Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.231
Cevap
116
Favori
448.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Büyük ihtimal gow serisine ara verip yeni ip yapacaklar. Zamanı gelincede büyük bir değişimle geri dönüp aklımızı alacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 16 Eylül 2021; 14:24:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • God of War bir baş yapıt orası kesin ama 2018 de ki tek eksiğin mini-boss eksikliği olduğunun farkında olmaları güzel. Bu oyunda o durumu düzeltmişlerdir çünkü trailer'da Troll görmedik bile. Zaten ilk oyunda ki Troll'ların olayı da hepsi aslında bir aile ve hepsinin farklı yeteneği vardı. İlk oyunda da yanılmıyorsam tüm Troll ailesini öldürdük.


    GOW: Ragnarok'da da epeyi bir yeni düşman çeşidi gördük bu da gayet güzel ki daha oyunun çoğu şeyini görmedik bile.

  • Beyler bu arada nors mitolojisiyle birlikte büyük ihtimal kratos babaya da veda edeceğiz :( .ilerde lokiyi kontrol ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 16 Eylül 2021; 14:39:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Bunu yapabilirler. Bunu yapmalarının sebebi de okültçülükten ötürü olur. Çünkü Loki, Şeytan’ı temsil ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Eylül 2021; 15:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunda başta asgard olmak üzere gidemediğimiz realmler vardı. Bunda oralara da gideceğiz sanırım. heyecanla bekliyoruz, güzel olacağı kesin. bu arada thor karakteri süper olmuş. marvel'in chrisli thor'u nedense pek gerçek mitolojik thoru yansıtmıyor gibiydi. Bu çok iyi olmuş

  • Eric ve Cory'nin Röportajından sonra Bekliyorum.. :) Çok sağlam bir giriş olur yada Final.


    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022


    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022




  • Harika bir final olacağı kesin hocam. Boss çeşitliliği artığından birsürü epik boss savaşlarıda olacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu OST'ı dinlediğim zaman tüylerim diken diken oluyor her gün 1 doz bünyeye iyi gelir. GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 


    Giriş kısmı beni mest ediyor


    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022Bear McCreary - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Sony Music Entertainment Valkyries · Bear McCreary God of War (PlayStation Soundtrack) ℗ 2018 Sony Interactive Entertainment America LLC, under exclusive license to Sony Music Entertainment Conductor: Hörður Áskelsson Conductor: Ben Parry Conductor: Miriam Nemcová Vocal: Eivør Pálsdóttir Producer: Keith Leary Producer: Peter Scaturro Recording Engineer: Nick Wollage Recording Engineer: Sveinn Kjartansson Recording Engineer: Jan Holzner Recording Engineer: Nick Spezia Assistant Engineer: Allan Hessler Assistant Engineer: Ryan Sanchez Assistant Engineer: Ryan Walsh Editor: Chris Barrett Editor: Eddie Jackson Mixing Engineer: Steve Kaplan Mastering Engineer: Patricia Sullivan Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=wPGBJ7CJbIo

    Outlander dizisinin OST'ları da mahvediyor beni.

    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022Bear McCreary - Topicyoutube
    Provided to YouTube by TuneCore Dance of the Druids (feat. Raya Yarbrough) · Bear McCreary Outlander: Season 1, Vol. 1 (Original Television Soundtrack) ℗ 2015 Madison Gate Records, Inc. Released on: 2015-02-10 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=28_P3W40_ZY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 16 Eylül 2021; 16:26:14 >




  • Benim de en çok hoşuma giden HELHEİM ost si oldu tam karanlık atmosferini yansıtıyor gowun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AzizKöse000 A kullanıcısına yanıt

    aslında hepsi birbirinden güzel kötü dediğim yok gibi bir şey. Memories of Mother da çok iyi ben biraz hüzünlü seviyorum sabahları koşuya çıkarken takıyorum kulaklığı bunları dinliyorum çok rahatlatıyor hem dopimin hormonlarımı arttıyor güne güzel başlangıç yapıyorum. :)

  • Evet kesinlikle katılıyorum hepsi güzel sadece hangi modda olduğuna göre değişiyor ost tercihin ben biraz daha karanlık atmosfer sevdiğim için gow da onu tercih ettim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOWNLOAD THE GOD OF WAR™ RAGNARÖK FAN KIT HERE!


    God of War™ Ragnarök varlıklarını arıyorsanız, yanınızdayız! İstediğiniz dosyaları indirmek için aşağıdaki linklere tıklamanız veya en alttaki toplu olarak hepsini toplamanız yeterli.


    Tam fan kitini buradan alın !*


    Bu varlıklardan herhangi birini sosyal medyada yayınlarsanız, lütfen bunu PlayStation veya Santa Monica Studio ile ilişkili veya bağlantılı olduğunuzu gösterecek veya ima edecek şekilde yapmaktan kaçının. Ayrıca, hesabın SIE ile ilişkili olmadığını açıkça belirten ek kelimeler (örneğin, God of War Fan Club ) ve ayrıca şu ifadeyi eklemediğiniz sürece, lütfen sosyal medya hesap adınızda veya kullanıcı tanıtıcınızda herhangi bir PlayStation ticari markası kullanmayın : " Bu hesap, Sony Interactive Entertainment ile ilişkilendirilmemiş veya ilişkilendirilmemiş veya desteklenmemiştir."

    *Tam fan kiti indirmesinde 4K duvar kağıtlarını boyut için çıkardık, isterseniz ayrı olarak indirmeniz gerekecek.





  • Çabuk bitiriyorlar o zaman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer bu son iskandinav oyunu olacaksa, gow 3'te ki gibi tüm tanrıları görecek miyiz? Görmezsek çok üzülürüm.


    -Odin

    -Heimdall

    -Ymir

    -Hel

    -Surtr

    -Fenrir


    Thor ile Freya zaten garanti var, Tyr'da savaş tanrısı var ama kapışacak mıyız belli değil.


    Ama yukarıdaki isimlerle de kapışmalıyız bence.


    Birde oğlumuz Loki var onun akıbeti nasıl olacak acaba. Çok kafam karışık benim bunların hepsini bir oyuna sığdırabilecekler mi, yoksa bir kaç tanrıdan feragat mi edecekler?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 17 Eylül 2021; 1:7:2 >
  • Oyunun adı ragnarok olacağı için tüm tanrilari gorecegimizi düşünüyorum. Ama Kratos trailerdan da anlaşılacağı üzere savaş yanlısı değil. Bir de bakarsınız Kratos İskandinav tanrilarindan yana taraf olur ve bunu durdurmaya çalışır. Öte yandan ise loki ve oğulları fenrir ve jormugandr ise karşı cephede yer alır. Bu da neden odin’in main antagonist olmadığını bizlere açıklamış olur. Düşünsenize geçmişte koca bir pantheon’u yok eden Kratos burada tanrıları her şeye rağmen felaketten kurtarmaya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyler oyun 40 saat sürse bile olamayacak şeyler Zira oyunda timeskip olayı olamaz Tek çekim kamera açısı olacak oyunda gene time skip ile fernir falan gelmesi lazım yoksa bilinenden bayağı farklı bir Ragnarok göreceğiz. Beni endişlelendiren Ragnarok çok uzun bir savaş oyun tek çekim olduğunda 4 5 günde bitecek gibi duruyor bunu nasıl yapacaklar. Zira oyun bayağı mitolojiye bağlı gidiyor bir çok konuda bir anda bu kadar sapmaları saçma gelir ben hala büyük bir twist bekliyorum. Yani ikinci oyunda mit gerçekten bitecek mi, bilemiyorum veya Odin kratosu kullanarak sağ kalabilir. kratosun gücü ile düşmanlarını öldürtüp asgardı hayatta tutabilir. Yani böylece ragnarok bittiği için aslında iskandinav sagası bitmiş olacak teknik olarak ama gene de üçüncü oyunda gelmiş olacak. Üçüncü oyunun çoğu iskandinavda geçse ama sonda mısıra falan göç etmek zorunda kalırsak iki mitololoji tek oyun olacağından mantıken ona mısır sagasının başlangıcı olcağından nors mitoloji olarakda geçmez oyun. Ben o yüzden tam bir final göremememe ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum bu oyun bayağı twist odaklı gidecek gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KishouArima -- 17 Eylül 2021; 2:4:7 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Oyunun adı ragnarok olacağı için tüm tanrilari gorecegimizi düşünüyorum. Ama Kratos trailerdan da anlaşılacağı üzere savaş yanlısı değil. Bir de bakarsınız Kratos İskandinav tanrilarindan yana taraf olur ve bunu durdurmaya çalışır. Öte yandan ise loki ve oğulları fenrir ve jormugandr ise karşı cephede yer alır. Bu da neden odin’in main antagonist olmadığını bizlere açıklamış olur. Düşünsenize geçmişte koca bir pantheon’u yok eden Kratos burada tanrıları her şeye rağmen felaketten kurtarmaya çalışıyor.

    Bu verilen fragmanlarda cok ters kose yapabiliyorlar. Mesajinizi okuyunca 2018 gow cikmadan 5 ay once yayinlanan fragmani izleyeyim dedim. Sindri, magne, diyarlar, frostbite yok, Baldur la 3 kez savasmamiza ragmen fragmanda 2 karede gozukuyor sadece. Bence oyunda fragmanda gosterilenden cok daha fazla ters kose yapacaklar gibi duruyor. gow 2018 videosu


    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/god-of-war/?emcid=or-1s-412983/ From Santa Monica Studio and creative director Cory Barlog comes a new beginning for one of gaming’s most recognizable icons. Living as a man outside the shadow of the gods, Kratos must adapt to unfamiliar lands, unexpected threats, and a second chance at being a father. Together with his son Atreus, the pair will venture into the brutal Norse wilds and fight to fulfill a deeply personal quest. Available April 20, 2018 Visit the official site: http://godofwar.com Follow on Twitter: http://twitter.com/sonysantamonica Engage on Facebook: http://facebook.com/godofwar  Our Best Fan Art: http://instagram.com/santamonicastudio  ©2018 Sony Interactive Entertainment LLC. God of War is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.
    https://www.youtube.com/watch?v=K0u_kAWLJOA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KishouArima

    Bazı şeyler oyun 40 saat sürse bile olamayacak şeyler Zira oyunda timeskip olayı olamaz Tek çekim kamera açısı olacak oyunda gene time skip ile fernir falan gelmesi lazım yoksa bilinenden bayağı farklı bir Ragnarok göreceğiz. Beni endişlelendiren Ragnarok çok uzun bir savaş oyun tek çekim olduğunda 4 5 günde bitecek gibi duruyor bunu nasıl yapacaklar. Zira oyun bayağı mitolojiye bağlı gidiyor bir çok konuda bir anda bu kadar sapmaları saçma gelir ben hala büyük bir twist bekliyorum. Yani ikinci oyunda mit gerçekten bitecek mi, bilemiyorum veya Odin kratosu kullanarak sağ kalabilir. kratosun gücü ile düşmanlarını öldürtüp asgardı hayatta tutabilir. Yani böylece ragnarok bittiği için aslında iskandinav sagası bitmiş olacak teknik olarak ama gene de üçüncü oyunda gelmiş olacak. Üçüncü oyunun çoğu iskandinavda geçse ama sonda mısıra falan göç etmek zorunda kalırsak iki mitololoji tek oyun olacağından mantıken ona mısır sagasının başlangıcı olcağından nors mitoloji olarakda geçmez oyun. Ben o yüzden tam bir final göremememe ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum bu oyun bayağı twist odaklı gidecek gibi.

    Soyledikleriniz cok mantikli. Benimde aklimda hep su soru isareti var. Ilk oyunu sonunda jotunheim diyarinda kirmizi perdenin ucusmasiyla gordugumuz kratosun oldugunu tasvir eden goruntu eger 2. oyun sonunda meydana gelecekse, biz gow ragnarokun ana hikayesini bitirdikten sonra serbest dunyada dolasip trophyleri, yan gorevleri bitirebilmek icin hangi karakteri kullanacagiz? Mesela new game plus veya %100 une gidebilmek icin kratos olurse ne yapilacak. Sonucta bu oyun hadi bir defaya mahsus hikayeyi bitirelim bir daha oynamayalim olmayacak. Hikayenin sonu oyle bir baglanmali ki, acik dunyada gezebilme ihtimalimiz olsun. O yuzden Kratosun Olmesi fikri bana gercekci gelmiyor. Kaderin degisebilecegini eski nesil gow larda gorduk.


    Ben kratosun ragnaroku onleyecegini( tabi bazi tanrilarin olumune sebep olacak), bir sebepten dolayi oglu atreusun Odinin himayesi altina girecegini( Mitolojide loki Odin'in uvey oglu) ve TYR sayesinde veya vasitasi ile bu diyardan kendi istegiyle gitmek isteyecegi dusuncesindeyim. O ana kadar ama kan govdeyi goturecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scetin01 -- 17 Eylül 2021; 11:43:25 >




  • Jotunheim'deki duvar resimleri için Kratos Atreus'a 'bu senin hikayen demişti. Trailer'da Tyr da Tyr diye geziyor Atreus malum. Belki de duvarda ölen adam Tyr olacak, Atreus bunun üzerine ilk oyunda olduğu gibi yılanı çağıracak, yılan Tyr'ı öldüren kişiyle dövüşecek olabilir. Madem o duvardaki resimler Atreus'un hikayesi, Atreus ile ilişkili olan başka biri olabilir.

    Benim oyun sonu tahminim: Ragnarök olacak, Atreus ve Kratos hayatta kalacak, Atreus bu diyarların yeni hakimi olacak ve dostlarıyla yönetimi sağlayacak, Kratos 'iyi iş çıkardın evlat' diyecek ve daha sonra Nors'ta kalmasının bir anlamı olmadığını söyleyerek yeniden yollara düşecek, duruma göre Mısır veya Japonya'da yeni maceralar başlayacak :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olabilirdi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.