Şimdi Ara

Gold Üye Olmadan Takılınabilecek Arkadaşlık Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden yonja falan vardı da onunda suyu çıkmış sanırım.Facebook desen onda zaten iş yok.istanbul.net de gold üyelik istiyor.Aslında şöyle sağlam gold üye olmayı gerektirmeyecek bi site kursak iyi para yaparız he?

Gold Üye Olmadan Takılabileceğiniz Arkadaşlık Siteleri

Günümüzün dijital çağında, yeni arkadaşlar edinmek için arkadaşlık siteleri popüler bir seçenek haline geldi. Ancak, bazı siteler gold üyelik veya diğer ücretli özellikler gerektirebilir, bu da herkes için uygun olmayabilir. Neyse ki, gold üyelik gerektirmeden sosyalleşebileceğiniz birçok ücretsiz arkadaşlık sitesi bulunmaktadır.

Doğumsuzum Uygulaması

Doğumsuzum uygulaması, anonim sohbet ve arkadaşlık kurma olanağı sunan popüler bir seçenektir. Gold üyelik gerektirmez ve kullanıcıların konumlarına göre birbirleriyle bağlantı kurmalarını sağlar.

Diğer Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri

Doğumsuzum uygulamasının yanı sıra, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başka arkadaşlık siteleri de mevcuttur:

• Meetup: İlgi alanlarınıza göre gruplar bulmanıza ve etkinliklere katılmanıza olanak tanır.
    • Bumble BFF: Özellikle kadınların arkadaşlık kurması için tasarlanmış bir uygulamadır.
    • Hey! VINA: Kadınlar için özel olarak tasarlanmış bir başka arkadaşlık uygulamasıdır.
    • FriendPC: Konuşma başlatıcılar ve buz kırıcılar sunan bir web sitesidir.

Bu siteler, yeni kişilerle tanışmanıza, arkadaşlıklar kurmanıza ve sosyal çevrenizi genişletmenize olanak tanır. Gold üyelik gerektirmeden bu hizmetlere erişebilir, böylece çevrimiçi arkadaşlık dünyasını keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • para mı bırak şimdi...

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

para mı bırak şimdi...

Gold üyelik sistemi koyucana reklam koyarsın hitlerle dibine vurursun paranın sen geyiğe dal hala...

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

twiter wardı o da bitmiş suda bıtmıs buda bıtmıs ya arkadaşlar hayat dışarda wallahi

Hayat dışarda ama herkes bilgisayarın başında maalesef
    DonanımHaber Forum
    http://forum.donanimhaber.com

hepsi kıllı ama idare etcen arkadaş arkadaştır

• Beyler sibermekan diye bir site var üyelik ücretsiz bide yeni üyelere 1 Ay boyunca sınırsız gold üyelik sağlıyorlar tavsiye ederim.

adrese tıklayın kayıt olun ---->
    www.sibermekan.net
    sibermekan.net - Bu web sitesi satılıktır! - sibermekan Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.sibermekan.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pride999 -- 7 Nisan 2012; 18:19:32 >
  • Selam, arkadaşlar ben hepsine girdim. Üye oldum en iyi arkadaşlık ve sosyal paylaşım sitesihttp://www.ilkok.com bence facebook ve twitter birleşimi harika bir site. mp3 paylaşım arşivide üstelik siz müzik dinlerken biryanda yeni insanlar ile tanışıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

donanımhaber forum
    DonanımHaber Forum
    http://forum.donanimhaber.com

hepsi kıllı ama idare etcen arkadaş arkadaştır

ne kıllısı sarışın 1.90 hepsi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.