Şimdi Ara

GOLF 1.9 TDI TİPTRONİK Mİ C4 110 HP DİZEL MCP Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ARALARINDA YAKLAŞIK 10 BİN YTL FARK VAR. GOLF DAHA PAHALI.
    SİZDE HANGİSİ DAHA MANTIKLI BİR SEÇİM OLUR, NEDEN ?



    _____________________________
    2009(OCAK19) PEUGEOT 308 HDI PREMIUM Auto6R 110 Hp Babylone Kırmızı (İstanbul)
  • golf derim ama arada 3 kat vergi farkı var onu da dikkate al
    kalite güvenlik v.s. tabi ki golf!
    _____________________________
  • golf ün motoru 1.9 olduğu için çok fazla vergi alınıyor üstünden
    rakipleri 1.6 dizelleriyle bence daha avantajlı tabi ki seçim sizin kolay gelsin
    _____________________________
    we are just a moment in time
    agiegas
  • C4 MCP Volkswagwnin dizeli alınmaz bence. Eski eski eski Milet 1.6 lık,1.4 lük dizel motorlar yapıyolar jet gibi. 1.9 TDİ traktör zaten VW 1.5 lik 130 hp dizel motora geçecek yakında. boşuna 1.9 alıp vergiye boğulmayın. Ayrıca güvenlik konusunda golf denmiş. C4 ün güvenliğini bi araştırın arkadaşlar. Hemen güvenlik kalite vs. golf demeyin Ben Hem VW Bora hem C4 kullanıcısıyım. Tiptronic Dizel golf5 i de uzun bi süre kullanmış biri olarak yapıyorum yorumumu.
    _____________________________
    2017 astra k 1.6 cdti A/T dynamic beyaz




  • yapma be arkadaşım 1.9 tdı traktör gibi ses çıkarıyo demeye getirmişsin. ben caddy kullanıyorum 1.9 tdı ses gayet iyi. 2000 2001 tdı ler sesli onu kabul edebilirim ama 1.9 tdı 105 hp gayet makul ses seviyesine sahip. zaten testlerdeki desibel değerlerine de bakarsan 1.6 110 hp lere göre aynı ses seviyelerine sahipler.

    ama vergi yönünden elbetteki 1.6 dizel daha avantajlıdır.
    _____________________________

    ...::: VW CADDY 2012 2.0 TDI GÜMÜŞ GRİ :::...
  • Arkadaşım bende 2005 golfV TDİ Triptronik kullanıcısıyım. Aracım daha 25000 kmde. Ben gerçekten çok memnunum. En kötü yanı vergi olayı. Ben bir ara arabayı satı sıfır 1,4 A3 almayı düşünüyordum. Aradaki vergi farkını benzine yatırırım bir üst sınıf arabaya binerim diye. Lakin A3 fiyatları gitgide uçunca o işte yattı.Ama şuan için araçtan çok çok memnunum. Basınca gidiyor araç. NBen hiç hız denemesi yapmadım ama çok rahat 200ü görebilirsin kanımca.
    _____________________________
    2013 POLO GTI
  • vergiyi ödemei kafaya koyduktan sonra 2.0 tdi almak daha mantıklı golfte varmı bilmiorum ama jettada ve a3 te olduğuna göre golftede vardır 140hp güç ciddi bir artı yoksa c4 almak daha mantıklı hem daha güçlü hem de daha düşük vergili.
    _____________________________
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

    • Iphone 8 plus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.