Şimdi Ara

Gold 1'de Az Lp Gelme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gold 2 den çıktım tam sevindim derken 6 lp gelmeye başladı hem de ilk oyunda gold 2 de 20 lp geliyordu WL 110 - 90 acaba neden bu kadar düştü bilen var mı ?

• dostum o sorun değil her ligin 1. divisionunda 10 puandan az gelir genelde yenilincede aynı gider yani o divisionun zorluğundan sonucta bir üst lige çıkacaksın anladınmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

dostum o sorun değil her ligin 1. divisionunda 10 puandan az gelir genelde yenilincede aynı gider yani o divisionun zorluğundan sonucta bir üst lige çıkacaksın anladınmı :)

Silver 1 de 50 ye kadar 15 gelmişti sonra 6 ya düşmüştü ama şimdi direk 6 veriyor böyle çıkmak baya zor olacak benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfkorFeed

quote:

dostum o sorun değil her ligin 1. divisionunda 10 puandan az gelir genelde yenilincede aynı gider yani o divisionun zorluğundan sonucta bir üst lige çıkacaksın anladınmı :)

Silver 1 de 50 ye kadar 15 gelmişti sonra 6 ya düşmüştü ama şimdi direk 6 veriyor böyle çıkmak baya zor olacak benim için

yani lig de yükseldikçe ona göre verdiği oranda azalıyor 1.divisionlar için yani evet zor olur ama racon öyle kolay gelsin sana :)
  • Bana 25 geliyordu gold 1 de.Win lose +40-50 falandi ama.Her ligin 1.liginde az puan gelmesi normal benim mmr op diye fazla geliyordu sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 gelse çok rahat platin olurum +40'ta iyiymiş wl benim +20 ama şaşırdım şahsen 6 gelmesine
  • quote:

Öyle birşey yok 25 LP geldiğini bilirim.

Gizli elon ile alakalı.
    Demekki elon plat için yeterli değil W/L oranını düzelttikçe daha çok LP gelir ve daha az gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Vamp

quote:

Gizli elon ile alakalı.
    Demekki elon plat için yeterli değil W/L oranını düzelttikçe daha çok LP gelir ve daha az gider.

loya bakmıyor division 1 lerde dostum biraz araştırda gel örneğini gördüğümden konusuyorum yoksa cevap vermezdeim zaten.
  • Her ligin 1. Kisminda az lp gelmesiyle ayni sorundur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Vamp

quote:

Gizli elon ile alakalı.

loya bakmıyor division 1 lerde dostum biraz araştırda gel örneğini gördüğümden konusuyorum yoksa cevap vermezdeim zaten.

Şaka mısın sen?
    1. lerde 25 25 geliyordu diyorum smurf accountlarımda ? W/L epic olduğu için.
    1 2 3 4 5 farketmez.
    Gizli elon çıkıcağın lige uygun değilse oyun kısaca seni o lige çıkarmıyor.. WL ni gizli elonu düzeltiyorsun 25-25 geliyor

• cRosSsl kullanıcısına yanıt
    silver 1im 20 20 geliyor
  • Her ligin 1.kümesinde oluor dostum
  • WL kaç yaparsam iyi lp gelir ? Şu an +20
  • Soyle bir hesap yaparsak +30 yaparsan iyi geir zaten promolara kalmis olursun.

• Şu an +20 +30 o kadar zor olmasa gerek çünkü 6 lp çekilmeyecek durumda
    @Jim*
  • mmrla kaynaklı bana 22-23 puan verdi hep.
  • w/l nerdeyse +60 ama 4 lp geliyor gold 1
  • Her ligin 1. ci kümesi dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Her ligin 1. ci kümesi dostum.

Evet haklısın Snow Leopard
  • Up , evet yeni bir şey oldu 9 lp gelmeye başladı xd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.