Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.231
Cevap
116
Favori
448.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes "Mısır mitolojisi" diye ölüp bitmiş bir sonraki oyun için ama bi' tek ben heyecanlıyım sanırım Japon mitolojisinde, efsane boss'larla savaşabildiğimiz, only next-gen dizayn edilmiş bir God of War oyunu için.



    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frobe

    Herkes "Mısır mitolojisi" diye ölüp bitmiş bir sonraki oyun için ama bi' tek ben heyecanlıyım sanırım Japon mitolojisinde, efsane boss'larla savaşabildiğimiz, only next-gen dizayn edilmiş bir God of War oyunu için.



    Resme bakınca Jackie Chan çizgi filmindeki ejdarha geldi aklıma :) Uzak doğu da güzel olabilir ama oraya nasıl gideceğiz acaba? Tyr gitmişe benziyor, sırrını açıklar umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Press a Key kullanıcısına yanıt

    Öyle tabi hocam, DLC ' de olsa oynarım benim için sıkıntı yok.

  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Hocam siz doom eternal ve doom 2016'yi oynadiniz mi? Doom eternal'i oynadiktan sonra doom 2016'yi oynarsaniz direk kapatirsiniz eski nesil oyun gibi kaliyor. Zaten oyunlar ayni motarla bile yapilmadi biri idtech 6 digeri idtech 7 ile yapildi. Mekanikleri bile bambaska oyunlar doom 2016 ve eternal. Eternal puzzle platform gibi, 2016 full aksiyon.


    Bu arada yabanci forumlarda cogu kisi dlc yada standalone olarak goruyor oyunu buraya has bir muhabbet degil.


    Resetera ve neogaf dunyanin en buyuk oyun forum siteleri bunlari biraz kurcalarsaniz herkesin benzer yorumlar yapmis oldugunu gorursunuz zaten.


    Su konu fragman yayinlarnir yayinlanmaz acilmis. Ilk sayfadaki gozume carpan 2 yorumu asagayi koyayim. Fragman yayinlanir yayinlanmaz burdakine benzer yorum yapmislar. Burdaki insanlarda herkesin gormedigi bir seyi soylemiyor. gorunenen koy klavuz istemez.

    https://www.resetera.com/threads/god-of-war-ragnarok-playstation-showcase-2021-trailer.484264//


    Looks litereally like a standalone expansion,this isn't even GoW 1.5


    Not that I complain,but you could tell me this is a trailer of 2018 GOW and I would 100% believe you


    I'll be honest. That looked a little bit like a DLC for the main game, not graphically but the game itself.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 14 Eylül 2021; 22:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    Guclugunu hafifletebilirim belki? 

    Bu dlc bekledigimiz ps5 nex gen oyunu degil. O yuzden bir dlc. Ben ps4 kullanicisiyim, tabi ki benim isime gelir 8 bin tl vermeden bu dark war adli dlc yi oynamak ama 


    2016 da ki e3 de artik gow fanligini tamamlamis Biri olarak, ben bile ps4 icin yapmalarini istemedim. Tek istedigim sey, gow3 gibi , yeni oyun motoru, sadece yeni konsola yapilmis dark war adli oyunlarina devam etmeleriydi.

    Bence planlamalari da soyle olmus 


    1 oyun yapti bunlar adi dark war 2018 diye, onu ikiye bolduler tepkilere gore ikincisini maklajlayip ps4ps5 icin 2022/2023 gibi cikartiyorlar. 

    1 oyunluk hikayeyi anlatip, gercek bir dark war oyununu ps5 icin cikarticaklarindan misir mitolojisine gecicekler. 


    O dark war oyunu yeni nesil olacak. 

    Ayni sekilde GT7, horizon, da bir dlc niteliginde contentler.

    Sackboy big adventures, mires morales neyse bunlar da ayni. 


    Asil yeni nesil oyun soyle olur, spiderman3 un ps2 ve ps3 versiyonlarina bakin, 2 si tamamen farkli oyunlar. Birisi yeni motorla yapilmis digeri ise spiderman2 nin oyun motoru ile yapilmis. 

    zamaninda spiderman3 u hem ps2 hem de ps3 de oynamis biri olarak soyluyorum, animasyonlarindan tutun, grafiklerine ikisi de ayri oyunlar. 


    Tamam bu forumda 2.el piyasasindan para kazanip cesitli basliklarla insanlarin kararlarini etkiliyecek yaniltmalar yapabilirsiniz de , 18 senedir oyun oynarim neyin dlc neyin tam oyun oldugunu bilemeyecek kadar da bilgisiz oldugumu sanmiyorum. 

    Gercekleri boyle yazinca siz fanboysunuz, siz susunuz. Bir insan fanboy olmak zorunda mi? Bir de aranizda boyle top cevirici laflar yapiyorsunuz yazik


    Soyle bir senaryo da Siz dark war u ps5 de oynayin, ben ps4 de oynayayim. Bana karsi" ya kratos ekdjejsjejejejd boss unu efsane kesti  1 numaraya koyarim" dediginiz de ben " ps4 de oynadim ben de o boss yoktu " mu diycem???? 


     DLC baska bir sey degil. Ps5 kullanicilari kendilerini iyi hissetsin, 8bin tl yada 10 bin tl odedigi icin sorgulamasin,en onemlisi kendisini enayi gibi hissetmesin diye ilk once egolarini besleyip 8bin tl vererek kendilerini iyi birsey yaptim diye ikna edip sonra da buraya ayni hisleri diger insanlara ejekte etme pesine dusup ps4/ps5 karsilastirma videolari koyuyorlar. 


    Burada ki sony fanboylari bin pisman cildiriyor. 

    O da ayri bir kafa zaten 2 sene sonra PC ye gelecek oyunun konsoluna fanboylugu  yapmak...... bilemedim 

    Bu sadece yorum izlenim vs dimi?dark war olayi?

    Bu arada Daha oyunu gormeden birsey diyemeyiz ama bence dlc diyenler pisman olucak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doom ile Doom Eternal "bambaşka oyunlar" ama God of War ile God of War: Ragnarok arasında hiçbir fark yok, sıradan bir DLC. Aradaki tek fark diğerinin Xbox tarafından alınan bir stüdyo olması :)

    40 - 45 saat deneyim sunacak Ragnarok'un yoğun bir hikaye anlatımıyla çıkış yapacağını tahmin edersek, kabaca 10 saat veya üzeri sinematik sahne olacak demektir, 10 saat sahne demek, Motion Capture odasında onlarca kişinin aylarca çalışması demek, bu arada önümüze gelecek iş 10 saat, bu işin kurgulanması, deneme - yanılma süreci, kamera çekim açıları derken çalışma sürecinin katbekat arttığını bilebiliriz.

    Ragnarok'un neden bir "indirilebilir içerik" olmadığını kanıtlamak için, safsatalarınıza sunduğum bu tek argümanın yarısı bile size fazla gelir, bu tarz onlarca farklı argüman daha sıralayabilirim, ama gerek yok, fanboya laf anlatmak ile cahile laf anlatmak aynı şey, ikisi de kör kütük tek şeye odaklanıyorlar ve karşısındaki insanları dinlemiyorlar, aralarında dinleyenlerde olsa yine aynı şeyi devam ettirmekte ısrarcı oluyorlar, hiç şaşmaz.

    Maksat algı yaratmaya engel olmak, yoksa bu kişilerle tartışmaya girilmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 40 saat ile alakalı bir şey söylemek istiyorum arkadaşlar. Bunun ana hikaye süresi olduğuna dair bir kaynak gösterebilecek olan var mı? Bu 40 saat olayını ortaya atan kişi David Jeff. Bu adam diyor ki: 'Firma 40 saatlik bir oynanış deneyimi sunmak istiyor ama bu Platinum Thropy kazanmak için geçecek süre mi yoksa ortalama bir oynanış süresi mi bilmiyorum.'

    Özetle: Bu 40 saatin ne olduğu pek belli değil. Last of Us tarzı hikaye + sinematik ağırlıklı ilerlese, biraz da yan görev olsa ben razıyım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir söylem olsaydı Sony taraflarından açıklama gelirdi diye düşünüyorum, bu tarz olaylarda birisi doğruyu yansıtmayan açıklamalar yaptığında müdahale ettikleri oluyor.

    Mantıksal olarak baktığımız zamanda iki oyunda toparlanacağını beklediğimizi tek oyunda bir araya getirecek olmaları ortalama 40 - 45 saati devireceğimizi düşündürtüyor, diyarların açılmaları ve olan bölgelerin genişletilmiş olmaları da David Jaffe'nin açıklamalarını doğruluyor bence, tabi tam olarak kaç saat sürecek bilmiyoruz, belki 35 saatte sürebilir, 50 saatte sürebilir.

    Her diyar için farklı içerikler ve yan görev tarzında etkinlikler olursa denilen gibi 40 - 45 saat rahat sürer, platin için kasılırsa belki 65 - 70 saati de zorlayabilir. Yine de bunları konuşmak için erken tabi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 14 Eylül 2021; 23:12:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar adamlar ilk oyunda ve sonrasında bu kombat sistemi, kamera açısı vs. olacağını belirtmişti.
    Sıfırdan sizin zevkiniz için yepyeni şeyler yapamaz çünkü buna zaman lazım.
    5 yılda (Ascension-2013) değil God Of War 3 bittikten sonra üzerinde çalışmaya başlanmıştır buna emin olun.Bu da 8 yıl demek.
    Böyle bir oyuna DLC demek hem oyunculuğa hem yapımcısına hakarettir bence.
    Ha dersin ki PS4'e de getirdiler çok yeni nesil durmuyor ona kimse bir şey diyemez. Unutmayın buna karar veren de Sony'dir.
    PlayStation 4'e de çıkacak derse yapan stüdyo yapmıyorum diyemez.El mahkum...
    Ufak çaplı kombatta eklemeler gösterildi, görsel anlamda da iyileştirmeler bence gayet yeterli. Bu konsol oyunu,PC oyunculuğu mantığından da çıkmak lazım bir an evvel.
    Bu tartışmalar büyüdükçe Single Player oyunlara yapımcıların eğilecegini zannetmiyorum. X bir oyun varsa ortada herkes olumsuz yönde eleştiri yapıp duruyor, çünkü doyumsuzluk hakim, hiçbir şeyden tatmin olamıyoruz bu dönemin en büyük eksiği bu.
    Bir de geçmişi çabuk unutuyoruz ilk oyun çıktığında hatırlayın sadece oyunun ilk sahnelerinden görüntüler gördük, oyun çıktığında bambaşka bir şeyle karşılaştık.
    Bu oyunda da aynı şeyler olacaktır, biraz sabırlı olalım.
    Hikaye açısından eğer son oyun olacaksa ben şahsen muhteşem bir final bekliyorum.Ama her soru işaretinin açıklanması için sanki bir Part 2 gelmeli gibi.
    Herkese iyi geceler ✋



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 14 Eylül 2021; 23:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Press a Key

    Yanlış bir söylem olsaydı Sony taraflarından açıklama gelirdi diye düşünüyorum, bu tarz olaylarda birisi doğruyu yansıtmayan açıklamalar yaptığında müdahale ettikleri oluyor.

    Mantıksal olarak baktığımız zamanda iki oyunda toparlanacağını beklediğimizi tek oyunda bir araya getirecek olmaları ortalama 40 - 45 saati devireceğimizi düşündürtüyor, diyarların açılmaları ve olan bölgelerin genişletilmiş olmaları da David Jaffe'nin açıklamalarını doğruluyor bence, tabi tam olarak kaç saat sürecek bilmiyoruz, belki 35 saatte sürebilir, 50 saatte sürebilir.

    Her diyar için farklı içerikler ve yan görev tarzında etkinlikler olursa denilen gibi 40 - 45 saat rahat sürer, platin için kasılırsa belki 65 - 70 saati de zorlayabilir. Yine de bunları konuşmak için erken tabi :)
    İnşallah öyle olur hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • DLC diyen neye ithafen diyor gelip açıklasın bir zahmet.

    2018 GOW'da daha bir sürü bitirmedigim diyar vardı öyle kupa falan da kasmadan bitirdim 27 saat sürdü.

    Adamlar İskandinav mitolojisini bitiriyor bu oyunda neyin DLC'si?

    Freya var, Thor var, daha Tyr'i bulucaz... (Belki finali Odin ile yapıcaz) Atreus ile ne olacak o bile muamma bu kadar dolu karakter varken 10-15 saatte mi sonlanacak hikaye?

    DLC denmesinin sebebi görsellik ise kimse kusura bakmasın ben de 10 yıllık 1.84tflopsluk cihaza da çıkmasını istemezdim ama adamların eli mahkum. Pandemi,şu,bu derken GOW gibi bir markayı hali hazırda 100M satışı geçmiş önceki nesile de çıkarmaları gayet normal.

    Bunun bilincinde olduğum için ilk oyun üstünde devrimsel grafik sıçramaları beklemiyordum öyle de oldu. Oyunun grafikeri zaten çok iyi daha ne olsun. Minör detaylar var ki daha 10dk gördük. İllaki ilerleyen süreçte bir State of Play gelir detaylıca inceleriz.

    Neyse biraz uzun bir yazı oldu. Özet geçmek gerekirse oyun ne kısa olacak ne de DLC. Kemiksiz 30 saat oynanışı olur. Kupasıdır,zırh kasmasıdır,challenge'larıdır,diyarlarıdır derken 50 saat rahat devrilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 15 Eylül 2021; 0:50:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkopol

    Bu sadece yorum izlenim vs dimi?dark war olayi?

    Bu arada Daha oyunu gormeden birsey diyemeyiz ama bence dlc diyenler pisman olucak



    Alıntıları Göster

    teorime gore souls like serisinin basarisindan sonra sony elindeki DMC , castlevania killer olan 2005 yilinda cikarmis oldugu hack and slash turunde god of war adli oyununun, Sadece ismini kullanarak aslinda god of war ile alakasi olmayan, souls like kamera turunde, biraz rpg elementleri ekleyip, god of war ve kratos adini kullanarak yeni oyun yapmasi, bu yeni oyunun adi da dark war oluyor .

    oyunu 4 senedir maklayip duruyorlar zaten, gold olmaya yakin bir surecte bu sureden sonra daha ne olumcul degisiklikler olabilir? sanmiyorum.

    ama simdi gow2 de oldugu gibi , sony ps3 icin gow2 cikaracakti ve apar topar iptal etti , oyunu ps2 icin 2007 yilinda cikarmisti. Umarim yine ayni sey olur da iptal ederler 2025 gibi ps5 icin ciksa fena olmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 15 Eylül 2021; 1:46:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnbry

    DLC diyen neye ithafen diyor gelip açıklasın bir zahmet.

    2018 GOW'da daha bir sürü bitirmedigim diyar vardı öyle kupa falan da kasmadan bitirdim 27 saat sürdü.

    Adamlar İskandinav mitolojisini bitiriyor bu oyunda neyin DLC'si?

    Freya var, Thor var, daha Tyr'i bulucaz... (Belki finali Odin ile yapıcaz) Atreus ile ne olacak o bile muamma bu kadar dolu karakter varken 10-15 saatte mi sonlanacak hikaye?

    DLC denmesinin sebebi görsellik ise kimse kusura bakmasın ben de 10 yıllık 1.84tflopsluk cihaza da çıkmasını istemezdim ama adamların eli mahkum. Pandemi,şu,bu derken GOW gibi bir markayı hali hazırda 100M satışı geçmiş önceki nesile de çıkarmaları gayet normal.

    Bunun bilincinde olduğum için ilk oyun üstünde devrimsel grafik sıçramaları beklemiyordum öyle de oldu. Oyunun grafikeri zaten çok iyi daha ne olsun. Minör detaylar var ki daha 10dk gördük. İllaki ilerleyen süreçte bir State of Play gelir detaylıca inceleriz.

    Neyse biraz uzun bir yazı oldu. Özet geçmek gerekirse oyun ne kısa olacak ne de DLC. Kemiksiz 30 saat oynanışı olur. Kupasıdır,zırh kasmasıdır,challenge'larıdır,diyarlarıdır derken 50 saat rahat devrilir.

    Ne yani , dark souls , ratchet and clank dandik bir marka mi da 100 milyondan fazla satmis konsola getirmeyip yeni nesile uyarladilar?

    yayincilardan yabanci forumlara kadar herkes soyluyor, dark souls remake pekela ps4 icin de yapilabilirdi.

    2018 deki gowun diyarlarini bitirmedin ki iyi degilmis, keyif almamissin.Ayni sey yaptigindan canin bunalmis , gitmemissin o diyarlara kendi agzinla soyluyorsun.

    Bugun bizi heyecanla kaptirip giden oyuna karsi " dur ben oynamayayim" kim der?

    Gow ragnarok ps4 dlc oyunu, belki daha iyi olabilir kotu olabilir o ayri konu. Iyi olacagini zaten dusunuyorum da. Burada ki olay sony nin cakalligi. Ps5 oyunu degil. Ps5 oyunu bekliyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    teorime gore souls like serisinin basarisindan sonra sony elindeki DMC , castlevania killer olan 2005 yilinda cikarmis oldugu hack and slash turunde god of war adli oyununun, Sadece ismini kullanarak aslinda god of war ile alakasi olmayan, souls like kamera turunde, biraz rpg elementleri ekleyip, god of war ve kratos adini kullanarak yeni oyun yapmasi, bu yeni oyunun adi da dark war oluyor .

    oyunu 4 senedir maklayip duruyorlar zaten, gold olmaya yakin bir surecte bu sureden sonra daha ne olumcul degisiklikler olabilir? sanmiyorum.

    ama simdi gow2 de oldugu gibi , sony ps3 icin gow2 cikaracakti ve apar topar iptal etti , oyunu ps2 icin 2007 yilinda cikarmisti. Umarim yine ayni sey olur da iptal ederler 2025 gibi ps5 icin ciksa fena olmaz



    Alıntıları Göster

    Sanirim onceki mesajlarini gormemisim anladim sen souls serisinden etkilenmisler diyorsun ama adamlar birsey koymasa ufakta rpg ogesi benzeri seyler bu seferde bos dicekler oyun oyun dunyasi loot vs gibi seyler yuzunden degisiyor her oyuna koymaya basladilar aksiyon oyunlarinda bile var

    kamera acisi vs nin tek olumsuz yani buyuk savaslar catismalar olmuyor sayica daha az dusmanla karsilasiyoruz (belki ps5 exc. olarak gelicek gow serisinde olur )


    cok acele ediyor olumsuz konusanlar sony en buyuk markalarindan birini cop etmez merak etmeyin bence esas elestiri ilk oyundaki boss savaslarinin az olmasiydi bu oyunda boyle olmaz orasi kesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dark War ne birader, bu troll dark war diyip duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda GOW' un ps4 neslinede gelmesi bir ps5 kullanicisi olarak iyi oldu. Ben oyunun ps4 e cikmasini oyunun cikis tarihini one cektigi kanaatindeyim.Cunku henuz ps5 kullanici sayisi mevcut sIkIntI lardan dolayi yeterli degil ve milyonlarca ps4 kullanicisi var. Gow 2018in ps5 deki oynanis haliyle bile oyunu ciikarsalar bence yeterlli. Onemli olan hikayenin icerigi ve derinligi. Bence ragnarok oyun icerik zenginligi olarak acikara en iyi oyun olacak.

  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.