Şimdi Ara

Gökhan Zan'ın Cezası Ertelendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
2
Favori
9.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir saçmalık olamaz.

    Burada amaç zaten GS'yi kollamak değil. Asıl kolladıkları şeyleri ört-bas etmek. Kamuoyuna "Biz GS'yi kolluyoruz" imajı verip, saman altından asıl hedeflerini gerçekleştirmek.

    Yönetim bu ertelemeyi asla kabul etmemeli.
  • E tabi defans kalmadı o yüzden kaldırıldı diyenler neyin kafasını yaşıyor

    Semih ve Dany iyileşti hatta antrenmanlara bile katıldılar.

    Üstüne üstlük kırmızı kartın cezasının tamamen kaldırılmaması saçmalıktır.İkili mücadelede ki oyuncu bana vurmadı kırmızı kart ağır oldu diye demeç vermedi mi? Verdi.İşinize gelenleri görün.
  • Çeksin cezasını.... Tabi 2 maç alması saçmalıktı ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SanalFare

    quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho


    quote:

    Orijinalden alıntı: SanalFare

    quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho


    quote:

    Orijinalden alıntı: esrar006

    Konuya yazan Fenerli arkadaşlara sorarız Meireles'in cezası ne oldu diye Rakip futbolcu bana bişey yapmadı dedi ceza indirilmiş ertelenmiş fakat hakem bana tükürmedi dedi haberimiz yok ?

    Boş boş konuşuyorsunuz, burada aylarca söyledim ben Meireless tükürmedi ve itirazlarla gerekli kanıtlar ortaya konunca sadece yaptığı el hareketi sebebiyle hakaretten 4 maç ceza aldı ve hakaretin cezası zaten buydu, gidin kurallara bu cezayı az koyan kişiyi eleştirin!

    Kar zerresi gözükürken melonun tükürmediğide ortadaydı ee ?

    Zaten ben bu forumda Melo'nun tükürmediğini savunan biriydim, boşuna laf sokmayı denemişsin ama olmamış.

    Yav he he


    Karşıdaki oyuncu bana vurmadı diyor. Niye cezanın düşmesi ve ertelenmesi konusunda bu kadar ateşli yaklaştınız o zaman ?

    @esrar006
    @SanalFare

    Gökhan Zan'ın cezasının ertelenmesi umrumda değil benim lafım Meireless olayı üzerinden laf eden kişilere. Meireless tükürmedi. Bu kadar açık konuşuyorum daha anlamayacak ne var? Ben bu forumda hem Meireless'in hem de Melo'nun tükürmediğini haftalarca dile getirmiş ve hatta üzerine konu açmış biriyim. Hakem raporu diyorsunuz da hiç okudunuz mu hakem raporunu ? Hakem "Meireless bana tükürdü." mü diyor yoksa ağzından kasıtlı olmadan konuşmanın hızıyla bir sıvı yükseldiğini mi söylüyor? Sen hiç yüz yüze birisiyle konuşurken ağzından çıkan kelimelerle birlikte istemsizce tüküren kimse görmedin mi? Bunu heyecanlıyken ve stresliyken konuşurken ben bile yapıyorum günlük konuşmalarda.


    Neyse senin amacın zaten "yav he he" demenden belli, niye kendimi yorayım ki. Bak adam gibi cevap verirsin saygı duyarım da "YAV HE HE" ne demek, çocuk musun?




  • Mesela şu şekilde bir uygulama da yapılabilir. Eğer yarın GS puan kaybederse, bu puan kaybı 1 yıl süreyle ertelenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironicix35

    ligin içine ettiler valla bari arada bi maç boşluk bırak lan ne o öyle ödüllendirir gibi

    Ligin içine 3 Temmuz sürecinde edildi bu ne ki
  • Gündem yaratıldı bile.Allah kahretsin böyle futbol ortamını.Allah kahretsin böyle düşünce yapısını.Tiksiniyorum bu türk futbolunu yöneten kişilerden.
  • Sırf Galatasaray'ı kayırıyorlar denilsin diye zor durumda bırakmak adına verilen bir karar... Sanmıyorumki benzer durumda Selçuk Drogba veya önemli bir oyuncu olsa verilebilirdi...
    Üzerimize oynanan oyunların bir kılıfı bu karar, Gökhanın kırmızı kartı haklıdır ister değsin ister değmesin o yumruğu sallamıştır sportmenliğe aykırı ise hakkı kırmızı kart.. Şuan bu cezayı kaldırmak ve 58. maddeyle bağdaştırmak Galatasaray'ı zor durumda bırakmak için... Nedeni ise buradaki benzer konuşmalar yaratmak...
    Bu arada geçmiş yıllardakart iptalleri yaşandı yani bu ilk değil burada bilip bilmeden ne kadar yorum yapıldığının bir işaretide bu tahkim kurulu bir kartın haksız olduğuna kanaat getirirse geçersiz sayabilir örneğin Bir fb-samsun maçında nobre kendini yere atıp kazandırdığı penaltıda kaleci kerem kırmızı görmüş ve bu kart tahkim tarafından iptal edilmişti... Ancak tekrar belirtiyorum Gökhann pozisyonu kırmızı kartdır..




  • Ne saçma birşey bu? Cezasını kaldırın var böyle şeyi ilk defa duyuyorum.
  • Bizim böyle kıyaklara ihtiyacımız yok. Menemenci takımıyla, eşofmanlı taktiksel dehanın yönettiği takıma şampiyonluk verecek değiliz.

    Lakin burada federasyonu konuşmak Fenerbahçe ve Beşiktaşlılara düşmez. Biz ne ''Beşiktaş'ı iyi niyeti kurtardı'' sözünü unutttuk, ne de Fenerbahçeye yapılan kıyağı unuttuk. Fenerbahçe talimatlara uygun bir şekilde küme düşürülseydi, bugün o çok övündükleri mali durumlarını görürdük. Ellerindeki oyuncuları çıkartacaklardı, haklarında bir ton dava açılacaktı, sponsporlar birer birer geri çekilecekti.

    Yani bu ligde Beşiktaş ve Fenerbahçe'ya yapılan bu katmerli kıyak, başka hiçbir kulübe yapılmadı. Federasyon Galatasaray'ı hükmen şampiyon yapsa bile size yaptıkları kadar büyük bir kıyak yapmış olamaz.

    Ayrıca, bu federasyonu seçen sizin şike girişiminde bulunmuş kulüpleriniz, Galatasaray değil. Yaptığınız şikeyi örtsün diye ne olduğu belli, başbakan destekli bir adamı federasyonun başına getirmeyecektiniz.

    Haa Caner falan diye sızlanan arkadaşlara da sorum, geçen sezon ırkçılık yapan çubuklu Emre'nin kaç maç ceza almış olduğudur. Buna bir cevap verin kendi içinizde, sonra Caner falan diye göz yaşlarınızı silersiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torquoise

    Böyle bir saçmalık olamaz.

    Burada amaç zaten GS'yi kollamak değil. Asıl kolladıkları şeyleri ört-bas etmek. Kamuoyuna "Biz GS'yi kolluyoruz" imajı verip, saman altından asıl hedeflerini gerçekleştirmek.

    Yönetim bu ertelemeyi asla kabul etmemeli.


    Arkadas gereken cevabi vermis
    +1905

    Bu maddeyi ne icin eklediklerini herkez iyi biliyor.Federasyonda onun sacma ertelemeleride gider umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikesi tescilliler hala konuşabiliyor mu ? Bu sıralar lehimize verilen kararlar göz boyamadan başka bir şey değildir şikesi tescillenen kulübün şuan da amatör ligde oynaması gerekirken hala süper ligde barındırılıyor gelmiş burda canere verilen cezadan bahsediyorlar Allahım sen şu fenevlilere akıl ihsan eyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeFJaM_

    quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    quote:

    Orijinalden alıntı: DeFJaM_

    quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    quote:

    Orijinalden alıntı: DeFJaM_

    Şu Fenerbahçelilerin ve Beşiktaşlıların haline bak Şike yaptığı mahkemece kanıtlanmasına rağmen, hatta aklamak isteyen TFF bile şike yapıldığını ama sahaya yansımadığını söyleyip kıvırıyor, gelmiş burda utanmadan konuşuyorlar. Bu kural sizin için çıkarıldı ve gece yarısı bütün TFF kuralları değiştirildi sizin küme düşmemeniz için. O zaman nerdeydiniz adalet bekçileri.

    bjk ve fb küme düşseydi şu an lig izlenmiyordu, izlenmeyen bir lig'e de kimse para verip yayın ihalesini almazdı..siz de kuvvetle muhtemel iflasınızı verirdiniz, daha geçen gün 1. sermaye arttırımını yapmasaydık iflas ederdik diyen bir başkanınız var hatırlatırım, gs de bize muhtaç bunu siz de biliyorsunuz, işinize geldiği gibi yorum yapmayın.


    Böyle mi savunuyorsunuz yani yapılan adaletsizliği; "Lig izlenmezdi". Yani senin ailenden birisini bir adam öldürse ve hapse girmese, yanına birisi gelse ve dese ki "o adam hapse girse ailesi geçinemezdi" sen nasıl bi tepki verirdin gerçekten çok merak ediyorum Umarım böyle birşey başına gelmez.

    Böyle aptalca bir savunma gerçekten görmemiştim ben hayatım boyunca. O zaman Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe sürekli şike yapsın. Nasıl olsa düşürülmezler çünkü onlar düşerse lig izlenmez. Haksız mıyım

    bir kişiyi öldürme olayı ile sporda şike yapma olayının ilgisi yok...bu şikeyi gs de yaptı bunu sen taraftar mantığı ile kabul etmeyebilirsin ama bu bir gerçek .

     Gökhan Zan'ın Cezası Ertelendi


    bu resimi şikeyi tartışmak için koymadım, şike konusunu da artık tartışmaya niyetim yok..sadece biz akkaşığız diyip de bunun üzerinden senin yaptığın yorumu yapmak yanlış..yanlış üzerinden yorum yapıyorsun dolayısı ile yaptığın yorum da yanlış oluyor.

    beşiktaş ve fb küme düşseydi bugün drogba snejderi burak'ı almayı bırak, kapına kilidi vurmuşlardı...ilave olarak henüz olayın yargıtay aşaması var, beşiktaş olarak sadece 1 maçla ilgili husus var, ben o maçta sıkıntı olmadığını düşünüyorum, yargıtay aşamasından sonra herşey belli olur.

    Galatasaray yaptıysa ve ispatlanırsa Galatasaray da düşsün. Benim kapıya kilit vurulması umrumda mı sanıyorsun. Hep aynı argüman. Aziz Yıldırım kafası; "kendini aklayamıyor musun? Rakibine çamur at."

    Ben burda "adale"t diyorum sen bana "ama para" diye ağlıyorsun. İkimiz arasındaki zihniyet farkının kanıtı da bu işte.

    sen eğer adalet diyorsan geçen sene gs basketbol takımınızın küme düşürülmesi gerekiyordu ama düşürülmedi...


    bana ağlıyorsun diyeceğine kendinize bak, kendine bakarken bak yukarıda resim koydum kolaylık olsun diye, bol bol bak da "akkaşık" gör.




  • O kadar hak hukuk adaletten bahseden gslilerin şu kararı sizide kurtardılar yeaaaa diye savunması harbiden çok komik. Kimse biz istemeyiz falan filan demesin. Birbirimizden farkımız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam direk kırmızı yiyor gelecek maç oynuyor. Burası neresi mi, burası TURKIYE. Bızde kamil gibi bu ligi izliyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D3XTER

    E tabi defans kalmadı takımda. Doğaldır. Bu kadar göstere göstere yapılmaz bir şey arkadaş ya.

    Bu kurallar kimi kurtarmak için çıkarıldı onu düşünmek gerek önce
  • Son mactaki hakemde aynı mantıktaydı. Macın içine etti ama GS'li bir futbolcunun ceza sahasında yere düşmesini bekledi. Sonra bütün hafta vay efendim bedava penaltı kazandılar. Şimdide benzeri oluyor. G.zan'ın yediği kart zaten saçmalıktı. Keşke cezayı iptal etmeseydiler. Bunlar insanı gerizekalı zannediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrenin cezasi ne oldu beyler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mercenary.

    Tarihte bir ilk sanırım direk kırmızı kart yiyen oyuncu sonraki hafta oynayabilecek. Fenerasyon istifaaaaaa!!!!

    O federasyon küme dusmeni engelledi, böyle vefasizlik olur mu ?
  • yıldırım demirören yeter
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.