Bildirim
GOLF 1.9 TDI TİPTRONİK Mİ C4 110 HP DİZEL MCP Mİ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
golf derim ama arada 3 kat vergi farkı var onu da dikkate al
kalite güvenlik v.s. tabi ki golf!_____________________________ -
golf ün motoru 1.9 olduğu için çok fazla vergi alınıyor üstünden
rakipleri 1.6 dizelleriyle bence daha avantajlı tabi ki seçim sizin kolay gelsin
_____________________________ we are just a moment in time
agiegas -
C4 MCP
Volkswagwnin dizeli alınmaz bence. Eski eski eski
Milet 1.6 lık,1.4 lük dizel motorlar yapıyolar jet gibi. 1.9 TDİ traktör
zaten VW 1.5 lik 130 hp dizel motora geçecek yakında. boşuna 1.9 alıp vergiye boğulmayın. Ayrıca güvenlik konusunda golf denmiş. C4 ün güvenliğini bi araştırın arkadaşlar. Hemen güvenlik kalite vs. golf demeyin
Ben Hem VW Bora hem C4 kullanıcısıyım. Tiptronic Dizel golf5 i de uzun bi süre kullanmış biri olarak yapıyorum yorumumu.
_____________________________ 2017 astra k 1.6 cdti A/T dynamic beyaz
-
yapma be arkadaşım 1.9 tdı traktör gibi ses çıkarıyo demeye getirmişsin. ben caddy kullanıyorum 1.9 tdı ses gayet iyi. 2000 2001 tdı ler sesli onu kabul edebilirim ama 1.9 tdı 105 hp gayet makul ses seviyesine sahip. zaten testlerdeki desibel değerlerine de bakarsan 1.6 110 hp lere göre aynı ses seviyelerine sahipler.
ama vergi yönünden elbetteki 1.6 dizel daha avantajlıdır._____________________________ -
Arkadaşım bende 2005 golfV TDİ Triptronik kullanıcısıyım. Aracım daha 25000 kmde. Ben gerçekten çok memnunum. En kötü yanı vergi olayı. Ben bir ara arabayı satı sıfır 1,4 A3 almayı düşünüyordum. Aradaki vergi farkını benzine yatırırım bir üst sınıf arabaya binerim diye. Lakin A3 fiyatları gitgide uçunca o işte yattı.Ama şuan için araçtan çok çok memnunum. Basınca gidiyor araç. NBen hiç hız denemesi yapmadım ama çok rahat 200ü görebilirsin kanımca. _____________________________ 2013 POLO GTI -
vergiyi ödemei kafaya koyduktan sonra 2.0 tdi almak daha mantıklı golfte varmı bilmiorum ama jettada ve a3 te olduğuna göre golftede vardır 140hp güç ciddi bir artı yoksa c4 almak daha mantıklı hem daha güçlü hem de daha düşük vergili. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler