Şimdi Ara

Godot vs unreal engine ( Sağlam geliştiriciler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ındie dev ( solocular takım değil) hangisi iyidir ? Experience fazla arkadaslar chatgpt ye danısmadan önerileri

fırlatsın :D . Hali hazırda godottan yaklasık 2 aydır mobil oyun gelistiriyom. Maksat sohbet dönsün 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unity :D dort bes yildir oyun gelistirmeyle ilgileniyorum. oncesinde de ilkokul ikinci sinifa kadar uzanan bi merakim vardi. unreal slopgine'den direkt uzak durmani tavsiye ederim. daha agir calisan bi motor gormedim ben. millet valorant ornegi falan veriyo ama onlarin arkasinda unreal engine'de calisan muhendisler ve ek olarak binlerce kisilik kendi muhendis kadrolari var. sifirdan yaratabiliyorlar motoru. godot'a gelirsek... birkac ay kullandim dandik laptopla. her yerde calisiyo cok iyi. ama web ciktilari cok buyuk. web için kesinlikle uygun degil. ui araclari da hosuma gitmiyo. unity ile daha rahat hissediyorum ui tasarimlari yaparken. parayi bulup duzgun laptop alinca unity'e gecis yaptim. aliskanlik birakilmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 18 Ağustos 2026; 2:24:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.