Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.386
Cevap
96
Favori
694.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Romanı okuyan oldu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yarım bırakıp silmiştim. Şimdi tekrar yükledim bakalım tekrar oynayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Labirentin en sonundaki sandiktan cikiyor o Bugu Capasi. Her donuste bir kere cikar yani ya da en fazla iki tane cok sansliysaniz. Tabii hic cikmadigi da olacak. Dön babam dön baska yolu yok onun maalesef.

    Alıntıları Göster
    1 haftadır buğu çapası kas(a)mıyorum. Bir kere yattım o Riftleri kapatmaya çalısırken... bir daha çıakramıyorum. üstüne üstelik bu ilk büyük nomir chest i açmak için yukarudıda balta fırlatmam gereken şeyler de buglu.... 1 haftadır dön babam dön... oyunu bitiremiyorum şu lanet buğu çapası yüzünden!

    Hortlattığımıun farkındayım da çok doldum bee. 2 tane çıkartmıstım ama öldüğüm için 1 tane kaldı üstümde 2. yok yani yok.....




  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    hocam derdinizi tam anlamadim ama eğer buğu çapası ariyorsaniz labirentin en ucundaki yerlerden cıkıyor haritasını paylaştım yardımı olur umarım haritada X ve Y olarak belirtilmiş




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cogu sandigi falan acmanin asla yolu olmadigi icin bolumu ilerliyorum sonra geri donup en baslara bunlari acma imkani oluyor mu ? Mesela cadiyla ilk karsilastigimizdaki yerlerde acamadigim sandiklar ve o denizde acamadigim bir suru yer var o kadar fazla oldu ki oyundan sogudum.. Sonradan tekrar baslara donebiliyor muyum acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen oyundan soğumayın, sakin olun. Merak etmeyin, biraz ilerleyip yeni özellikler elde edince o açamadığınız sandıkları geri dönüp açabileceksiniz.
  • Sandiklardan iki uc tane anca zirh falan cikti hic cikmiyor sansim 4 oldugu icin mi acaba ? Hep kendim yaptiriyorum setleri cucelerde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans ile alakalı değil pek. Güzel setler giymek istiyosranız gerekli craft malzemelerini yani kaynakları sandıklardan vs toplayıp cücelere yaptırmanız gerekiyor. Sakın cücelerden satın al kısmından zırh vs almayın. Sizin set olarak yaptıracağınız zırhlar çok daha iyi oluyor. Her bir parçasının geliştirmeleri ve soketleri de oluyor tabi duruma göre onları da yaparsınız.

    Para ve tecrübe için de taktiğe lüzum yok. Doğal akışında oynayın yeterli. Ana görevler ve iyiliklerden, keşfedilen yerlerden ve sandıklardan vb her türlü para ve tecrübe geliyor.
    Witcher vs tarzı bilinen rpg oyunların aksine, yeni god of warda ana senaryo odaklı oynayıp geri kalanları sonra yapmanız en ideal olanıdır. Yapımcı buna uygun yapmış oyunu. Hem böylece hikayeden de kopmamış olursunuz. Açık dünya rpg ögeleri olan oyunlarda mesela sadece ana görevlerden gidince çok şeyi kaçırabilir ve güçsüz kalabilirsiniz level ve ekipman olarak ama god of warda tam tersi.
    Sırf etrafı keşfe dalıp giderseniz bu sefer size tek atacak güçte düşmanlarla karşılaşmanız olası. O yüzden tavsiyem önce ana senaryoyu bitirin. Keşif de yapın ama o dengeyi iyi ayarlamak gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 20 Kasım 2018; 20:37:19 >




  • oyunu yeni bitirdim harika bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. atmosfer, sesler, grafikler vuruş hissi çevre mekan tasarımları müthiş olmuş.

    fakat şöyle bir kaç eksiği var hikaye kötü demiyorum ama biraz basit kalmış açıkcası ama işlenişi gerçekten güzel bir nebze kurtarıyor. bir de eski god of war oyunlarında bir sürü çeşit çeşit farklı bosslar vardı fakat bunda sürekli aynı bosslar ile kapışıyoruz. bu yüzden bazen tekrara binebiliyor oyun.
    (baldur ve 2 kardeşle kapıştıklarımız dışında)
    bosslar daha çeşitli olabilirdi. düşmanlarda yine aynı skin değiştirilmiş gibi. onun dışında açık dünyada gezmek keşif yapmak gayet eğlenceli. açık dünya oyunlarını hiç sevmem direk ana hikayeyi bitireyim diye uğraşırım genelde ama bu oyunda yan görevleri elimden geldiğince hepsini yapmaya çalıştım bazıları dışında yan görevler de fena değildi.

    9/10


    devam oyunu hakkında ki fikrim,
    sanıyorum yeni gow oyununda kratos ölecek ve atreus ile oynayacağız çünkü son sahnede duvarda kratos un öldüğünü görmüştük yeni oyunun daha başında kratos ölebilir.




  • Valla ben tam tersi gittim.. Alismisiz once kesif yapmaya once kesif yapa yapa gittim zor canavarlari ugrasa ugrasa yendim. Oyun dediginiz gibi keyif vermeye basladi spoiler vermek istemiyorum ama eski aliskanligimiza dondugumuz sahne cok guzeldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Gow oynamaya sıra geldi, spoiler yemeden bugüne kadar sabrettim. Dün gece başladım yaklaşık 1 2 saat oynadım, yeni oynanış tarzı ve yapıyı görünce iyi ki değiştirmişler diyorum. Eski yapısından devam etmiş olsalardı bence bu kadar etkili olmayabilirdi. Karakteri ve hissettiklerini daha net algılıyorsunuz.

    Oynanış ve vuruş hissi gerçekten tatmin edici, özellikle baltayı fırlatıp çağırma durumu ilk başlarda insanı çok etkiliyor :)

    Biraz teknik kısıtlamalar biraz oyunun yapısı nedeniyle tam manasıyla açık dünya değil, fakat bir sonra ki nesilde yenilik olarak açık dünya olmasını ekleyebilirler. Her ne kadar bu yapısı oyuncuyu ana hikayede tutsa bile bence açık dünyaya uygun bir oyun olarak tasarlanabilir.

    Bu nesil için tasarlanan çoğu baba oyun beni gerçekten etkiledi. Muhtemelen bir sonra ki nesilde, teknik olarak daha da rahat olacakları için neler yapacaklar merak ediyorum.




  • God of War - Riverpass Boar Chase


















    God of War - Foothills Upper





















  • Kratos Amphora

















  • Amazonda oynun kutulusu 143tl ye inmiş almaya niyeti olanlar için fiyatı uygun gibi storedaki fiyatla aynı nerdeyse
  • Daha onceki oyunlari hic oynamadim oyun dinamiklerine hic alisik degilim.Beni baya zorladi yan gorevler ,fightlar falan.Sanirim kolay modda bitirip herseyi daha iyi kavrayip zamanim olursa en zor modda tekrar oynayacagim.
  • th3sicilian T kullanıcısına yanıt
    Sepete ekledim yarını bekliyorum.
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    hocam amazonn.com.tr deki o oyununu türkçe altyazı desteği var mı? menşei ülke avusturya falan yazıyo ama türkçe vs bi ibare yok.bilginiz var mı konuyla ilgili
  • oguzxz O kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ama 2. bölgeyse sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse seviniriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 22 Kasım 2018; 14:41:21 >



  • 2. Bölge ise Türkçe altyazı vardır beyler bi sıkıntı çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.