Şimdi Ara

GOLD WIRELESS STEREO HEADSET (SONY PS4 OFFİCİAL) - ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
9
Favori
24.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok teşekkürler üstad. Ben kendi odama ses sistemi düşündüm önce. Lojmanda oturuyoruz ve apartmanda 2 dairede 4 tane ufak çocuk var. Ses sistemi biraz rahatsız edici olur diye düşündüm. Akşamları falan da bazen tv sesinden bile babamlar sesi kıs biraz oğlum diye odama geliyorlar O yüzdne kulaklığa yöneldim. Last of Us oynadım ilk başta kulaklık (earpods) ile. Sonra baktım ki kulaklıkla daha zevkli , şuan kulaklıksız oynamıyorum. Until Dawn'ı da kulaklıkla oynadım resmen aklım çıktı geceleri. Şimdi Uncharted'a başladım yine kulaklıkla devam ediyorum. 260 TL'ye değer mi bu kulaklık kısacası bunu sormak istiyorum? Wireless olup olmaması açıkçası aşırı önemli değil, bu fiyata daha kaliteli kulaklık öneriniz varsa gamepade takabileceğim, o önerilere de açığım. Ama hiç gerek yok bu kulaklık bu paraya gayet iyi diyorsanız bunu almayı düşünüyorum.




  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    O paraya kesinlikle değer. kualklıkla keyif aldıysanız, bu kulaklıktan vazgeçemzsiniz. Virtal surround ve wireless olması bile kulaklık sever bir insan için müthiş artı.

    Preset yüklemek de çok kolay. Ben last of us presetini çok beğendim mesela ve witcher 3 de onu kullanıyorum.

    Benim tek canımı sıkan şarj etmekti çünkü ben kolları bile cihaza bağlamadan, şarj istasyonu ile kullanıyorum. Sevmiyorum cihaza kablo tak şarj et olayını.

    Bu kulaklık için de philips in universal şarj cihazını aldım 5V 2A. onunla şarj ediyorum. Ama bu değerler olduktan sonra(5V1A veya 5V2A) başka akliteli şarj cihazları da olur.

    Edit: Bu arada ince ayar yapmak gerekiyor bence açınca kulaklığı, yan tarafta voice ve game ayarını tam game yapıyorum single oynarken ben. Dışarıdan ses duymam gerekmiyorsa da ya mute ediyorum yada mute etmeyip, dışarıdaki sesi içeri taşıma özelliği var, yani kendi sesinizi duyun ki bağırmayın kendi kendinize diye, onu kapatıyorum. Böylece tamamen oyunun içine giriyor insan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Selamlar,
    Ben de bir süre önce almıştım, çok kullanmadığım halde tepe noktasındaki deri kısım çıkmış durumda. Başına gelen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    O kadar kıl biri olmuşum ki hala karar verip alamadım fiyatı da 20 TL zam yedi 299'dan 319 TL oldu. Karar verdim şimdi kulaklığa kesin olarak, bu sefer de indirim kovalamanın derdindeyim
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    selam, universal şarj cihazı dediğiniz power bank mi?

    bende kindle ın içinden çıkan uzun bir usb şarj kablosu var, kablo ile şarj ederken bile oyuna devam edebiliyorum kafamda, ama bu powerbank olayı da çok mantıklıymış hiç düşünmemiştim :)
  • Kulaklığı bende almak istiyorum 300 liraya satan yerler var bakalım mart ayına kadar oyun almayacağım zaten konsola oyun parasını buna ayırabilirim tavsiye ediyor musunuz arkadaşlar?
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Merhaba :)

    Ben kapalı iken şarj etme durumu için bahsetmiştim.

    Controller için bunu kullanıyorum normalde :http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-DualShock-Charging-Station/dp/B00D781PSI

    Ama benzer bir ürün kulaklık için olmadığından philips şarj cihazı aldım.

    şu:http://www.hepsiburada.com/philips-dlp2207u-12-micro-usb-kablo-ev-sarj-adaptor-5v-2-1a-p-TELSARJ13810




  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, a50 yi al tüm dertlerin bitsin. Şundan emin olabilirsin, hem a50 ile hem de ses sistemi ile denedim. Ses sitemi yüksek seste oynamadıktan sonra kulaklığın yerini tutamaz. Ayrıca ne olursa olsun kolonlarla kulak arasında mesafe olacağından, detaylı sesler kaçacak. Kulaklıkta bu sorun yok, detay da olsa tüm ses kulak içinde ve a50 bunu çok gücel yapıyor. Boşuna ses sistemi alma.
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    samsung s3 şarj cihazı ile şarj ediyorum ben hem joypad i hem de kulaklığı,

    benim dediğim powerbank olayı daha iyiymiş ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renzokuken

    samsung s3 şarj cihazı ile şarj ediyorum ben hem joypad i hem de kulaklığı,

    benim dediğim powerbank olayı daha iyiymiş ama

    Bende xiaomi 10000 mah var. Kulaklik ve gamepad e takiyorum sirayla usb kablosuda uzun mis gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklık çok iyi maşallah amazondan kargo dahil 50 dolara almıştım black friday zamanında, indirimleri takip edin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Üstad, tavsiyene uyacağım. Teşekkürler.
  • Bir seneden fazla suredir bu kulakligi kullaniyorum 185 tl ye almistim. Bir kurus fazla verecekseniz almayin derim ama yok 180 tl civarinda bir praya alabilecekseniz dusunmeyin alin derim tr deki fiyatini hak etmiyor bu kulaklik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dennis Jr

    Bir seneden fazla suredir bu kulakligi kullaniyorum 185 tl ye almistim. Bir kurus fazla verecekseniz almayin derim ama yok 180 tl civarinda bir praya alabilecekseniz dusunmeyin alin derim tr deki fiyatini hak etmiyor bu kulaklik

    Fiyat performans acisindan iyi urun sadece malzeme kalitesi iyi degil ben baya kulaklik kullandim kulaklik ozellikle sony oyunlarda cok iyi her yon syrimini detayi veriyor ?yuksek seste kayip olmuyor yani fiyat performans acisindan cok iyi urun ama yurtdisinda 200 lira bile degilken 300 uzeri verilmez orasi dogru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu gold wireless ı da kullandım. Ses kalitesi olarak orta seviye, iyi değil, yön olarak fena değil iş görür ama çok öenmli bir eksisi var, kulaklık oyunve chat karışımını tuş ile ayarlıyor, slider vs değil. Dolayısıyla her bir tıklama bir kademe yukarı veya bir kademe aşağı karışım demek. Öyle kötü bir yere ayarlamışlar ki uygun tıklamayı, bir tık chat arttırınca oyun sesi çok azalıyor hiç bir anlamı kalmıyor, bir tık oyunu arttırınca bu sefer de chati zor duyar hale geliyorsun. Tam optimum nokta o tıkların tam ortası ama maalesef bu yok.

    Sırf bu yüzden bu kulaklığı önermem, bunun yerine, kırılma problemi olmayacağına inanıyorsanız pulse elite alın, onda bu ayar slider, tam istediğiniz yere ayarlanabilir.
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Bir öneri daha vereyim, a50 şarjı yaklaşık 6,5-7 saat gider, tam geceyi kurtarır. Daha uzun şarj süresi istiyorsan 2 adet değiştirilebilir pil kullanan steelseries H öneririm. Aynı klasmanda kulaklıklar. Ama ben şahsen a50 tercih ederim, her akşam oyun bitince bitsin bitmesin şarja koyuyorum, ertesi gün devam ediyorum.
  • Arkadaşlar a50 dediğinizin tamam adını yazar mısınız?
    Ps4 için bende kablosuz bir kulaklık arıyorum da. Amazon da fiyatlar 70~100 $ arası. Uygun bişey almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulse ile gold arasında kaldım yahu. Tipi olarak pulse çok hoşuma gidiyor ama aradaki farka değer mi?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/148411/sony-ps4-kablosuz-stereo-kulaklik-seti-2-0.aspx

    bu gold versiyonla aynı değil mi. ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • fearless_king kullanıcısına yanıt
    Gold yazmıyor ve stereo kulaklık yazıyor almadan araştır derim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.