Şimdi Ara

GÖĞÜSLERİM GELİŞMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Bak sen haklısın ben hiç bir zaman iyi genetik kötü genetik ayrımı yapmadım. Doğal sınırlar içinde belirli bir yere kadar olur çünkü bugün ronnie coleman bile arnoldun gögüs ölçüsünü zor yakaladı.Yeni yeni çıkan çalışma sistemleri bana göre tamamen saçmalık neden dersen 1970 1980lerde şimdiki çalışma sistemleri yoktu da o adamlar ondan dolayı mı küçüktü?
    Doğal olarak ben kendimden örnek vereyim fotorafta atarım farketmez.Amacım farklı bir bakış acısı kazandırmak programdan dolayı kimse 45 46 cm kol yapamaz en kral program olsa ne olur? Benim boyum 182cm omuz ölçüm 132. Gögüs ölçüm 109. Kollar sıcak 42 43cm bel 79cm kilo 85 87 arası sixpack belirli olacak kadar var.Şimdi ben bu ölcüleri inanmıyan olur ama yaklaşık 3 ayda aldım before after yaparım.
    Çalıştığım salon köhne bir yerde program vs yok... Set sayma vs vs hiçbirşey yok..temel hareketler ama tükenene kadar..
    Sadece ne yaptığımj söyleyim:
    Alabildiğim kadar vitamin minarel ve spordan sonra şekerin dibine vurmak abur cubur haricinde günde en az 6 öğün yemek😂
    Bu şekilde yapan insan genetik program antrenör vs vs fasa fiso kendim için söylemiyorum. Deneyin görün




  • Çok fazla değişkenleri olan bir spor bu konuda haklısın kimisinde işe yarayan , bir başkasında işe yaramayabiliyor , en iyisi deniyerek kendi doğrularını bulmak. Beslenme durumu bencede önemli bir durum , hatta günlük kalori alımını ve makroları hesaplamak bile gerekiyor hatta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 20 Haziran 2019; 18:3:4 >
  • Hareketlerin yapılışını iyi analiz et.Hareketten kaçma!Kesinlikle yapış şeklin doğru olsun.Ağırlık arttırmaktan önce önemli olan budur.

    Birincisi kaldırdığın ağırlık hep artmalı.Atıyorum bench press mi basıyorsun o zaman 50 60 70 80 veya ne kadar çıkabiliyorsan kendine göre çıkacaksın.En sonuncu kaldırmanda ne kadar tekrar yapabiliyorsan o kadar yap illa 10 olmasına gerek yok.Birinden yardım alırsın ama Göğüslere bindirdiğin yük önemli...

    Eğer hareketi doğru yapıyorsan yaptığın idmana bir göz gezdirmekte fayda var.Sürekli sıkıştırmalar ve itişler bir araya toplanmasın.Kendimden örnek vereyim ben çok uzun süredir yapıyorum.Atıyorum bir haftalık bir idmanı mı söyliyeyim

    İncline Bench press 4x8 70 80 85 90
    incline dumbell fly 4x12 10 12.5 15 17.5
    Dumbell press 4x10 25 27.5 30 35
    cable crossover ama orta göğse etki edecek şekilde
    Decline bench press 70 80 90 95
    cable crossover veya decline benchte dumbell fly veya şınav aleti edevatı varsa onunla yaparım
    pec deck fly

    Bence ideal bir göğüs idmanı.Bunları da bu tarz yapıyorsan ve hala bir gelişim yoksa.Yediğin et yumurta miktarı az birader.Başka türlü gelişmeme şansı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockystallion -- 20 Haziran 2019; 18:13:29 >




  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Evet onu diyorum yani gelişme durunca herkes programı bahane ediyor yok şu hoca efsane program yazıyor vs vs aslında beslenmeye yönelsek herkes bu sporu anlamış olucak.
    En basitinden inşaat işcilerinin mr olimia olması lazım onlar ne kilolar kaldırıyolar neler neler😀😀 vur bakalım testo ent. Deca trenbolene. Anapolon vsvs bak ondan sonra adam nasıl oluyor😂😂 umarım anlatabilmişimsir
  • Günde 600gr karbo yükle 1 kilo dana eti yesin 3 aya spor salonundaki adamlara yetişmezsse namerdim
  • Dediğin yanlış.Yemek yemek gerçekten çok önemli ama daha doğrusu verdiğin örnek yanlış.İnşaat ustalarının yaptıkları ağırlık kaldırmalarında göğse omuza veya sırta etki edecek sırt hareketleri ve gerekli tekrarlar yoktur.Adamlar sadece kola ağırlık bindirecek hareketleri yaparlar.Her ne kadar yanlış da olsa az verimle bir gelişme bir çizgileşme kollarda görülür.Yani öyle hormon vurayım öyle olayım böyle olayım demek için Mr olimpiaları da örnek vermek bana göre saçma.Dünyada bu adamların genetiğine sahip organizmalar 10.000 de 1 çıkıyor.Hayatları boyunca doğru çalışıp doğru yemek yeme vs vs çok etken var...
  • rockystallion kullanıcısına yanıt
    Örneği öylesine verdim beslenmenin önemi için.Ama genetik konusunda yanlış düşünüyorsunuz. Kimse calışmadan sınırını bilemez ilaç devreye girerse emin ol genetik arkada kalır
  • Beslenmeye dikkat etmezsen boll protein almazsan.Ne yapsan boş.Anteraman kadar beslenme çok büyük öneme sahip günlük dana etine vur.Protein tozuda anteramanlardan sonra kullan.5 aya göğüs değişir.Herkez de bu farkı görür.
  • Gögüs yaglarim nasil erir?
  • Konudan leş gibi varoşluk ve cahillik akıyor. Umarım o kişinin kim olduğunu anlamıştır konuyu açan, dinleme o kekoyu kardeşim.
  • Norveçli araştırmacılar, doping amaçlı steroid kullanımının vücuttaki etkisinin sanıldığının aksine, uzun yıllar sürdüğünü kanıtladı.

    Yeni bir araştırma kısa bir süre için steroid kullanımının, sporcular için bütün kariyerleri boyunca yararlı olabileceğini gösteriyor. Fareler ile deneyler, testosteron hormonuna kısa süre maruz kalan farelerin ileriki yıllarda hızla yeniden kas sahibi olabildiğini gösterdi. Çalışmanın arkasındaki bilim adamı benzer bir etkinin insanlarda da görüldüğünün kanıtlanması halinde doping yapanlara ömür boyu yasak getirilmesi gerektiğini söylüyor. Araştırma Fizyoloji Dergisi’nde yayımlandı. Norveçli bilim adamları daha önce kas belleğinin varlığını gösteren bir çalışma yayımlamıştı. Bu, gençken egzersiz yapan insanların daha sonraki hayatlarında kaslarını daha kolay geliştirebildiğini gösterdi. Aynı bilim adamları, fareler üzerinde testosteronun kısa süreli etkisini inceledi. İlacın geri çekilmesinden üç ay sonra, altı gün egzersiz ardından, kaslarının yüzde 30 oranında büyüdüğü görüldü. Farelerin kontrol grubu ise aynı dönemde sadece yüzde 6 kas büyümesi gösterdi. Oslo Üniversite’sinden Prof. Kristian Gundersen ilacın farelerin kaslardaki hücre çekirdeklerini artırdığını söylüyor. Bu çekirdekler egzersiz yapan insanlarda kas gücünü artıran temel unsur. Fareler üzerinde yapılan çalışma testosteron kullanarak elde edilen fazladan hücre çekirdeklerinin uzun vadede kalıcı olduğuna işaret ediyor. Prof. Gundersen aynı şeyin insanlar için de geçerli olduğuna inanıyor.




  • Fareye programı baran kalaycı yazmış 4x12 bench press 4x12 dumbell fly 3x10 incline press 4x15 dumbell pres knk 😂😂😂😂 hadi şimdi toz ol
  • Kafasına bir türlü girmeyenler için hala boş boş konuşanlar için adam zaten ağır girebilse steroid almaz bu bir.
    İki steroid alıp daha fazla ağır girip büyümektir hedef.
    Şu da üç: siz kendinizi avutmaya devam edin vücutta doğal sınırın üstünde testosteron olmaz ise kas kazanımı okadar zor olur.
    Zoruna gidenin borusuna gitsin iyi çalışmalar
  • Konuyu açan arkadaşım senin yapacağın şey hastaneye gidip total testosteron lh fsh östrojen e2 gibi bu gibi hormon testi yaptırıp o tahlillere göre beslenmeni düzeltmen lazım testosteron artmadan bu sporda gram ilerleyemezsin
    Öyle olsa herkes antrenmanla dev gibi olurdu çözümü yanlış yerde arıyosun
  • GÖĞÜSLERİM GELİŞMİYOR
    Bu da benim ne zamanki halim atmıcaktım ama en sonunda sinirim bozuldu
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    "NOKTA" konu kapanmıştır ben cahilim siz kralsınız...
    GÖĞÜSLERİM GELİŞMİYOR
  • Girinde gruba biraz bilgi edinin neler paylaşıyorlar görün.. Bilgisizliğiniz buralara kadar geldi
  • Bende sikinti su. Gogus, omuz gelisiyor lakin belli bir sure sonra dusuyor. 6.-7. Ay civari. Duzebli olarak 3 ayda bir de program degisirim. Yedigim ictigim.hep aynidir. Ama dusuyor olculerim.bu da sporu birakmama sebep oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.