Şimdi Ara

Godfather ve Scarface

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar öncelikle iki filmide izlemek bir türlü kısmet olmadı bugün serisini bitirmek istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var.Önce godfather serisini izleyip mi Scarface izleyeyim.Konular arasında bir benzerlik vb var mı tam çözemedim yardım edermisiniz




  • ikiside bambaşka film Godfather ilk iki filmi 3 saat olmasına karşın keyif veriyor tabi beklentiye girmeden izlemelisiniz 3cü film ilk iki kadar iyi olmadığından ertelemenizde fayda bvar Scarface i daha önce izlenebilir orda Al Pacino keyif veriyor kült film sonuçta.

  • Scarface tek film olduğuna oradan başlayabilirsin hocam. İki film arasındaki farklar ise Godfather biraz daha yavaş tempoda ilerler Scarface'ye göre. Ama güzeldir mesajlarını yavaş yavaş işleye işleye verir.

  • Godfather 1-2-3 sonra scarface derim.
  • İki filmde bağımsız seriler fakat scarface'den sonra kesinlikle "karlitonun yolu" filmi seyredilmeli. Bence manevi olarak devam filmi.

  • bence godfather 1 sonra godfather 2 sonra scarface izle.. gf3'ü izlemesen de olur.  

  • GF3 zaten bilindiği de üzere çekilmeyecekmiş neredeyse. Al Pacino'nun röportaj yaptığı kitapta okumuştum ilk defa orada duyduydum. Diğer iki filme göre biraz sönük kalıyor ya. Tıpkı Trainspotting ile T2 Trainspotting'in arasındaki ilişki gibi. Fena değil ama birinci filmde hissettirdiklerini hissetirmedi T2 Trainspotting. Ama halen 1. Filmin yeri çok ayrı bende.
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

        t1 çok ayrı bir filmdi. t2'yi de izlemeyin bence. hiç gerek yok. olay inek sağma işine dönünce ben topukluyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Haziran 2022; 16:47:58 >
  • Aynı düşünen birini görmek güzel. T2 şartmıydı bilemem ama yakında kitabı da okuyacağım ikinci kitabı. O zaman anlarım artık gereklimiymiş değilmiymiş. Çünkü birinci filmi ilk izlediğim vakit etkilensem de daha favorim konumuna gelememiştim. Sonra gittim kitabını aldım ve bitirdim. O zaman daha çok bağlanmıştım ve gidip bir daha filmi izleyince birinciden kat kat çok zevk almıştım. YT'de filmlerden sevdiğim sahneleri koyduğum bi playlist var T1'den rahat 6 7 sahne var arada onlara da bakıyordum ve üstüne filmin müziklerini dinleyince de gündelik hayatta dayanamadım geçen haftalarda yeniden seyrettim. Tam da T2'ye yeni seyrettiğim dönemlerde. Halen aynı zevki verdi biliyor musun.

    Birinci kitabı zaten okudum filmle aralarındaki farklar bi iki mini hikaye ekstralar bir iki ekstra karakter. Ama çok da etkili karakterler değil bunlar. İkinci kitap 550 sayfa falan epey uzun o bayağı sürecek gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.