Bunlar MK6 için olanlar...
    Golf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 Aksesuarlar

Bunlar da şu pahalı Mk7 için olanlar

Krom değil Pianno black olanları da var eğer piano black difüzörleriniz varsa ideal..
    Golf 7 Aksesuarlar

Bunlar da Carbon Difüzörler için Carbon Egzoz uçları
    Golf 7 Aksesuarlar

Oldukça değişik bir uç
    Golf 7 Aksesuarlar

Golf R'da orijinal fabrika çıkışı oval krom egzoz uçlarıyla geliyor.

Golf GTI'da da orijinal krom uçlar var

Ama ben bu ısıdan maviye dönmüş izlenimi veren egzoz çıkışlarına hayran oldum
    Golf 7 Aksesuarlar

Orijinal Volkswagen Krom Egzoz ucu kelepçeli modeli. Kelepçeli olduğundan Egzoz ucunda korozyona neden olmuyor.
    Golf 7 Aksesuarlar

Egzoz ucu nasıl takılır?

DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=RzspR48lrbA]

Eğer aracı lifte kaldırma imkanı yoksa alyan anahtarıyla birkaç dakikada (biraz üzerinin kirlenmesini göze alıp) kendin yapabilirsin demişti hocalarımız daha önceleri.

Alıntıları Göster
    GOLF 7 için orjinal perde uygulaması fotoğrafları, almak isteyenlere fikir verebilir.
    Parça no. 5G0 064 365

Golf 7 Aksesuarlar

Detay fotoğraflar için "tiguan41" nickli Önder Hocama teşekkürü bir borç bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 1 Mayıs 2015; 3:55:08 >

• quote:

GOLF 7 için orjinal perde uygulaması fotoğrafları, almak isteyenlere fikir verebilir.
    Parça no. 5G0 064 365

Golf 7 Aksesuarlar

Detay fotoğraflar için "tiguan41" nickli Önder Hocama teşekkürü bir borç bilirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-7-gti-far-orjinal-tasarim-cift-u-led-xenon-kit-dahil-186715632/detay/

Böyle şeyler tehlikeli hocam..
    Altı üstü sinyal lambası diyeceğiniz basit bir parçanın çin malı replikasını aracına taktıran A3 sahibinin aracının yandığını,
    standart dışı uygulama nedeniyle kaskonun da ödeme yapmadığını hatırlatmakta fayda var...
    Gövde aerodinamik ve benzeri parçaları, aksesuar kabul edilebilecek şeylerde sorun olmayacaktır elbet...
    Ancak işin içine elektrik, elektronik, mekanik girince iş değişir.
    Araç yanmaz belki ama başka arızalara da yol açabilir.
    Sonrasında orijinal olmayan ekipman ve yetkili olmayan personelin müdahalesi nedeniyle araç garanti kapsamında kalacaktır bu durumda.
    Varsayalım ki taktık ve arıza vermedi...
    Hali hazırda Basic de olsa Bi-Xenon farlı araçların kullanmasında hiçbir sorun çıkmayabilir.
    Ancak halojen farlı araçlarda kullanılması halinde
    Tanıtımında farlarda yükseklik ayarı olduğu söyleniyor ama orijinalinde far yüksekliğini ayarlayan parça hatasız ölçüm için arka aks üstündedir.
    Dolayısıyla sağlıklı bir far yükseklik ayarı olmadığından TÜV'den de geçmesi mümkün değil..
    Çünkü Xenon farlı araçlarda far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı yasal zorunluluk gereği kesinlikle bulunmalıdır.
    Hadi bunu da eski farlarınızı atmayıp/satmayıp depoya kaldırdığınızı ve denetime giderken taktığınızı varsayalım...
    Far aydınlatması gerçekte Xenon farların gücündeyse ve yükseklik ayarı bulunmuyorsa;
    bunu kullanmak diğer sürücülerin geçici körlüğüne neden olabilir...
    Dolayısıyla sürücülerin kaza yapmasına neden olabilecek kadar kuvvetli olduğundan kullananları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 1 Mayıs 2015; 4:04:04 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-7-gti-far-orjinal-tasarim-cift-u-led-xenon-kit-dahil-186715632/detay/

Böyle şeyler tehlikeli hocam..
    Altı üstü sinyal lambası diyeceğiniz basit bir parçanın çin malı replikasını aracına taktıran A3 sahibinin aracının yandığını,
    standart dışı uygulama nedeniyle kaskonun da ödeme yapmadığını hatırlatmakta fayda var...
    Gövde aerodinamik ve benzeri parçaları, aksesuar kabul edilebilecek şeylerde sorun olmayacaktır elbet...
    Ancak işin içine elektrik, elektronik, mekanik girince iş değişir.
    Araç yanmaz belki ama başka arızalara da yol açabilir.
    Sonrasında orijinal olmayan ekipman ve yetkili olmayan personelin müdahalesi nedeniyle araç garanti kapsamında kalacaktır bu durumda.
    Varsayalım ki taktık ve arıza vermedi...
    Hali hazırda Basic de olsa Bi-Xenon farlı araçların kullanmasında hiçbir sorun çıkmayabilir.
    Ancak halojen farlı araçlarda kullanılması halinde
    Tanıtımında farlarda yükseklik ayarı olduğu söyleniyor ama orijinalinde far yüksekliğini ayarlayan parça hatasız ölçüm için arka aks üstündedir.
    Dolayısıyla sağlıklı bir far yükseklik ayarı olmadığından TÜV'den de geçmesi mümkün değil..
    Çünkü Xenon farlı araçlarda far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı yasal zorunluluk gereği kesinlikle bulunmalıdır.
    Hadi bunu da eski farlarınızı atmayıp/satmayıp depoya kaldırdığınızı ve denetime giderken taktığınızı varsayalım...
    Far aydınlatması gerçekte Xenon farların gücündeyse ve yükseklik ayarı bulunmuyorsa;
    bunu kullanmak diğer sürücülerin geçici körlüğüne neden olabilir...
    Dolayısıyla sürücülerin kaza yapmasına neden olabilecek kadar kuvvetli olduğundan kullananları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum

Alıntıları Göster
    Tamponları delmeden ve yapıştırmadan plaka takmak için plakalık çözümü
    Merak etmeyi aşıp alıp kullanmak isteyenlere de online alışveriş adresleri:
    http://www.amazon.com/dp/B0013HP98C/...s=bell+bracket

http://www.amazon.com/The-Hillman-Gr...ds=toggle+bolt

http://www.usmillworks.com/vw.html
    Golf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 AksesuarlarGolf 7 Aksesuarlar[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/1686410/a0895326-e782-48e1-b9d7-708be5e9d04b.jpg[/simag

• Bagajda full led

• quote:

Bagajda full led

LED’li plaka aydınlatması:
    plakanızın dahat net görünmesini sağlıyor ve sahip olduğu LED teknolojisi sayesinde daha az enerji harcayarak kullanım ömrünü uzatıyor
    Plaka Led aydınlatması için E bay linki burada
    Parça no. 5G0 052 110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 1 Mayıs 2015; 4:18:40 >

• quote:

LED’li plaka aydınlatması:
    plakanızın dahat net görünmesini sağlıyor ve sahip olduğu LED teknolojisi sayesinde daha az enerji harcayarak kullanım ömrünü uzatıyor
    Plaka Led aydınlatması için E bay linki burada
    Parça no. 5G0 052 110

Alıntıları Göster
    Pleksi plakalıktaki detay nefes kesici...
    Golf 7 Aksesuarlar

İşte bu da aracın iç dekoruyla uyumlu Nappa Deri Carbon desenli koltuk ve iç döşeme detaylara sahip anahtarlığı
    Golf 7 Aksesuarlar

Hangi Nappa Deri Carbon desenli koltuklar derseniz buradaki gibi:

Bu plakalık da fenaaa... çok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 25 Mart 2015; 18:23:31 >

• Orijinalden alıntı: tumer1903

Bende bu duruma katiliyorum ki normal katalog resminde bile bu durum mevcutsa basimiza gelmesi gayet normal gorunuyor.

Servise gitmisken bazi aksesuar siparisleridr verdim, aksesuarlar almanyadan 15 gun icerisinde gelicekmis,aracimi GTD versiyon yapma amacim var ve ufak ufak girisimlerde bulunmaya basladim siparisler sunlar..

1. SPOİLER YAN ÇITALAR( biraz pahali ve gereksiz gibi gorunuyor fakat hos duruyor tanesi 280 tl )
    2. GTİ MARŞPİYELLER ( ender elektronikte 600 lira rakam cekiyorlar ama servisde kar kat ucuz , takimi 280 tl dediler ama yanlis bi durum yoktur umarim isciligide 1 veya 1 bucuk saat surermis tahmini 400 e patlar diye umuyorum)
    3. GTİ İN TAMPON SPOİLER ( bu urunun rakamini fazla hatirlamiyorum ama tanesi 75 liraydi zannedersem )

• quote:

Orijinalden alıntı: tumer1903

Bende bu duruma katiliyorum ki normal katalog resminde bile bu durum mevcutsa basimiza gelmesi gayet normal gorunuyor.

Servise gitmisken bazi aksesuar siparisleridr verdim, aksesuarlar almanyadan 15 gun icerisinde gelicekmis,aracimi GTD versiyon yapma amacim var ve ufak ufak girisimlerde bulunmaya basladim siparisler sunlar..

1. SPOİLER YAN ÇITALAR( biraz pahali ve gereksiz gibi gorunuyor fakat hos duruyor tanesi 280 tl )
    2. GTİ MARŞPİYELLER ( ender elektronikte 600 lira rakam cekiyorlar ama servisde kar kat ucuz , takimi 280 tl dediler ama yanlis bi durum yoktur umarim isciligide 1 veya 1 bucuk saat surermis tahmini 400 e patlar diye umuyorum)
    3. GTİ İN TAMPON SPOİLER ( bu urunun rakamini fazla hatirlamiyorum ama tanesi 75 liraydi zannedersem )

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lazer sis farı. Gerçi karda denedik :) yarın sisli yol fotolarını da yollarım:)

Donanimsal degil. Ben de bunu bi arkadasin tavsiyesi ile aldim siste çok etkili oldugunu söyleyebilirim. Derin ithalat veya derin ticaret gibi bi seydi. 90 tl verdim ama degdi.
    bu da sigara dumanıyla yaptığımız test

Lazer sis lambası Golf7

https://www.youtube.com/watch?v=ViOOAwjJYFI

Golf 7 Aksesuarlar

Orijinalden Alıntı:gob london

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 21 Şubat 2015; 23:31:14 >

• quote:

Arkadaşlar lazer sis farı. Gerçi karda denedik :) yarın sisli yol fotolarını da yollarım:)

Donanimsal degil. Ben de bunu bi arkadasin tavsiyesi ile aldim siste çok etkili oldugunu söyleyebilirim. Derin ithalat veya derin ticaret gibi bi seydi. 90 tl verdim ama degdi.
    bu da sigara dumanıyla yaptığımız test

Lazer sis lambası Golf7

Golf 7 Aksesuarlar

Orijinalden Alıntı:gob london
    Vw Amblemi biçiminde Nazarlık

Bütün bayilerde bundan var.
    Ben Demoto'dan aldım aracımı bana da hediye etmişlerdi söz gelimi...
    O kadar beğedim ki...
    Oldum olası aynalarına sallantılı bir şeyler asanlara kin ve nefret besleyen ben, bir anda onlardan biri oldum hiç bir şey olmamışçasına...
    Denemekte fayda var...

• quote:

Vw Amblemi biçiminde Nazarlık

Bütün bayilerde bundan var.
    Ben Demoto'dan aldım aracımı bana da hediye etmişlerdi söz gelimi...
    O kadar beğedim ki...
    Oldum olası aynalarına sallantılı bir şeyler asanlara kin ve nefret besleyen ben, bir anda onlardan biri oldum hiç bir şey olmamışçasına...
    Denemekte fayda var...

Alıntıları Göster
    Koltuk kılıfı veya örtüsü önerileri:

Aracınızın tertemiz yeni koltuklarının keyfini çıkartmanızı, aradan biraz zaman geçtikten sonra kılıf kullanmanızı ve kılıftan ziyade örtü kullanmanızı tavsiye ederim.
    Titizlik bende de had safhada ama şu söz beni kendime getirdi:
    Ben kullanmayayım sattığımda ikinci el alan mı sürsün hiç kimsenin oturmadığı koltukların keyfini?
    Buyur ben yiyemedim sen ye misali...
    Daha teknik bir nedenim de var kılıflara karşı oluşumda:
    Airbaglerin açılmasına mani olabilme ihtimaline karşı çok profesyonel olmadıkça Kılıf bana ters..
    Çeşitli örtüler var koltuğu örten ama kılıf gibi giydirilmeyen bana kalırsa bunların kullanımı airbag kullanımına da uygun...

• quote:

Koltuk kılıfı veya örtüsü önerileri:

Aracınızın tertemiz yeni koltuklarının keyfini çıkartmanızı, aradan biraz zaman geçtikten sonra kılıf kullanmanızı ve kılıftan ziyade örtü kullanmanızı tavsiye ederim.
    Titizlik bende de had safhada ama şu söz beni kendime getirdi:
    Ben kullanmayayım sattığımda ikinci el alan mı sürsün hiç kimsenin oturmadığı koltukların keyfini?
    Buyur ben yiyemedim sen ye misali...
    Daha teknik bir nedenim de var kılıflara karşı oluşumda:
    Airbaglerin açılmasına mani olabilme ihtimaline karşı çok profesyonel olmadıkça Kılıf bana ters..
    Çeşitli örtüler var koltuğu örten ama kılıf gibi giydirilmeyen bana kalırsa bunların kullanımı airbag kullanımına da uygun...

Alıntıları Göster
    CAM FİLMİ:

Onca marka ve model onca kilometre boyuca kullandım, hatta bazılarını kullanmak zorunda kalırken bazılarını zorla kullandım. Ama Golf MK7'nin testine çıktığım anda anladım ne denli farklı bir araç olduğunu. Sürüş zevkini kendi segmentinde kıyaslayamıyorum.
    "Ancak bir üst segmentle kıyas kabul ediyor " Yasin Hocamın güzel sözlerinde ifade ettiği gibi.
    Aslına bakılırsa ben bir süre önce kıyaslamayı bıraktım çünkü aldığım keyfin ve hissettiğim güvenin karşılığını aramak beyhude bir arayıştan öteye gitmeyecek.
    Cam filmi daha önceleri uzuuun uzadıya tartışıldığı için sizin için çeşitli karşıt görüşleri de içeren görüşlerden oluşan bir derleme hazırladım.
    Hemen herkesin fikir birliğine vardıkları husus; renkli filmin en fazla seçeneğe sahip, geri dönüşü kolay ve ekonomik seçenek olduğundan en makul yol olduğudur. Fakat bu yöntemin yasal sakıncalar içerdiğini de hatırlatmalıyım.
    Renkli film seçenekleri arasında ise marka ve uygulama merkezleri de çok çeşitli...
    Merdiven altı, sokak üstünde uygulama yapan sıcak hava makinesi yerine saç kurutma makinesi kullanıp soranlara - tıpkı traktörden bozma ekskavatörle orijinal ekskavatör arasındaki farka benzer bir fark olsa dahi bunu fark etmeyeceklerini düşünerek - "öyle de olur böyle de" deyip geçen... yerlerde 100 liraya dahi yaptırabilirsiniz. Garanti ömür boyu diyeceklerdir... ama bir arının ya da sineğin ömrü.... yani 3-4 hafta sonra yaptırdığınız cam filmleri film çevirir gibi kenarları kıvrılıp atmaya başladığında canınız sıkılıp geri gittiğinizde "....Eeee abi biz sana biraz daha iyisi vardı onu yapalım demiştik" demek suretiyle sinir katsayınızı cümle içerisindeki sözcük sayısının karesiyle çarparak arttıracaklarını bilmeyeceklerdir.
    Ya da en iyisinden yaptırıp kafam rahat olsun derseniz yapılan bir trafik kontrolünde dikkatli bir memurun yazdığı 2014'te 72 Tl'lik şimdilerde kaç lira olduğunu bilmediğim ceza makbuzuna bazı hocalarım gibi cep telefonunuzun ışığıyla yardım ederken kendinizi bulabilirsiniz.
    Ya da arkadaki bebek koltuğunun hayat kurtarıcı olduğu kadar dikkatli memurları ikna için ve duyguların manüplasyonu yoluyla ceza yazılmasından vazgeçirmekte en etkili araç haline dönüştüğünü de deneyimleyebilirsiniz.
    Cam filmi konusunda ucuza kaçarsanız bir hocamın dediği gibi "yapışmayan ya da yanlış kesilmiş cam filmi dikiz aynasından size bakar siz ona bakar ve sinir olup durursunuz."
    Bu nedenle belli markaların ve bu ürünler kadar önemli uygulama yapan firmaların dışına çıkmak macera olur... Daha ucuza olur mu ?...bakarsınız olur, ancak size sonradan tekrar söktürüp yaptırmak maliyetini de düşünerek pahalıya da mal olabilir.
    Bir başka hocam, cam filmi konusunda fazla kaliteli ürün ve uygulamanın gereksiz olduğunu ısrarlı bir memura denk geldiğinizde sinirlenip ya da mecbur kalıp yol kenarında oracıkta sökmeniz icap ettiğinde içinizin sızlamayacağını savunmuştu ki.... bu da tamamen mantıklı ve tutarlı....
    Tarık Hocam ise 26 Mart 2014; 15:46
    quote:

3M - Llumar - Solarguard iyi markalar bu konuda.

demişti.
    Umut Hocam ise
    15 Kasım 2013 23:27)
    quote:

Üsküdar Llumar Ahmet'i bu alemin efsanesi

olarak kabul etmektedir.
    Benim daha dün sonulanan araştırmalarıma göre;
    Trafik eskisi kadar bu konuda sıkıştırmıyor. Siz çok abartmadıkça..
    Ön camın yapılmasına karşıyım. Zaten üretici de kılavuz kitapçıkta ön cama herhangi bir film uygulamasını uygun bulmuyor kendine özgü özel kaplamalarının zarar görmesi veya etkinliğini yitirmesi ile görüş gücünün düşük ışıkta tehlike boyutuna ulaşması olasılığına karşı.
    Sürücü ve Yolcu camı 1 numara, arka 3 cam 2 numara idealdir.
    İleride vakti gelince TÜV muayenesine girdiğinizde %65 oranında karartılmış camlar için kusur yazılmazken bunun üstü hafif kusur olarak kayda geçiyor.
    3M ve Ziebart gibi firmalar TÜV'den onaylı yüzdelik dilime sahip filmler kullanıyorlar zaten.
    Fakat elbette orijinal renkli cama herhangi bir ceza veya yaptırım mevzu bahis değil.
    Benim aldığım fiyatlara göre
    *Markasız 200 TL
    *3M yaklaşık 400 TL
    *Solar Guard 300 TL
    *Ziebart 700 TL (her yıl bakıma gelmek kaydıyla ömür boyu garantili)

• Metal Marşpiyel Kaplaması

Marşpiyel muhafaza veya kaplama

Ayakkabıların veya botların altına yapışan veya çamur ve karın içerisindeki minik taş ve çakılların aracınıza girip çıkarken marşpiyelde bıraktığı derin çizikleri görerek yazıklanmamak için bu bölge ya şeffaf folyo ile kaplanmalı ya da estetik açıdan zevkimize uygunsa krom plaka ile korunmalı

Golf 7 Aksesuarlar

Orijinalden alıntı: drwhoo

Sayın Murat Hocam;
    Sizinle yaptığım görüşmeden sonra kablolu kapı eşiklerinden vazgeçerek kablosuz olandan sipariş verdim. Ürün geldiğinde kendim uyguladım, bir süredir yoğunluk nedeniyle çektiğim fotoları paylaşamamıştım kısmet bugüneymiş :)

Ahmet Hocam sağolsun paylaşmıştı bu mesajında kapı eşiği kaplamalarını...
    Acaba memnun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 5 Mart 2015; 15:08:16 >

• quote:

Metal Marşpiyel Kaplaması

Marşpiyel muhafaza veya kaplama

Ayakkabıların veya botların altına yapışan veya çamur ve karın içerisindeki minik taş ve çakılların aracınıza girip çıkarken marşpiyelde bıraktığı derin çizikleri görerek yazıklanmamak için bu bölge ya şeffaf folyo ile kaplanmalı ya da estetik açıdan zevkimize uygunsa krom plaka ile korunmalı

Golf 7 Aksesuarlar

Orijinalden alıntı: drwhoo

Sayın Murat Hocam;
    Sizinle yaptığım görüşmeden sonra kablolu kapı eşiklerinden vazgeçerek kablosuz olandan sipariş verdim. Ürün geldiğinde kendim uyguladım, bir süredir yoğunluk nedeniyle çektiğim fotoları paylaşamamıştım kısmet bugüneymiş :)

Ahmet Hocam sağolsun paylaşmıştı bu mesajında kapı eşiği kaplamalarını...
    Acaba memnun mudur?
    Difüzör ve Egzoz ucu efsane bir markaya ait AKRAPOVIC

Golf 7 Aksesuarlar

Golf 7 Aksesuarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 24 Mart 2015; 10:47:19 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Golf 7 paspas önerileri

Aracı alırken bayinin idareten verdiği bir paspası yaklaşık 2-3 ay kullandım...
    İmkanlarım elverince orijinalini alıp taktığımda fark ettim ne kadar değiştirdiğini iç mekanın havasını...
    Gerçekten cok güzel görünüyorlar ve orijinal montaj noktalarına çıt çıtlı monte olduklarından kaymıyorlar...
    İmkan varsa kesinlikle almanızı öneririm...
    Golf 7 Aksesuarlar

Sitedeki resim bu ve 162 tl fiyatı var, kumaş paspasların kirlenmesini pek takmıyorum ama havasını değiştiriyor dediğiniz için düşünmeye başladım, bir de arka paspaslarda durum nasıl? tam montaj oluyor mu yoksa serip bırakıyor musunuz? Akşam almayı düşünüyorum gerçekten yakışıyor mu?
    Golf 7 Aksesuarlar

Bir de araç üzerindeki halı paspas daha pahalıyken biz neden kauçuk alıyoruz?
    Golf 7 Aksesuarlar

Orijinal halı paspaslar elbette güzel... ancak bu güzelin de her güzel gibi bir kusuru var ki görmezden gelemeyeceğiniz...
    Şimdi havalar iyi giderken sorun yok....
    Oysa iki damla yağmur düşünce yurdumun yollarının ve kaldırımlarının hali malum olduğundan aracınıza her binip inen ve her inip bindiğinizde (eğer İstanbul'un belli semtlerinin dışına çıkmıyorsanız sorun yok) taşınan çamur amennah, kabul... ama çer çöp ve benzeri şeylerin bu halı paspasın tüylerinin arasına girmesini maalesef engelleyemiyorsunuz...
    İkincisi çamur bulaşmasa dahi ayakkabı veya şemsiye vb. şeylerin taşıdığı suyla ıslandığında kurumuyor....
    Şu yıkamacıların koydukları kağıtlardan tomarla alıp kullanmayı da denedim... gazete vb. şeylerle korumayı da....
    Çaresiz o güzelliği her defasında yıkayacaksınız....
    Fakat yıkayınca kolay kurumayışı güzelimizin ikinci kusuru... Havalar yağışlı gittiği dönemlerde bir gecede maalesef kurumuyorlar... Dolayısıyla yerine ikame paspas olarak ikinci bir takım almak veya bu paspasları kauçuk paspasla mümkün mertebe korumak gerekiyor.
    Bu güzelleri hadi kuruttuk kısa süre sonra leke ve tüylerinin arasında çer çöp kaldığını göreceksiniz.
    Birçokları için sorun olmayacak bu durum beni için cinnet sebebi olduğundan çakma kauçuk paspaslar da bıraktıkları boşlukların büyük olması ve kaymaları nedeniyle beni mutlu etmediklerinden paraya kıyıp orijinal kauçuk paspasa geçiş yaptım...
    Sıcak havalarda lastik paspaslar koku yapar ısınmaları nedeniyle ancak bunlarda böyle bir şey olmadığı da belirteyim...
    Orijinal paspas gerçekten pahalı... (162TL) fakat bu fiyatının yüksekliğinin nedeni, orijinal yedek parça kategorisinde olduğu için...
    Son olarak aldığımda şaşırdığım paspas setinde şaft kanalının üzerinde resimdeki gibi bir parçanın/kısmın olmayışı...

Maalesef bu parça olmadığından eğer kalabalık bir aileyseniz veya zaman zaman eş dost akrabanın getirilip götürülmesi işlerini yapıyorsanız, yani arka koltuklara üçüncü bir kişi alıyorsanız; ileride kızıp sinirlenmek yerine şimdiden mutlaka ama mutlaka buraya uygun bir parça oto aksesuarcılarda bulunan kaliteli cinsinden paspas kestirmenizi öneririm.
    Şimdi ben kendimi titiz sanardım ama orijinal paspastan da şikayet eden forumdaşımla da karşılaştım. Kendisine buradan selam ederim...
    Dolayısıyla beterin beteri var deyip kendimin normalliğini kendime telkin ederken PM'den görüştüğüm hocama kapatıcılığı kusursuza en yakın olan ve tıpkı bagaj havuzu gibi yükseltileri olan 3D paspas var. Bu paspas özellikle karlı ve çamurlu yürüyüş yolları olan ve bot ya da ayakkabıların taşıdığı kar sularının erimesi nedeniyle oluşan su birikintilerini veya sulu çamurun süzülen sularını bir bariyerle tutuyor ve çok etkili...

Golf 7 Aksesuarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 20 Mart 2015; 20:16:58 >

• quote:

Golf 7 paspas önerileri

Aracı alırken bayinin idareten verdiği bir paspası yaklaşık 2-3 ay kullandım...
    İmkanlarım elverince orijinalini alıp taktığımda fark ettim ne kadar değiştirdiğini iç mekanın havasını...
    Gerçekten cok güzel görünüyorlar ve orijinal montaj noktalarına çıt çıtlı monte olduklarından kaymıyorlar...
    İmkan varsa kesinlikle almanızı öneririm...
    Golf 7 Aksesuarlar

Sitedeki resim bu ve 162 tl fiyatı var, kumaş paspasların kirlenmesini pek takmıyorum ama havasını değiştiriyor dediğiniz için düşünmeye başladım, bir de arka paspaslarda durum nasıl? tam montaj oluyor mu yoksa serip bırakıyor musunuz? Akşam almayı düşünüyorum gerçekten yakışıyor mu?
    Golf 7 Aksesuarlar

Bir de araç üzerindeki halı paspas daha pahalıyken biz neden kauçuk alıyoruz?
    Golf 7 Aksesuarlar

Orijinal halı paspaslar elbette güzel... ancak bu güzelin de her güzel gibi bir kusuru var ki görmezden gelemeyeceğiniz...
    Şimdi havalar iyi giderken sorun yok....
    Oysa iki damla yağmur düşünce yurdumun yollarının ve kaldırımlarının hali malum olduğundan aracınıza her binip inen ve her inip bindiğinizde (eğer İstanbul'un belli semtlerinin dışına çıkmıyorsanız sorun yok) taşınan çamur amennah, kabul... ama çer çöp ve benzeri şeylerin bu halı paspasın tüylerinin arasına girmesini maalesef engelleyemiyorsunuz...
    İkincisi çamur bulaşmasa dahi ayakkabı veya şemsiye vb. şeylerin taşıdığı suyla ıslandığında kurumuyor....
    Şu yıkamacıların koydukları kağıtlardan tomarla alıp kullanmayı da denedim... gazete vb. şeylerle korumayı da....
    Çaresiz o güzelliği her defasında yıkayacaksınız....
    Fakat yıkayınca kolay kurumayışı güzelimizin ikinci kusuru... Havalar yağışlı gittiği dönemlerde bir gecede maalesef kurumuyorlar... Dolayısıyla yerine ikame paspas olarak ikinci bir takım almak veya bu paspasları kauçuk paspasla mümkün mertebe korumak gerekiyor.
    Bu güzelleri hadi kuruttuk kısa süre sonra leke ve tüylerinin arasında çer çöp kaldığını göreceksiniz.
    Birçokları için sorun olmayacak bu durum beni için cinnet sebebi olduğundan çakma kauçuk paspaslar da bıraktıkları boşlukların büyük olması ve kaymaları nedeniyle beni mutlu etmediklerinden paraya kıyıp orijinal kauçuk paspasa geçiş yaptım...
    Sıcak havalarda lastik paspaslar koku yapar ısınmaları nedeniyle ancak bunlarda böyle bir şey olmadığı da belirteyim...
    Orijinal paspas gerçekten pahalı... (162TL) fakat bu fiyatının yüksekliğinin nedeni, orijinal yedek parça kategorisinde olduğu için...
    Son olarak aldığımda şaşırdığım paspas setinde şaft kanalının üzerinde resimdeki gibi bir parçanın/kısmın olmayışı...

Maalesef bu parça olmadığından eğer kalabalık bir aileyseniz veya zaman zaman eş dost akrabanın getirilip götürülmesi işlerini yapıyorsanız, yani arka koltuklara üçüncü bir kişi alıyorsanız; ileride kızıp sinirlenmek yerine şimdiden mutlaka ama mutlaka buraya uygun bir parça oto aksesuarcılarda bulunan kaliteli cinsinden paspas kestirmenizi öneririm.
    Şimdi ben kendimi titiz sanardım ama orijinal paspastan da şikayet eden forumdaşımla da karşılaştım. Kendisine buradan selam ederim...
    Dolayısıyla beterin beteri var deyip kendimin normalliğini kendime telkin ederken PM'den görüştüğüm hocama kapatıcılığı kusursuza en yakın olan ve tıpkı bagaj havuzu gibi yükseltileri olan 3D paspas var. Bu paspas özellikle karlı ve çamurlu yürüyüş yolları olan ve bot ya da ayakkabıların taşıdığı kar sularının erimesi nedeniyle oluşan su birikintilerini veya sulu çamurun süzülen sularını bir bariyerle tutuyor ve çok etkili...

Golf 7 Aksesuarlar

Alıntıları Göster
    MK7 için aksesuarlar...
    Tam boy tampon ve kaput maskesi...
    Uzun aralıklarla uzun mesafeli seyahatlere çıkıyorsanız ve/veya kaputa yapılacak şeffaf folyo uygulamasında çekinceleriniz varsa tam size göre...
    (Serdar Hocam'ın yakışıklısı mankenlik yapıyorsa da görüp geçirdiği estetik operasyonlar, pardon retrofitler sonunda kendisini şu an tanımak oldukça güçtür.)

Golf 7 Aksesuarlar

• Bagaj Havuzu

Standart yükseklikteki; yani yer tasarruflu stepne nedeniyle 10 cm tabanı alçaltılmamış bagaj zemini için tam oturur ve uygundur
    Bagajınızda zaman zaman hiç istemeseniz de zeytin yağı, turşu, salça, salamura yaprak, bilumum akan kokan bulaşan ve lekesi, kokusu kolay çıkmayan şeyler taşıyor veya taşımak zorunda kalıyorsanız..
    Denize, havuza ya da spor gidip de dönerken ıslak, terli ya da nemli eşyalar taşımak gerekiyorsa
    İşte tam size göre bir aksesuar.
    Kokusuz kauçuktan imal edilmiş ve kenarlarındaki yüksek bariyerler sayesinde nemi, suyu ve akan-kokan-bulaşan şeylerin aracınızın her yerine işlemesinden korkmanıza gerek yok, çünkü bu ürün sayesinde tüm bu şeyler bagajınızdan çıktıktan sonra yıkanan bu havuz bagaj zeminin ilk günkü gibi temiz kalmasını sağlayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

eşyalı çektim kapak alttayken havuzdaki değişimi görebilirsin.

kapak en üstteyken

Golf 7 Aksesuarlar

Golf 7 Aksesuarlar

kapak alttayken

Golf 7 Aksesuarlar

Golf 7 Aksesuarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 15 Mart 2015; 10:52:13 >

• quote:

Bagaj Havuzu

Standart yükseklikteki; yani yer tasarruflu stepne nedeniyle 10 cm tabanı alçaltılmamış bagaj zemini için tam oturur ve uygundur
    Bagajınızda zaman zaman hiç istemeseniz de zeytin yağı, turşu, salça, salamura yaprak, bilumum akan kokan bulaşan ve lekesi, kokusu kolay çıkmayan şeyler taşıyor veya taşımak zorunda kalıyorsanız..
    Denize, havuza ya da spor gidip de dönerken ıslak, terli ya da nemli eşyalar taşımak gerekiyorsa
    İşte tam size göre bir aksesuar.
    Kokusuz kauçuktan imal edilmiş ve kenarlarındaki yüksek bariyerler sayesinde nemi, suyu ve akan-kokan-bulaşan şeylerin aracınızın her yerine işlemesinden korkmanıza gerek yok, çünkü bu ürün sayesinde tüm bu şeyler bagajınızdan çıktıktan sonra yıkanan bu havuz bagaj zeminin ilk günkü gibi temiz kalmasını sağlayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

eşyalı çektim kapak alttayken havuzdaki değişimi görebilirsin.

kapak en üstteyken

Golf 7 Aksesuarlar

Golf 7 Aksesuarlar

kapak alttayken

Golf 7 Aksesuarlar

Golf 7 Aksesuarlar

Alıntıları Göster
    Ayna altı ortam aydınlatmaları

Katlanır aynalarla birlikte standart olarak gelen bir aksesuardır. Temel amacı karanlık park alanlarında aracın yakınındaki yürüyüş yolunu aydınlatmak
    Golf 7 Aksesuarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 25 Şubat 2015; 15:35:05 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.