Şimdi Ara

God of War, Uncharted: The Lost Legacy ve Gran Turismo Sport PlayStation Hits Kataloğuna Dahil Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz PS'cılar hep aynısınız arkadaş, Hep aynısınız. Oyun 209 TL'den 119 TL'ye düşmüş, bundan sonra da 119 TL'den satılacak. Microsoft gibi oyunların fiyatlarını 700 TL'ye mi dayandırsaydı? Ne yapsaydı Sony?
    Kimse kusura bakmasın. 119 TL gayet makul bir fiyat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    20 doların vergisiz, mergisiz sade karşılığı 113,95 tl yapıyor. Neyi nereye nasıl bağlamışsınız hayretler içerisinde kaldım. İşini güzel temiz yapan insanlara hakkını teslim edeceğinize, yanlış haksız düşünceler içerisinde olunmasına anlam veremiyorum. Playstatıon Türkiye nin biz oyuncular için yapmış olduğu herşey için teşekkür ediyorum, içi temiz olan her oyuncununda biz oyuncular için gösterilen çaba ve emekleri bildiğini düşünüyorum.
    PS Türkiye çalışanı gelmiş
  • Aga hala 20 Euro'nun vergisiz halini Türk Lirasına çeviriyorsunuz. WTF?! Öyleyse Türkiye PSN kapansın, direkt İngiltere PSN'den Sterlin karşılığı Türk Lirası ile oyunları alalım. Böyle ajansı bir mantığın olması beni kahrediyor. Gençler, biz müşteriyiz. Müşteri gibi davranıp kendinizi ona göre konumlandırın. Eğer ki bir TR PSN'den bahsediyorsak varlığını belli etsin. Varlığı oyunların Türkçe altyazısını yapmaksa onu bile adam akıllı yapamıyorlar. Ülkeye gelen bütün filmler Türkçe seslendirme ile seyirci karşısına çıkabiliyorken oyunların çıkmamasının bir mazereti yok. Sürümden kazanıyorlar diyebilirsiniz ancak bu hepsi için doğru olmaz. Maaliyetleri aynı değil diyebilirsiniz bu da hepsi için doğru olmaz. Bu ülkede bir oyuna 500 lira veriliyorsa Türkçe altyazıyı geçip direkt Türkçe seslendirme olmalı, olacak. O-LA-CAK!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sene oldu 2020 halen vergili son tüketici fiyatının üstüne fiyat ekleyen var arkadaş madem o hesap doğru 89 TL olan oyunlarda 20€ ? zararınamı satıyor yani ? geçin bu işleri çocuk kandırmayın anca böyle misafir üyeliklerle kendinizi savunursunuz herkes ne mal olduğunuzu biliyor artık.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Mustafa sen misin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde olması gereken gow ve diğerlerinin fiyatının 84 TL'ye çekilmesi olur ancak TR PSN normal koşulların tam tersini yaptığından gider diğer oyunlarında fiyatını artırır. Çünkü TR PSN vizyonu bunu gerektirir. Bir de TR PSN botları lütfen saçma sapan zeka sınırlarını zorlayan yorumlar yapıp, boş yapmayın. Zira bot olduğunuz çok belli oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 4 Ekim 2019; 18:21:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rogue Agent

    kaldırın şu misafir uyelikleri arkadaş bide okumaya calistim şunu ne dedigi belli degil decoder lazim resmen

    Alıntıları Göster
    Misafir üyelikleri bence de kaldırsınlar da mesaj gayet açık? Sanırım birkaç kere daha okuma şartı da gelmeli.
  • TR PSN cidden keriz.avi yapıyor, nedir yani bu milleti yolma çabası? Aynı fiyata satılan bir oyun ülkemizde de aynı fiyata satılmalı. Ayrıca doların 7.30 ları gördüğü dönemde yaptıkları zammı nedense bir türlü geri almadilar. Resmen millet yolunmaya alıştı modundalar. Bu kafayla çok müşteri kaybederler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle basa boyle tarak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede çakal olmayan yok maalesef. Vergiler düşsün diye ağlayan müteahhitler ve galericiler vergiler düştükten sonra hemen zamı yapıştırdılar. Hiç mi vatandaşı müşteriyi koruyacak kinse yok bu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun fiyatı gayet normal.

    114TL 18,23 euro yapıyor.
  • Sömürülmeye devam o halde. Hâlâ basit bir döviz kuru hesabı yapıyorsunuz ya ne diyeyim size... Hâlbuki o kadar örnek var ki gözlerinizin önünde. Bilinçli bir tüketici olmanız dileğiyle.

    Damnant quod non intelligunt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • L-BLock kullanıcısına yanıt
    yan hesap ile cevap atma bakayım gerçek hesabın ile cevap at önce öyle konuşalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.