Şimdi Ara

Godzilla vs Kong'un yapım şirketinin CEO'su, filmle aynı evrende geçen daha birçok fikirleri olduğunu söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Godzilla vs Kong'un yapım şirketinin CEO'su, filmle aynı evrende geçen daha birçok fikirleri olduğunu söyledi



    Salgın sebebiyle sizin de bildiğiniz gibi 2020 ve 2021 yılı sinema sektörü için fazlasıyla boş geçiyor. Neredeyse hiçbir popüler film vizyona girmiyor ve erteleniyor. Ancak geçtiğimiz ay vizyona giren Godzilla vs. Kong, bu konuda izleyenleri biraz da olsa rahatlattı. 



    Ayrıca Bkz.Netflix'in yeni gerilim dizisi The 39 Steps'in başrolü Benedict Cumberbatch oldu



    Godzilla vs. Kong, özellikle sesleri ve görsel efektleriyle eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu eleştiriler almayı başardı. Zaten filmin en büyük amacı da bu konuda bir başarı sağlayabilmekti. Gişe anlamında da Covid-19'a rağmen gayet güzel bir iş başardığını söylemek mümkün. 



    Bildiğiniz gibi Godzilla vs. Kong, MonsterVerse isimli bir evrende geçiyor ve bu evrende isminden de anlayabileceğiniz gibi mitolojilerde ve efsenalarde bulunan birçok canavar bulunuyor. Legendary Entertainment CEO'su Josh Grode ise bu evrende geçen birçok fikirleri olduğunu söyledi. Ayrıca daha fazla film için fikirleri olduğunu da ekledi.



    Umuyoruz ki farklı canavarların da olduğu ve yine görsel açıdan başarılı olan birçok MonsterVerse filmini gelecekte sinemalarda görebiliriz. Özellikle sinemaların açık olduğu bir dönemde bu tarz filmleri IMAX salonlarda izlemek fazlasıyla keyifli oluyor.




    Kaynak:https://screenrant.com/godzilla-vs-kong-sequel-movies-monsterverse-ideas-update/







  • bunun ne kötü yaqnı var anlamadım istemeyen izlemiyor sonuçta onlar bu filmleri yapıyor diye başka stüdyolar başka işler üstünde mi çalışamıyor yani nedir ? fiziksel sinemalarında günden güne bittiğini göz önünde bulundurursak bunun bence kötü bir yanı yok aksiyon için izleyen büyük bir kitle var sonuçta
  • yandik. bir kere tuttu ya marvel evreni gibi hep ayni tip filmler sinemalari ele gecirecek. bol bol dev canavar dovusu gorecegiz. yok isin kotu yani yapimci acisindan isede yariyor, para kazandiriyor, insanlar asa yukari ne izleyecegini bildiklerinden garanti tercih ayni tip filmleri seciyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 12 Nisan 2021; 21:46:19 >
  • Hay evreninize!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    bunun ne kötü yaqnı var anlamadım istemeyen izlemiyor sonuçta onlar bu filmleri yapıyor diye başka stüdyolar başka işler üstünde mi çalışamıyor yani nedir ? fiziksel sinemalarında günden güne bittiğini göz önünde bulundurursak bunun bence kötü bir yanı yok aksiyon için izleyen büyük bir kitle var sonuçta

  • Film falan değil bunlar. Gişe odaklı yıllık bazda çıkan ticari faaliyet. Sadece para kopartma amaçlı. Bir filmi gişede çakılsın anında diğerleri iptal oluyor zaten.

  • Godzilla'nın İntikamı :)

  • Boku çıkacak demenin başka bir yolu.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 13 Nisan 2021; 0:11:1 >
  • Bu mok atanları anlamak çok güç. Beğenmiyorsan izlemezsin. Filmler kötü filmler de değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Hangi film kâr amacı gütmuyor acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Light of Galadriel kullanıcısına yanıt

    Senede yapilacak film sayisi, izleyecek insan sayisi belli. Cok buyuk oynama yapmaz. Kaynaklari tuketip piyasayi dolduruyor. Buyuk butceli orjinal icerikli yaratici film yapilmaz oldu. Neredeyse son 10 sene marvel filmleriyle gecti. 90larda 1 sene icinde yapilan kult film sayisina bak ne demek istedigimi anlarsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef filmi İzledim.

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Garanticilik insanlar arasında çok yaygın, mesela çok güzel lezzetli ve ekonomik bir yemek olsun, her gün onu yer insanlar.

  • Godzilla nın oğlu falan gelir heral

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Godzilla nın oğlu falan gelir heral
  • Bu tarz filmlerde derin bir hikaye aranmaz görsel şov ve sesler için izlenir.

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Tabii ki isterler ama ana odak o olmayabilir yani yönetmen vizyonu ile iletilmek istenen konu vardır mesela ve bu tür filmler gişe odaklı değildir burada bahsi geçen film gibi.

  • Tahiminim Pasifik Rim ve Godzilla evrenini birleştirmek.

  • gişe yaptıkça devam ederiz demiş işte özetle

  • Her film derin bir senaryo ve buram buran sanat kokmak zorunda değil. Bazı filmler çerezliktir. Bu filmde böyle bir film. Görsel efektleri ile falan kendini izlettiren bir yapım.


    Anlamadığım Godzilla yada Kong filmleri izlerken Esaretin Bedeli yada ne bilim Schindler'in Listesi gibi beklentileriniz mi var.

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Bunlar ayrı ayrı stüdyolar ve kendi başlarına çalışıyorlar "senede yapılacak film sayısı belli" ne alaka ? İyi bir iş yaparsan başarılı olursun bu tamamen bununla alakalı. Her şeyin internetten yayınlandığı bu devirde zaten piyasayı doldurdu biz giremedik diye bi durum söz konusu olamaz. Yapılan kült film sayısında azalma konusunda ise o tamamen senin bakış açınla ilgili aslında müthiş filmler de çıkıyor ancak görmediğin kafanı çevirip o tarafa bakmadığın anlamına geliyor bu. Marvel ve bunun gibi firmaların böyle eğlencelik aksiyon macera filmleri yapması niye sizi bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. Evet sanat eserleri olmadıkları ortada ama alıcısı kitlesi var ve o kitle bundan memnun. Onlar aptal cahil anlamazlar diye bir tavır takınmanın hiç lüzumu yok. 1990 80 li yıllarda değiliz artık sen de ben de yaptığımız bir içeriği herkese sunup olumlu yorumlar alabiliriz. Büyüyen bir pasta sistemi var artık yeterli pasta yoksa yeni pasta yapılır yeni kapılar açılır. Bana saçma geliyor sizin bu düşünceniz.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.