Şimdi Ara

Göknet İnternet Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
2
Favori
15.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sakın bulaşmayı bu kadar saçma amatör bir fırma olamaz denemeyin sakın. İptal ettirirken dahi 1 ayda ettiler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de torrent çalışmaya başladı, gene de bazı trackerlarda sıkıntı olabiliyor. korkumdan işe giderken modemi kapatamıyorum. neme lazım ip havuzuna falan düşeriz gene engel çıkar falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxmania

    bende de torrent çalışmaya başladı, gene de bazı trackerlarda sıkıntı olabiliyor. korkumdan işe giderken modemi kapatamıyorum. neme lazım ip havuzuna falan düşeriz gene engel çıkar falan.

    Merhaba.Torrent engelini belirli saatlerde yapıyorlar.Gece de hatta kullanım olmazsa hattı arızaya dusurup bağlantıyı engelleyebiliyorlar.Ucuz etin yahnisi yavan oluyor.Bu iss'lerin topunun Allah belasını versn.Bunları denetlemeyenlerin de .
  • Arkadaşlar torrent dışında bir sıkıntısı var mı? Kardeşime alayım diyorum torrentle işi olmaz.
    Ankara küçükesatta kullanan var mı?

    Alttaki çok uygun duruyor.

    SADECE
    39 TL
    16 Mbps'ye kadar
    50 AKN
    ÜSTELİK 1 YIL TAAHÜT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 26 Aralık 2016; 9:3:44 >
  • Konu yukarı.Kalitelerini göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infest06

    Arkadaşlar torrent dışında bir sıkıntısı var mı? Kardeşime alayım diyorum torrentle işi olmaz.
    Ankara küçükesatta kullanan var mı?

    Alttaki çok uygun duruyor.

    SADECE
    39 TL
    16 Mbps'ye kadar
    50 AKN
    ÜSTELİK 1 YIL TAAHÜT

    bu tür kafasına göre kısıtlama getiren haydutlara para vermeyin
  • Bugun torrent engeller, yarin Steam, bir gun Youtube.



    Gerci her alanda oldugu gibi bu alanda da ahlakli firma yok fakat en azindan buyuk firmalar biyle ucun besin hesabini yapmaz.



    Hizmet alirken beni zaten etkilemiyor (ben hep 50 liralik aliyom) diye yaklasirsaniz sonunuz husran olur...
  • Fiyatlar ne hikmetse İnternetSayfasında hala eski!
    Yeni fiyatlar bunlar...

    Taahhütü uzatalı gördüğüm kadarıyla akşam 5-6 arası geceye kadar hızlarda düşme oluyor, aşağı yukarı yarıya iniyor (11mb/s -> 5mb/s).
    O saatlerde İnternetTrafiği yoğun olduğu saatler, haftasonu da öyle gibi ama arasıra.
    Şimdi ben daha çok uploaded, sharonline gibi p2p kullandığım için pek sıkıntı olmuyor ama onlarda dahi hızı kısıtlıyortlar gibi yada onların eski olmaları dolayısıyla serverlar yoğun olduğundan da olabilir.
    Torrent kullanmıyorum ama Torrent olsun diğer p2p seçenekleri olsun hiçbirisi yasadışı değildir. Torrenti mesela uluslararası Üniversiteler dahi kullanıyorlar dosyalarını dağıtmak için. İndirdiğiniz içeriğe bağlı yasadışı olup olmaması!
    Yasal olarak bunu kısıtlama hakları yoktur, ama yapıyorlar demekki.

    Sonuç olarak internet üzerinden bu zamanda oyun (5GB-50GB) veya filim (700mb-50GB) indiriyorsanız büyük firmalara yönelin onlarında durumları ALTYAPI nedeniyle farklı değildir ZANımca ama bu gibi küçük firmalardan yine iyidir. Tabii bunlar sunucularını adam akıllı çoğaltırsa durum daha da iyi olabilir...?

    Şuanki durum bir kullanıcının bahsettiği gibi, kapasite sorunundan değişik DNS Serverlardan verilen İP ile sizi İnternet alemine salıveriyorlar ve sonuçları vahim olabiliyor...
    mesela ben çok Yurtdışı sitelerinde dolaşıyorum ve giremediklerim, resimli roBOT olamdığım doğrulamam gerektiği hata kullandığım İP bir BLACKLİST'te kayıtlı ve sabıkalı (DDOS ATTACK) olduğundan kilitlendiğim dahi oldu son zamanda...

    İşin özü diyerleri nasıl bilmem benim ilk kullandığım TR İnternet Şirketi ve taahhüt dolana kadar izlemekteyim gelişimi... kopma olmadı en az altıaydır ama yavaşlama oluyor! Kendimi ona göre ayarlıyorum... sırf internet'de surf edenler için, facebook, haber ve sayfa gezenler için problem olmaz, daha ucuz bulamazlarsa kullanabilirler.

    Ama yukarıda bahsettiğim şekilde filim oyun indirenler başka alternatif arasınlar ama altyapı ve kapasite sorunu büyüklerde de mevcutdur zannımca eğer olmayan varsa bana haber versin birisi, taahhüt bitince onu kapsamlı araştırmaya alayım.

    Paykaştığım fiyat birkaç aydır bize yakın göknet satıcı bilgisayarcıda duruyor neden internet'de güncellenmiş değil orası da balık avlamaya benziyor gibi geliyor bana...!?

     Göknet İnternet Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 5 Ocak 2017; 20:42:29 >




  • Arkadaşlar biraz önce müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım adama p2p engeliniz var mı dedim adam btk nin engellediği siteler engellidir dedi. P2p ne demek biliyor musunuz dedim bi sn bekletıcem dedı beklettı öğrendi sonra hayır engelli değil dedi daha sonra torrent indirmeleri engellimi dedim evet engelli yasadışı platformlar engelli dedi. İnanmayan kanıt ısteyen olursa ses kaydını dinletebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işini bilmeyen mh çalışanına denk gelmişsiniz. konu hakkında bilgili olduğunuzu hissederlerse ya yakınlarında işi bilene soruyorlar ya da sizi yönlendiriyorlar. torrent illegal değil, eğer illegal derlerse linux dağıtımlarının çoğu ve bazı yazılımlar p2p ve torrent üzerinden nasıl dağıtılıyor diye sorun. hatta ufak bir google araştırması yapın bazı oyun dağıtımları bile torrent üzerinden yapılıyor. bunları söyleyip müşteriyi aldatıyorsunuz, sizi şikayet edeceğim derseniz hemen düzeltirler. ha bu arada malesef hafta sonları göknet sıkıntılı özellikle de yurt dışı çıkışları.

    torrentlerde de bazı trackerlar sıkıntılı olabiliyor. eğer aradığınız şeyi başka kaynaktan da kontrol edebilirseniz emin olabilirsiniz.
  • torrent konusunda bir gelişme var mı? max 50 - 60 kbps hız alıyorum torrent ile arıyorum sorun yok diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m@xman

    torrent konusunda bir gelişme var mı? max 50 - 60 kbps hız alıyorum torrent ile arıyorum sorun yok diyorlar.

    Malesef.Engel devam etmektedir.Ellerinde port yok.ipv6'ya geçene kadar milletin burnundan getirecekler.Almayın , aldırtmayın arkadaşlar.Torret'la falan işim yok diyosanız işinizi görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunskrgl

    Arkadaşlar biraz önce müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım adama p2p engeliniz var mı dedim adam btk nin engellediği siteler engellidir dedi. P2p ne demek biliyor musunuz dedim bi sn bekletıcem dedı beklettı öğrendi sonra hayır engelli değil dedi daha sonra torrent indirmeleri engellimi dedim evet engelli yasadışı platformlar engelli dedi. İnanmayan kanıt ısteyen olursa ses kaydını dinletebilirim.

    Bunlar taşeron firma.Neyin ne olduğundan haberleri yok.Altyapıları yok.Hiçbirşeyleri yok.Ttnet ne derse o.Torrent yaşadışı platform diyorsa ispatlasınlar o zaman.Bu fikir özürlü devlet kurumları olduğu sürece bu işlerde gelişme olmaz.
  • Akşamları kesinlikle ciddi bir hız düşümü var. Bunu bilerek abone olun ya da olmayın.
  • Akşamları bilerek kısarlar hızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 MBPS

    150GB AKN

    Telefonsuz

    1 Yıl Taahhüt

    http://www.goknetkampanya.com/

    Fiyat Cazip Geldi,kullanan arkadaşlar son durumlar nasıl?kesinti hız vs. bakımından bilgilendirirseniz sevinirim
  • CSBilişim C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam cidden fiyat uygun bende internet bakıyordum bunlar denk geldi 1 sene riske girip denemeye değer mi acaba , TTNET bıktırdı artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa duyuyorum bu ismi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacınız sadece evde internet olsun ise alın fakat yoğun kullanırım filim indiririm diyorsanız kesinlikle uzak durun hız düşümü var ciddi oranda torrent engelli birşey indiremiyorsunuz ayrıca uzun süre int kullanmazsanız kesinti oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m@xman

    Amacınız sadece evde internet olsun ise alın fakat yoğun kullanırım filim indiririm diyorsanız kesinlikle uzak durun hız düşümü var ciddi oranda torrent engelli birşey indiremiyorsunuz ayrıca uzun süre int kullanmazsanız kesinti oluyor.

    Torrent kullanmıyorum ama torrent mantığı ile çalışan bir programı zaman zaman açmam gerekiyor, çalışmasında bir sıkıntı görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.