Şimdi Ara

Gold Grubu dört şirketi için iflas erteleme istedi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
18
Favori
38.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sektörde rekabetin azalması hiç iyi bir şey değil.
    Gold iyi değildi belki ama güzel fiyatlar veriyordu, paralel ithalat yaparak tedarikçileri rekabete zorluyordu.
    İyi ki batmış diyenleri anlamıyorum.
    Yüzlerce kişi işsiz kalacak. Belki sanalpazar'da müşteriler ve satıcılar mağdur olacak.
    Yarın Media Markt'ta kapatır giderse, Bimeks Vatan Teknosa'ya kalırız artık.
  • sıcak fırsatçılar birçok sitenin köküne kibrit suyu dökecek bu gidişle, n11, gg ve hb dışındakilerin sallantıda olması muhtemel. gerçekten de bir şey alacaksam bu üç site dışındakilere bakmıyorum bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joeblacker -- 7 Ocak 2016; 0:21:30 >
  • Hızlıal iyiydi,inşallah devam eder...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soyken

    Ben bu akşam üstü şu muhabbetlerden önce ürün aldım. Hızlı gönderi diyordu, aşdıktan sonra siparişlerim kısmına gelince 7 iş günü dedi.

    1-2 saat geç alsaydımda haberim olsaydı bari

    edit, imla.

    Bu gönderi kısa bir süre sonra kargo firmasına teslim edilecektir. Kargo takip linkini kargonun paketi teslim almasından sonra görebileceksiniz.


    Tahmini Gönderim Tarihi: 07.01.2016


    bende bu şekilde görünüyor. daha sonra 7 iş günü fln yazmazlarsa.
  • HB vb. siteler ellerini sıvazlıyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold'da birkaç haftadir departman departman ciddi indirimler var. Stok boşaltıyorlar gibime geldi. Umarım piyasadan çekilmezler/batmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eksisozluk.com/gold-bilgisayar-ve-sanalpazarin-iflas-etmesi--5008693

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingo_disco

    Hızlıal müşteri hizmetleri çok kötü burda iyi diyenler olmuş hayret.
    Müşreti hizmetleriyle telefonda konuşurken sinirli sinirli azarlayıcı tavırla ve hiç dinlemeden kendi bildiğini konuşanı mı dersin yoksa sitedeki kampanyalardan ve benim ödeme şeklim vs hiç bişey bilmeden konuşanı mı dersin vs vs.
    Geçenler 200 TL çek kampanyası vardı arkadaş ben tv alayım çek senin olsun dedi. Sitede "Hızlı Gönderi" olan ve "Stokta" gözüken bi tv bulup aldık.Ertesi gün tv yi satıştan kaldırıp siparişimizi iptal ettiler.Haliyle bizim kazanacağımız çekte yanacaktı. Sonra hızlıal dan arayan bayan agresif bir tavırla tv nin stoklarda olmadığını siparişi iptal ettiklerini istersek para iadesi yada muadil bir ürün verelim dedi.Siteye baktığımızda bizim büctemize göre muadil tv yoktu.İsterseniz 1 hafta bekleyin stoğa gelirse gönderirirz dedi.
    Bende dedim bu tv siparişini 200 TL çek kazanmak için yapmıştık. Ya bize bi üst model tv verin yada siparişi iptal edip "Müşteri Memnuniyeti" adına kazanacağımız 200 TL çeki hesaba tanımlayın. Bayan ne derse beğenirsiniz: (sinirli bir tavırla) Öyle bir uygulamamız yok size en fazla siparişi iptal edip alt limitsiz 10 TL çek tanımlarız dedi.(sanki sadaka veriyor) . Ayrıca çek banka kampanyasıydı demez mi gelde gülme! Benim suçum ne iyide ben ne biliyim tv nin stoğunun biteceğini? Haklıyken haksız duruma düştük. 1 hafta bekledik tv stoğa gelmiş anca öyle gönderdiler yoksa çek yanıyordu.

    Haksiz olan sensin. Müşteri memnuniyeti için 200 tl çek veren bir tane firma bulamazsin. Dediginiz sacmalik. Ki zaten sizi magdur etmeyip televizyonu da göndermişler ceki de vermisler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün bir ürün aldım, ödemeyi yaptım, 5 dakika sonra ödeme onaylanmadı mesajı geldi. Tekrar denedim yine aynı. Başka karttan denedim yine aynı. Sonra bi baktım hepsi karttan çekilmiş görünüyor. Hemen müşteri hizmetlerine yazdım durumu. Bankalarla bir sorun yaşıyoruz, onaylanmayan ödemeler iade edilecek dediler. Derken akşam hepsi iade edilmiş. Ve akşam bu haberi gördüm. Ucuz kurtardım sanırım...
  • Dostum çeki babasının hayrına vermiyor elbette önce yüklü bir sipariş verdik sonra 1 ay çekin gelmesini bekledik. Ben sipariş verirken ürünün ertesi gün satıştan kaldırılacağını nerden bileyim? Kusura bakma burda ben haklıyım beni arayan bayan daha kendi çalıştığı kurumun çek kampanyasından haberi yoktu o banka kampanyasıdır bişey yapamayız diyor. Resmen çıldırdım kadınla kavga edecektim üste çıkmaya çalışıyor ben konuşurken daha yüksek tonla konuşup susturuyor. Kadının ismini alıp gerekli mercilere şikayetimi yaptım zaten. Kadını uyarmışlar çokta sevindim sanki şirket babasının malımı.
  • Borseye kote şirketler hakkında bu şekilde spekülasyon yapmak spk nezdinde suç kabul edilir. Kesinlik belirten ifadelerden kaçının. Ne derler canı yanan can yakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazıksa tekel olacak , geçmiş olsun bimeks dursun bari müdür tanıdıkla teşhir ürünlerini kafalıyorduk ucuzdan 🤒🤒



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Ocak 2016; 0:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Pek sanmıyorum.

    Piyasada genel bir durgunluk var.
  • Yıllar önce servisine gönderdiğiniz kingston ramli pc bi bakmışsınız dandik bir marka gelmiş.Evga ekran kartlı pc göndermişsiniz bi bakmışsınız ne olduğu belirsiz ekran kartlı pc gelmiş.Nasıl olsa müşteri içini açıp bakmıyor diye her türlü adiliği yapan by Gold firması battıysa ne mutlu bize.
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Onu kaldırdılar

    Sırf Bank Asya battı demek için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Onu kaldırdılar

    Sırf Bank Asya battı demek için

    Böyle bir haber vermeden önce borsada ki hissesine bakılır. İşlemleri kapatılmış ve aciga satış yapilmissa o zaman kopart yaygarayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juke sero

    Borseye kote şirketler hakkında bu şekilde spekülasyon yapmak spk nezdinde suç kabul edilir. Kesinlik belirten ifadelerden kaçının. Ne derler canı yanan can yakar

    GOLD borsaya kote değil.
    Kote olsaydı zaten patronlar piyasaya hisse satarak şirketi kurtarırlardı.
  • Şuara batan batana niyeyse? PC Depo battı, Victor Gaming Machines battı (satın alan tüm kullanıcıların garantisi yandı), peşinede bunlarda giderse...

    Amazon Türkiye şubesi açsada hepsinden kurtulsak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor dışında alışveriş sitesi kalmayacak Sanalpazar da giderse?
    Hem ücretsiz listeleme hem de düşük komisyon vardı.
    Sanalpazar da giderse Gittigidiyor tek başına pazarda istediğini yapar.
    Gittigidiyor yarın dese ki komisyon %20 oldu, alternatif yok işe bak.
  • sanalpazar'dan yılbaşından hemen önce 1500 liralık, hızlıal'dan da geçen hafta 200 liralık ürün aldım. ikisi de aynı gün kargolandı. herhangi bir sorun çıkmadı vala. dediğiniz gibi bir durum var mı bilmiyorum ama doğruysa ucuz atlatmışız demektir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.