Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.324
Cevap
44
Favori
830.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: icecube_fb

    arkadaslar iste arac budur.golf 5 ama gordugum en guzel golf 5 lerden.ayrıca aracat egzoz baslıgı var.bizim araclara da olur gibi duruyo.sorsak mı acaba nerden edinims nekadara almıs bizim de bu egzoz baslıgından mutlaka edinmemiz lazım araca tam oturmus cok guzel gozukuyo.iste link
    http://www.sahibinden.com/2009_golf_butun_dikkatler_du_da_-80WQQaXQQ13452808WQQpXQQdisplayitem

    Sor sor bana sanki istediğimizden daha geniş gibi geldi?




  • banada tam ideal gibi geldi.neden derseniz ilker abi nin taktıgı egzoz biraz kucuk gibi.bosluk kalmıs cevresinde baya...
  • Hepsinin işine gelmedi baksana ilk defa yazdığım mesaja cevap verilmiyor onlarda ne yaparlarsa yapsınlar.. Biyer bulup anlaşmak lazım aslında..
  • Benide ekleyebilirsiniz golf 6 1.6 tdi trendline beyaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: icecube_fb

    banada tam ideal gibi geldi.neden derseniz ilker abi nin taktıgı egzoz biraz kucuk gibi.bosluk kalmıs cevresinde baya...


    Resimde öyle görüne bilir ama aslın hiç boşluk yok, orj. ölçüsüne göre... Hatta resimdekiyle aynı sanki...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scout76

    Benide ekleyebilirsiniz golf 6 1.6 tdi trendline beyaz


    Hoşgeldin aramıza aracın hayırlı uğurlu olsun, paylaşımlarını bekliyoruz..
  • yakından cekildigi icin belki oyle gorunuyodur
    quote:

    Orjinalden alıntı: ilker1999


    quote:

    Orjinalden alıntı: icecube_fb

    banada tam ideal gibi geldi.neden derseniz ilker abi nin taktıgı egzoz biraz kucuk gibi.bosluk kalmıs cevresinde baya...


    Resimde öyle görüne bilir ama aslın hiç boşluk yok, orj. ölçüsüne göre... Hatta resimdekiyle aynı sanki...
  • aracınız hayırlı olsun gule gule kullanın.yeni golf dizel motor.bide golf gti alan olsa takım tamam olucak...
    quote:

    Orjinalden alıntı: scout76

    Benide ekleyebilirsiniz golf 6 1.6 tdi trendline beyaz
  • Aracın faturasını kestirdim ama 1 temmuz a kadar plaka çıkartmıyacağım. Fazladan MTV ödemek istemiyorum. Bir aksilik olmazsa 1.6 dizel ile ilgili sorularınızı 1 temmuzdan sonra cevaplandırabileceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scout76 -- 20 Haziran 2009; 19:32:12 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: By Devvil

    Emre abi bi tek bunu çekebildim bu ney?

     ~ Golf 6 Türkiye ~

    ve manuelde kullandığımızda yaptımız km'ye nerden bakcaz?


    Ekranda yapmış olduğun son yolculuğa ait ortalama hızın gösteriliyor, diğer sorunu anlayamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: By Devvil

    Aynı kitap bizim araçtada war.. Hepsi güzelde bunların hiçbiri olmuyor Trendline'da..

    "gösterge tablosunda temsili resimlerle arka koltukta oturanların kemer takıp takmadıklarını gösterte biliyoruz." (Bu sanırım farklı ekran)

    "cam otomatiğinin kullanımı, açma veya kapamada tüm camaların açılacağı ve kapatılacağının belirlenmesi."

    "Aracı acma işleminde sadece sürücü kapısı için aktif hale getirme, örnek açma tuşuna bir kez basınca şoför ikinci basışta diğer kapıların açılması."

    "Ayna inrime işlemi, ayna indirme aktifken geriye doğru manevra yapıldığnda kaldırımı görmemiz amacıyla ön yolcu ayna indilir."

    "senkronize ayna ayaralama. sürücü aynası ayarlanırken aynı anda diğer aynada ayarlanıyormuş."

    "aracı kilitlerken yada açarken yanan lambaların yanma zamanlarının ayarlanması"

    "Launch-Control-Programı, ESP kapalıyken Sol ayağınızla fren pedalına basın ve basılı tutun. vites kolunu S konumana ve tiptronik konumuna getirin, motor devri yaklaşık 3200 dv gelinceye kadar sağ ayağınızla gaz pedalına basın, sol ayağınızı fren pedalından çekin. Bu program maksimun bir hızlanma sağlarmış. Nedemekse artık..."

    Bunu denedim daha doğrusu denemeye çalıştım ama kıyamadım arabaya yazııkkk..

    Bu arada bendende bi bilgi (kitaptan (Ç)Aldım): 140Km üzeri hızla giderken cama su sıktığınızda hemen silecekler devreye giriyor..(Normalde sudan sonra giriyor silecekler devreye.)

    (Bu olmuyor dediğim şeyleri yapabilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim h.line'lardaki bilgisayar için 3bin'tl istediler..


    By Devvil paylaşım için teşekkürler.
    "gösterge tablosunda temsili resimlerle arka koltukta oturanların kemer takıp takmadıklarını gösterte biliyoruz."
    Bu nasıl birşey veya nasıl ayarlanıyor, ben tam olarak anlayamadım. Ön yolcu ve şoför için ikaz lambası ve sesli uyarı var ama arka yolcular için de olduğunu bilmiyordum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: shebumi

    merhaba arkadaşlar,

    yol sesi ile ilgili bir yalıtım işlemi yaptıran yada araştıran oldu mu ?
    Dökme asfalt veya bozuk yollarda Focus'tan bile daha çok ses alıyor gibi geliyor bana.



    Aracı aldığımda ziebartta pas koruma + ses yalıtımı yaptırmıştım. Ben aradaki farkı açıkçası pek anlayamadım ama önceki ve sonraki haline binen arkadaş yol sesinin azaldığını söylemişti. Ancak şunu söyleyebilirim, ses yalıtımı yaptırdıktan sonra çukura veya bozuk yola girdiğimde araçtan tok bir ses geliyor. Yani çıkan seste herhangi bir yayılma olmuyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xuNiQ

    Cam suyuna ben daha ellemedim, içinde gelen ilk cam suyu duruyor hala Ama ben normal su kullanırdım eski aracımda bunda da öyle kullanırım diye düşünüyorum.

    Mesut bey zaten çakma zenon tabiri merceksiz sistemler için kullandığım bi tabirdi, xenon kitinin kalitesinin bir önemi yok. Işık hüzmesinin mercek sayesinde tam yola yansıtılmadığı takdirde gözü inanılmaz rahatsız ediyor. Hadi mercek uyguladınız, bu defa arkaya iki kişi daha binince yine farlar yukarı kalkıyor. Far ayarınız da çalışmayacağı için aşağı indiremiyorsunuz, yine karşınızdakine eziyet. Hakkıyla xenon uygulaması mercek + otomatik far yükseklik ayarı + far yıkama şeklinde oluyor. Tabi orjinal xenonu olmayan araca bu sistemi uygulamak oldukça pahalı ve zahmetli.

    canım herkes yapıyor siz de yapsanız n'olur? bişey olmaz, bir kaç kişi küfür eder, muaynede söküp geçersiniz, bazı piskopatlar selektör atar üzerinize sürer. Bunların hiç biri önemli değil, ancak bir gün ışıklarınız birinin gözünü alırsa? Bunun külfetinin altından maddi-hadi kazaya karışmadınız-manevi olarak kalkabilecekmisiniz?


    Araçla gelen ve serviste konulan su sanki köpüklü veya katkılı gibiydi. Bu nendenle de silecekler camda ses yapmıyordu.Bilmiyorum belki de bana öyle gelmiştir. En iyisi servisi bir ara ziyaret etmek sanırım




  • Bu arada belki bilen arkadaşlar vardır ama ben yine de küçük bir bilgi vereyim.
    Araçta kapı altı marşpiyelerinde ön ve arka lastiklerden yaklaşık 20 santim mesafede insana aracın altını bir yere vurmuş hissi veren "çöküntüler" bulunmakta. Aracın sağında ve solunda, ön ve arkada olmak üzere 4 adet. Bunlar "kriko" kaymasın diye marşpiyede düzeltilen yerlermiş.
    Aracın sol arka tarafında ilk gördüğümde nasıl bir şekilde vurdum da boyada hiçbirşey yok ama burası çökmüş diye kaç gün düşünmüştüm Auto king'e gittim, burayı hava tabancasıyla çekemeyiz, boyayı kazıyıp düzelteceğiz ve tekrar boya atacağız dediler. Neyse ki ona cesaret edemedim ve servise gittim. Serviste aynı şeyi söyledi. Ancak servis danışmanı liftteki bir golfte de aynı düzleşmeyi görünce olayın farkına vardı
    Aynı tip kriko yerleri vw'nin araçlarında genel olarak bulunmakta. Yakinen inceledim
    Şu an düşünüyorum, Auto King'e inansam, hem aracın orjinal olan yerini düzelttircem, hem kasko bozulacak hem de tekrar kriko yeri için marşpiyeyi ezdirmek zorunda kalacaktım
    Siz siz olun benim gibi yapmayın




  • bugun kitapcıgı baya bi okudum.ama kitapcıkla bilgi ekranında gittim geldim.geri vitese takıldıgında sag ayna asa inmedi bi turlu.kitapcıkta konfor veya almanca adı yazıyo ama ekranda bole bisey yok.ona gore 2. sırada menude ne varsa oraya girdim ama geri vitese taktım hareket de ettim ama sag ayna asa inmedi.ilk aldıgımızda calsııyodu.bunu nasıl halledebiliriz.

    ikincisi yandaki kapıları kilitleme tusuna basılı tuttugumuzda camlar otomatik kapanıyordu.bunuda denedim olmadı.bilgi ekranına girdim yine yapamadım.kitapcıkta menulerin ismi farklı geciyo bilgi ekranında farklı geciyo nebicim is ben anlamadım.bilgi ekranında deneyimli arkadaslar nasıl halledicez bunları

    birde bugun ilk defa aractan ses geldi.yokus yukarı dururken firene bastıgımda ''gaarcc'' diye bi ses geldi alttan baya rahatsız edici bi ses di.tekra yokusta frene bastım yine aynı ses acaba balatalarla mı ilgili.onceden boyle bisey hic olmamıstı.bole bi problem yasayan varmı

    bu arada emre cok tesekkurler yakıt olayını cozdum bi ara fulleyip tekraradan bakıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 21 Haziran 2009; 0:27:50 >




  • eyvallah lafı mı olur,


    ses konusu çok normal, beşiktaşta ıhlamırdan yukarıya doğru çıkarken çok dik bir yokuş var orda hangi araçla denediysem aynı ses var. pug307sw, transporter t5, golf, corsa hepsinde aynı anlattığınız gibi yokuş yukarı ani frene basınca garç diye bir ses geliyor.
  • Arkadaşlar benim çözemediğim birşey var araçta. Aracın kontağını kapadığınızda normalde follow me home fonksiyonu aktif ise farların 10saniye kadar açık kalıp ardından kapanması gerekmiyor mu? Benim aracım bunu yapmyıor?
  • bilgi ekranında ayarları var.hatta sureyi extra uzatabiliyosunuz
    quote:

    Orjinalden alıntı: Austin powers

    Arkadaşlar benim çözemediğim birşey var araçta. Aracın kontağını kapadığınızda normalde follow me home fonksiyonu aktif ise farların 10saniye kadar açık kalıp ardından kapanması gerekmiyor mu? Benim aracım bunu yapmyıor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: icecube_fb

    bilgi ekranında ayarları var.hatta sureyi extra uzatabiliyosunuz
    quote:

    Orjinalden alıntı: Austin powers

    Arkadaşlar benim çözemediğim birşey var araçta. Aracın kontağını kapadığınızda normalde follow me home fonksiyonu aktif ise farların 10saniye kadar açık kalıp ardından kapanması gerekmiyor mu? Benim aracım bunu yapmyıor?




    Ayarlardan zaten aktif hale getirdim, yani lights & convenience bölümü yanlış hatırlamıyorsam, oradan işaret ekledim aktif olması için ancak araç bunu umursamıyor nedense...
  • aynı sorun bende de var.bende de aracı geri vitese aldıgınızda sag ayna asa inmiyor
    bir digeri ise aracı kilitleme tusuna basılı tuttugunuzda acık camlar kapanmıyor veya acılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.