Şimdi Ara

Godosmith 3D full cover ekran camı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünü aşağıda vereceğim link üzerinden satın aldım. Ve Singapur Post aracılığıyla 9 gün içinde elime ulaştı. -Satın aldıktan sonra Singapur post ile yollansın diyerek özel istekte bulunabilirsiniz- deneyimimi size aktarmak gerekirse. Ürün malzeme olarak gayet başarılı. Ve ekranın oval kısımlarını dahi kapatıyor. Böylece hiçbir köşesi açıkta kalmıyor. Bu en büyük artısı. Parmak izi lekesine geldiğimizdeyse piyasadaki çoğu ekran koruyucudan daha iyi bir kullanım sergiliyor. Ben pek bir dezavantajını görmedim,yaşamdım. İlk olarak 6 plus cihazıma almıştım. Sonrasında 6s için aldım. "Beklemekten sıkılmam benim için sorun değil" derseniz şayet uzun ömürlü olarak kullanacağınız bir ekran koruyucusu diyebilirim. 3D touch kullanımı içinde herhangi bir sorun arz etmiyor.Yine de sorunuz olursa cevaplarım. İyi geceler arkadaşlar.

    http://m.aliexpress.com/item/32396134869.html. Ürün de bu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urga -- 21 Aralık 2015; 23:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • urga kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı üründen 2 adet getirtmiştim. Ambalajı muazzam güzel. :)
    Bir tanesini taktım, uç kısmında hava kabarcığı kaldı, ne yaparsam yapıyım kesinlikle geçmeyen bir hava kabarcığı. Adamlara mesaj attım, durumu anlattım, anlatırken de bir tanesinin durumu iyi
    fakat birisinde sıkıntı var diye anlatmışım nedense, sanırım üründe sorun var'ı anlayıp yenisini düzgün bir şekilde göndersinler istemiştim. Garanti olarak bir değişim talep etmek yerine bana güya bir
    indirim sunmuşlardı. Elimde nasılsa bir adet daha var ve bir kere daha para vermek istemiyorum aynı ürüne diye düşünüp kabul etmemiştim.
    Aradan bir süre geçti. Bendeki ekran koruyucuyu söküp hanımın telefonuna takmaya karar verdim, yeni olanı da düzgünce kendi telefonuma takacaktım. Hanım 2 günde bir ekran camı kırdığı için küçük bir hava kabarcığını dert etmez ama beni rahatsız ediyor.
    Söktüm cam'ı ve öteki telefona taktım. Kabarcık aynı yerde duruyor, yani kalıp hatası. Ok. Başka bir sonuç beklemiyordum zaten.

    Yeni olanı açtım güzelce, taktım kendi telefonuma ve ne yaparsam yapıyım 2 tarafında da hava kabarcığı kalıyor. Montaj hatası olmadığından adım kadar eminim, yani ortalayamadım veya aşşağı yukarı kaydı gibi bir durum kesinlikle değil. Belli ki üretim hatası olan seriden 2 adet kılıf yollamışlar. :)

    Ürün ucuz değil, ekran camı için 60tl ve üzeri rakamlara ucuz denmez o yüzden yazıyorum bunları. Problemli bir ekran camı gelirse eğer çöpe atacağınız rakam az bir rakam olmuyor.

    Eğer böyle bir sorun yaşamasaydım, cam çok çok kaliteli bir cam, çizilmesi çok zor, parmak izi bırakmıyor, ekran kalitesini bozmuyor. Eğer kalıbını düzgün yapmış olsalardı veya üretim hatası olanları ayıklamış olasalardı şiddetle tavsiye ederdim ama şu an için uzak durun diyorum. Risk almak isterseniz siz bilirsiniz tabi, eğer iyi çıkarsa çok memnun kalırsınız ama bu riski de bilin isterim.

    Eğer bozuk çıkarsa ve mesaj atarsanız hatalarını düzeltmiyorlar. indirim verelim diyorlar sağolsunlar :) Çok inceler... Yine para verip yine sorunlu ürün gelmesi onları ilgilendirmiyor.

    Saygılarımla




  • Hocam benim de köşede kalmıştı hava söktüm bant ile temizleyip taktım ve gayet iyi oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişi sölicrm bende full cover aldık ama kenarlatı boşlukta kaldı ...
    Oval değil giib sanki onlar boşlukta kaldı

    Bneim helatinde mi sorun var yoksa sizindemi öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ust ve alt tarafta 6s lerde bosluk kaliyor bende de var. Ekran dokunus hissi kaliteli olmasina ragmen tavsiye etmiyorum. Belirli bir zaman sonra toz giriyor iceri. Benim sensorlerin birinin ortasinda koca bir toz duruyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.