Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.324
Cevap
44
Favori
830.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cello_74

    quote:

    Orijinalden alıntı: baharcann

    1.6 tsi dsg.golf confortline 205 tl ye doldu bir depo dizel.1060 km yol yaptım 700 km si şehirler arası ancak 160 km hızla ortalama..120km ile 1200 km götürürdü sanırım .ancak depo kırmızıya gelmeden benzin aldım otoyoldaydım çünkü nolur nolmaz diye.inanılmaz az yakıyor tahminimden daha iyi..iyi bir tercih yapmışım..

    Sıfır km araç ile 100km/5.1lt ortalaması yakalamışsınız (ki 700km şehirler arası mesafe ket ederek ortalama 160km süratte üstelik)

    3.72 tl x 55lt=205 tl eurodizel ile Yapacağı menzil 900/950km olacağına (90/120km hız ortalaması ile uzun yolda) hemfikirim > fakat sizin verdiğiniz veriler fabrika verisinden bile ütopik

    bu gün aracımla 250 kilometreye ulaştım yakıt gideri 5.7 ye düştü tabi bu şehir dışı değeri. inşallah 5 e kadar düşer.


    arkadaşlar bu arada bir şey sormak istiyorum ben diesel alınca galerideki satıcı dediki yıllık kaç km yol yapacaksın ortalama 10-15 bin km. dedim o zaman neden diesel alıyorsun dedi. sizce yıllık ortalama kaç bin km yapan diesel almalı? sizce iyi mi yaptım?

    ayrıca vites biraz kemikli geldi bana özellikle 5.vitese geçerken biraz sorun oluyor bu sorun sizde de var mı?


    edit; en son 5.1 i gördüm fabrika verilerine sinsice yaklaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 7 Ekim 2011; 15:39:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: go-suto

    quote:

    Orijinalden alıntı: go-suto

    flod yapmadım umarım
    4 gün önce 2011 model dsg şanzımanlı Golf 1.6 TDI comf. satın aldım. 2200 doğuş çalışan indirimi yaptılar saolsun (yoksa trendline alcaktm)
    İşte rahatsız olduğum şeyler:

    -pas pas için ayrıca para istediler (bu en sık rastlanan şikayet sanrsam)
    -benzin deposu kapağı kapılar açıkken elle bastırılıp açılıyor
    -direksiyonun üzerindeki bi kaç düğme-telefon vs çalışmıyor (highline için yapılmış)
    -yol bilgisayarı şeysinde her dil var türkçe yok

    Rahatsız olmadığım şeyler:
    -direksiyonun arkasındaki pedallar gerçekten mükemmel çalışıyor
    -Klimatronik iyi çalışıyor
    -ESPyi kapatıp 3000li devirlerde kalkış yapınca biraz daha hızlı kalktığı gerçekmiş
    -motor sessiz ve güzel devirleniyor
    -yokuşlarda kaydırma söz konusu bilem değil




    Arabayı alalı 1 yıl olmuş, 1 yıl 3 gün önceki mesajımı buldum!!!

    go-suto bene bu mesajını okumuştum arabayı sipariş verdiğim gün bir yandan da internetten paspas bakıyordum teslim almaya gittiğimde baktım paspas koymuşlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir_pentagram

    merhaba arkadaşlar bende cuma günü golf 6 ailesine katıldım. aracım 2012 tdi 105 hp trendline manuel vites refleks gümüş 51.000 e aldık.

    ilk izlenimlerimi yazayım alacaklara klavuz olsun

    aldığımda forumda biraz moralimi bozdular boşline falan diye fakat direksiyona oturunca hepsini unuttum çünkü çok zevkli bir sürüşü var donanım ise benim için oldukça yeterli sadece park sensörü taktırmayı düşünüyorum.

    motora gelirsek daha önce diesel otomobil kullanmadığım için biraz tedirgindim (özellikle traktör sesi çıkaran tdi passatlar yüzünden) fakat vw diesel motor konusunda kendini bayağı geliştirmiş araçta hafif bir vınlama sesinden başka ses yok.c sınıfı olsada tam bir uzun yol arabası.

    şehir dışı 6,2/100km gibi bir değer aldım ortalama 100-120 ile gidiyordum motor açıldıkça bu değer dahada düşer diyorlar 105 tdi manuel kullanan arkadaşlar yakıt değerlerini yazarsa sevinirim.


    iki sorum var;

    1. a arabayı aldıktan sonra kapılarda anahtar deliği olmadığını gördüm acaba kumananın pili bitse yada elektroniği bozulsa arabayı nasıl açacağız? internette bagaj kapağından falan diyordu ama pek bişey anlamadım.

    2.sorum internette türkçe yol bilgisayarı ve müzik çalar diyordu benim yol bilgisayarım almanca müzikçalar da ingilizce bunu değiştirebiliyormuyum?

    kazasız belasız sürüşler dilerim.


    Hayırlısı olsun güle güle kullanın aracınızı.Benim yol bilgisayarı da almanca servis yazılım gelince dili değiştirebileceklerini söyledi yarın ugrıycam kısmetse servise en azından ingilizce olsun türkçe olmasa da olur benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 7 Ekim 2011; 20:30:23 >




  • 44 tl verip aldığım paspaslar orjinal değil ama yeterli kokusu yok(vardı geçti) ,esnek ,hafif havuzlu.

  • paspas devam

  • Bugün araba galerisi yolları taştan diye yola çıktık babam ile,aklımızda Opel Corsa Color Edition Otomatik fikri vardı benim de rahat kullanmam adına sonra Polo vs derken 3 ay önce 2012 model Şeker Beyazı 1.4 TSi Comf. DSGli Golf sipariş edip 3 gün önce almaktan vazgeçen adamın arabası yeni gelmiş kuzu kuzu yatıyordu bir köşede(bu kadar sıfırın sıfırı araba ilk defa gördüm ibreninin önünü komple kapatan plastiğe kadar herşey duruyordu showroomda herkesin ellemememiş olması güzel) öyle anlaşalım böyle alalım derken aracı bağlattık kendimize.Volvo V50 kullanan babamı tekrar VW saflarına çekmiş olmak çok güzel oldu.Yaklaşık 2 yıldır çat pat işleyen paslanmış ehliyetimde bu işe sevinmiştir sanırım.

    Buradaki çoğu üyeden küçük bir Golf 6 üyesi olmak tuhaf ama nacizane fikirlerinizi almak isterim arada mesela bunlardan ilki Highline beklemeyi göze alamadığımız için(ki bu konuda şanslıymışız sanırım 2-3 ay min bekleme süresi) Highline'da olmayan ama benim fazlasıyla sulandığım arka "R" stopları,bu led stopları sonradan alabiliyormuyuz ve fiyat aralığı ne durumda eğer alınıyorsa.3 gün sonra teslim alındığında 1-2 foto eklerim sanırım biricik aşkımdan şu anda bile inanılmaz bir heyecan yapıyor.Darısı daha iyisi almayı bekleyen düşünen,planlayan herkesin başına.




  • Öncelikle hayırlı olsun.

    Evet alabiliyorsunuz fiyatı 1250tl civarında.
  • trendline kullanan arkadaşlar comfortlinedan malzeme kalitesi eksik dediğiniz yerleri varmı aracın yoksa malzeme aynı sadece donanımda eksiklikler var o da tercih meselesimi diyorsunuz . Koca izmirde bir tane trendline yok bayilerde oto pazarına gideceğim valla şu aracı bi canlı görsem kararı verecğim ama göremiyoruz şahsen ben fonk.direksiyon döşeme jant falan pek takmam benim için güvenlikten kısılmasın yeter
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 9 Ekim 2011; 1:04:13 >
  • Aynen katılıyorum.Keşke yollarımız daha düzgün olsa yani bu arabaları ürettikleri yerdeki standartları her yerde yakalamış otoyollarımız ülkemi kuşatsada bizde böyle yok bozuk yola girince dsg den ses gelio yok göğüslükten ses gelio falan demeden gönül rahatlığı ile full donanımlarını alsak .Zaten elin almanı klasik bir sözü vardır duymuşsunuzdur mercedes ve bmw yi satmak vw binmek için yapıyoruz diye ve ilginçtirki avrupadada o kadar yakıt ucuzluğuna rağmen en donanımsız dizeller en çok satılan araçlar bu da ilginç hatta Frankfurttaki amca oğlu burada trendline ve comfort line en çok tercih edilen sınıflar diyor.Adamlar sadece işlevselliğe bakıyor taiki Almanya daki trendlineda bile oto klima ve benzeri şeyler stndart buradan da bu güzel satış politikasından dolayı çok sayın doğuş(soyuş) otoya teşekkürlerimi borç bilirim.Herkese araçları ile kazasız belasız sorunsuz sürüşler.Bu arada hayatımda vw den başka arabaya da binmedim binmemde ailemde herkes vw dir 7 den 70 e




  • quote:

    Orijinalden alıntı: revnaknuma

    Aynen katılıyorum.Keşke yollarımız daha düzgün olsa yani bu arabaları ürettikleri yerdeki standartları her yerde yakalamış otoyollarımız ülkemi kuşatsada bizde böyle yok bozuk yola girince dsg den ses gelio yok göğüslükten ses gelio falan demeden gönül rahatlığı ile full donanımlarını alsak .Zaten elin almanı klasik bir sözü vardır duymuşsunuzdur mercedes ve bmw yi satmak vw binmek için yapıyoruz diye ve ilginçtirki avrupadada o kadar yakıt ucuzluğuna rağmen en donanımsız dizeller en çok satılan araçlar bu da ilginç hatta Frankfurttaki amca oğlu burada trendline ve comfort line en çok tercih edilen sınıflar diyor.Adamlar sadece işlevselliğe bakıyor taiki Almanya daki trendlineda bile oto klima ve benzeri şeyler stndart buradan da bu güzel satış politikasından dolayı çok sayın doğuş(soyuş) otoya teşekkürlerimi borç bilirim.Herkese araçları ile kazasız belasız sorunsuz sürüşler.Bu arada hayatımda vw den başka arabaya da binmedim binmemde ailemde herkes vw dir 7 den 70 e

    Şimdi insanlar bizim paramız sana ne demesinler diye yazıyı sildim polemik çıksın istemedim,şükür yazımı siz okumuşsunuz.Umarım karar vermenize katkıda bulanabilmişimdir.




  • valla polemiklik bir yazı değil herkes kesesine göre harcar sizin yazınızda gayet mantıklı ve aklı başındaydı kararımı verdim:))comfortline:))Bunun sebebide kendi huyumu bilmem şimdi trendline alıcam ondan sonra jant o bu derken zaten c.line fiyatına denklicem ben onu hiç değilse şimdiden donanımlı alayımda 6-7 ay sonraya başlarız ufak mod olaylarına :)ondan sonra zaten mk7 gelir bu böyle gider :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revnaknuma

    Aynen katılıyorum.Keşke yollarımız daha düzgün olsa yani bu arabaları ürettikleri yerdeki standartları her yerde yakalamış otoyollarımız ülkemi kuşatsada bizde böyle yok bozuk yola girince dsg den ses gelio yok göğüslükten ses gelio falan demeden gönül rahatlığı ile full donanımlarını alsak .Zaten elin almanı klasik bir sözü vardır duymuşsunuzdur mercedes ve bmw yi satmak vw binmek için yapıyoruz diye ve ilginçtirki avrupadada o kadar yakıt ucuzluğuna rağmen en donanımsız dizeller en çok satılan araçlar bu da ilginç hatta Frankfurttaki amca oğlu burada trendline ve comfort line en çok tercih edilen sınıflar diyor.Adamlar sadece işlevselliğe bakıyor taiki Almanya daki trendlineda bile oto klima ve benzeri şeyler stndart buradan da bu güzel satış politikasından dolayı çok sayın doğuş(soyuş) otoya teşekkürlerimi borç bilirim.Herkese araçları ile kazasız belasız sorunsuz sürüşler.Bu arada hayatımda vw den başka arabaya da binmedim binmemde ailemde herkes vw dir 7 den 70 e

    Almanyadaki trendline ve comfortline buradakilerden daha az donanıma sahip, yani yanlış biliyorsun.
    Ayrıca trend ile comf arasında güvenlik anlamında ve üretim kalitesi anlamında herhangi bir fark yok, koltuklar sis farı jantlar biraz nikelaj çubuk ve
    küçük birkaç parça daha comfortline da var, trendline dayok.
    Yalnız ben o koltukların comfortline'da olmasının verilen farka değeceğini düşünüyorum, comf daha iyi bir seçenek, tabi maddiyat yeterliyse.




  • http://www.youtube.com/watch?v=rMkFzX7fzHc şu linkten bakarsan ne demek istediğimi anlarsınız sayın derfgt belki siz yanlış biliyorsunuzdur . Böyle onlarca video var bir de fiyatına bakın işte soyuş pardon doğuş otonun güzelliklerini anlarsınız ama ne yapalım ya bu deveyi güdecez yada vw binmiyeceğiz yapacak bir şey yok ayrıca konu lütfen uzamasın kimse ile polemiğe girmeye gerek yok belki bende yanlış biliyorumdur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derfgt

    quote:

    Orijinalden alıntı: revnaknuma

    Aynen katılıyorum.Keşke yollarımız daha düzgün olsa yani bu arabaları ürettikleri yerdeki standartları her yerde yakalamış otoyollarımız ülkemi kuşatsada bizde böyle yok bozuk yola girince dsg den ses gelio yok göğüslükten ses gelio falan demeden gönül rahatlığı ile full donanımlarını alsak .Zaten elin almanı klasik bir sözü vardır duymuşsunuzdur mercedes ve bmw yi satmak vw binmek için yapıyoruz diye ve ilginçtirki avrupadada o kadar yakıt ucuzluğuna rağmen en donanımsız dizeller en çok satılan araçlar bu da ilginç hatta Frankfurttaki amca oğlu burada trendline ve comfort line en çok tercih edilen sınıflar diyor.Adamlar sadece işlevselliğe bakıyor taiki Almanya daki trendlineda bile oto klima ve benzeri şeyler stndart buradan da bu güzel satış politikasından dolayı çok sayın doğuş(soyuş) otoya teşekkürlerimi borç bilirim.Herkese araçları ile kazasız belasız sorunsuz sürüşler.Bu arada hayatımda vw den başka arabaya da binmedim binmemde ailemde herkes vw dir 7 den 70 e

    Almanyadaki trendline ve comfortline buradakilerden daha az donanıma sahip, yani yanlış biliyorsun.
    Ayrıca trend ile comf arasında güvenlik anlamında ve üretim kalitesi anlamında herhangi bir fark yok, koltuklar sis farı jantlar biraz nikelaj çubuk ve
    küçük birkaç parça daha comfortline da var, trendline dayok.
    Yalnız ben o koltukların comfortline'da olmasının verilen farka değeceğini düşünüyorum, comf daha iyi bir seçenek, tabi maddiyat yeterliyse.

    Acaba aracın dış görünümünde sis farı ve jantlar dışında, trendline da eksik olan neler var? Trendline modeli için, birkaç nikelaj çubuk ve birkaç parça eksik demişsiniz. Eğer yerlerini biliyorsanız burada paylaşırsanız, benim gibi yeni araç bakacak olanlar da karşılaştırma imkanı bulacaktır.

    Bu arada forumdaki Golf 6 sahipleri özellikle varsa Trendline 1.4 TSI manuel kullananlar neden bu aracı tercih ettiler? Bu araç ile bazı araçlar(Style donanımlı Ford Focus gibi) arasında kaldım da o yüzden soruyorum. Teşekkürler.




  • Uzun süredir VW forumun bölümünü takip ediyorum. Corolla 2006 kullanıcısıyım. Golf 6 Highline 1.4 TSI yada Passat Comfortline 1.4 TSI almak istiyorum. Ancak Passat son 6 ayda çok zamlandı. Golf passat kadar zam görmedi. Yine de kararsızım. benim için en belirleyici faktör konfor. Golf 6 da kullanılan plastik malzemelerin passattan daha iyi olduğu, passatın bozuk asfaltta koltuk ve plastik malzemelerden ses geldiğini duydum. Bu doğrumudur yani Golf 6 ses konforu yönünden passattan daha mı iyi yoksa farklı bir durummu sözkonusu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguryes

    quote:

    Orijinalden alıntı: derfgt

    quote:

    Orijinalden alıntı: revnaknuma

    Aynen katılıyorum.Keşke yollarımız daha düzgün olsa yani bu arabaları ürettikleri yerdeki standartları her yerde yakalamış otoyollarımız ülkemi kuşatsada bizde böyle yok bozuk yola girince dsg den ses gelio yok göğüslükten ses gelio falan demeden gönül rahatlığı ile full donanımlarını alsak .Zaten elin almanı klasik bir sözü vardır duymuşsunuzdur mercedes ve bmw yi satmak vw binmek için yapıyoruz diye ve ilginçtirki avrupadada o kadar yakıt ucuzluğuna rağmen en donanımsız dizeller en çok satılan araçlar bu da ilginç hatta Frankfurttaki amca oğlu burada trendline ve comfort line en çok tercih edilen sınıflar diyor.Adamlar sadece işlevselliğe bakıyor taiki Almanya daki trendlineda bile oto klima ve benzeri şeyler stndart buradan da bu güzel satış politikasından dolayı çok sayın doğuş(soyuş) otoya teşekkürlerimi borç bilirim.Herkese araçları ile kazasız belasız sorunsuz sürüşler.Bu arada hayatımda vw den başka arabaya da binmedim binmemde ailemde herkes vw dir 7 den 70 e

    Almanyadaki trendline ve comfortline buradakilerden daha az donanıma sahip, yani yanlış biliyorsun.
    Ayrıca trend ile comf arasında güvenlik anlamında ve üretim kalitesi anlamında herhangi bir fark yok, koltuklar sis farı jantlar biraz nikelaj çubuk ve
    küçük birkaç parça daha comfortline da var, trendline dayok.
    Yalnız ben o koltukların comfortline'da olmasının verilen farka değeceğini düşünüyorum, comf daha iyi bir seçenek, tabi maddiyat yeterliyse.

    Acaba aracın dış görünümünde sis farı ve jantlar dışında, trendline da eksik olan neler var? Trendline modeli için, birkaç nikelaj çubuk ve birkaç parça eksik demişsiniz. Eğer yerlerini biliyorsanız burada paylaşırsanız, benim gibi yeni araç bakacak olanlar da karşılaştırma imkanı bulacaktır.

    Bu arada forumdaki Golf 6 sahipleri özellikle varsa Trendline 1.4 TSI manuel kullananlar neden bu aracı tercih ettiler? Bu araç ile bazı araçlar(Style donanımlı Ford Focus gibi) arasında kaldım da o yüzden soruyorum. Teşekkürler.

    dış görünümdeki çıta dediği ön ızgaradaki nikelajlı çıtalar dediğin gibi alaşım jant ve sis farı dışında birde bu nikelajlı ince ön ızgara şeritlerinin dışında başka bir değişiklik yok iç tarafa gelirsek fonksiyonlu direksiyon ışıklı makyaj aynaları koltuk döşemeleri ön koltuk arkası harita cepleri bagajda 12 v soket arka kol dayama bunlar eksik yani canlısını görüpte karar vermek lazım ben daha izmirde göremedim bayilerde cline ve h line var burada hep. senin için bu donanımlar önemli değilse rahatlıkla alabilirsin t.line kesinlikle imalat ve kalite farkı yok diyorlar kullananlar




  • 2012 model Golf Trendline 1.4 TSI Manuel almam durumunda, daha sonra değerinde 2.elde alıcı bulmam kolay olur mu? Artık herkes otomatik araçlar tercih ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguryes

    2012 model Golf Trendline 1.4 TSI Manuel almam durumunda, daha sonra değerinde 2.elde alıcı bulmam kolay olur mu? Artık herkes otomatik araçlar tercih ediyor.


    2.elde aslında dizeller süper gidiyor. Aslına bakarsan hepsi 2. elde kolay alıcı buluyor, Doğuş yeni alcakları o kadar uzun bekletiyorki millet 2.ele yönelmiş durumda :)
  • Merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum, benim golf 6 1.4 tsi 122 ps manuel trendline 2012 model aracım var, kullanım kitapçığında geri vitese takınca sağ aynanın ayarlanan düzeye indiği şeklinde bir özellik olduğunu gördüm, anlatılan şekilde aracın yol bilgisayarında bu özelliği aradım ancak bulamadım, sadece aynaların senkronize olması özelliği var, menü türkçe, acaba bu özellik trendline donanım olduğu için mi yok, yoksa başka bir sebebi mi var?
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.