Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.386
Cevap
96
Favori
694.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir oyun hakkında hiçbirşeyi bilmemek ne kadar etkiliyor ya herşeyi ilk kez o an görmek resmen yaşatıyor artık fragman bile izlemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim bu nasıl bir grafiktir ya normal ps4te böyle bir grafik gördükten sonra diğer firmaların pcde bizi ultra dedikleri ayarlarla nasıl yediklerini daha iyi anladım, diğer oyunlar ultraysa bu very very ultra falan oyun öyle böyle değil efsane olmuş iyi ki ps4 almışım dedirtti valla. ve ps4ün ilk defa bir oyunda bu kadar horladığına şahit oluyorum üstelik apusuna macun atalı 2 hafta bile olmadı cihaz resmen etme eyleme dayanamıyorum diyor oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

    Bu mesaj silindi.
    aynı problem bende kol geziyordu açtım macun attım apuya hemde fan ve soğutma bloğuda toz dolmuş onuda temizledim kapanmıyor artık 12 saat kesintisiz god of war oynadım cihaz ağlıyor yeter diyor ama kapanma yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 23 Nisan 2018; 3:35:54 >
  • Fan sesi bir bende fazla çıkmıyor herhalde. Pro’da çözünürlük modunda oynuyorum da öyle rahatsız edici bir fan sesi yok. Hatta bazen hiç duymuyorum. Tabi oyuna kaptırdığım için kendimi hiç oralıda olmuyor olabilirim Rahatsız edici fan sesi yok ama uzun saatler oynasam bile.



    O değilde karakter ne kadar zor level atlıyor ya. O kadar yan görev yapıp etrafı araştırarak ilerlememe rağmen level 4 yeni oldum. Hikaye olarak fragmanda Atreus’un sakallı elemana “sıradaki sensin, senin kapanı koparacağım” dediği yeri geçip bıraktım çokta fazla kalmadı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spader S kullanıcısına yanıt
    Hızlı Xp işi şans seviyenize bağlı. Ne kadar yüksek olursa okadar çok Xp ve gümüş geliyor. Ben leviathanı +5 yapana kadar şansı arttıran ne varsa taktım en son 45 birşeydi. +5 olduğunda 105k Xp vardı son seviye yetenekleri de açtıktan sonra hasar def ağırlıklı giyindim. Şans baya etkili yani deneyin farkedersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 23 Nisan 2018; 6:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş macera sona erdi. Uzun uzun inceleme yapmayacağım. Öv öv bitmez. Anlat anlat bitmez. Oyunun artılarını yazmaya başlasam sona gelene kadar unuturum. Oyun dünyasına büyük katkıları olacak adımları var. Oyunculardan çok oyun yapımcılarının oynaması lazım oyun sektörünün geleceği açısından. O tek çekim kamera fikri varya ulan Barlog... Ölünce bu beyni makineye bağlayıp yaşatmaya devam edin. Oyunda çağın ötesinde emek var abi ayakta alkışlamak istiyorum.



    Evet bu kadar fanboyluktan sonra objektifliğe dönelim. Oyun net yılın oyunu adayı şuan. Red Dead Redemption 2 ile kapışırlar zirvede. Yılın oyunu olmayı da hak ediyor zaten. Ama gelmiş geçmiş en iyi oyun demek biraz haksızlık olur.



    Oyunun metacritic puanı 95 ve bence oyunun hakkı da bu. Belki 96 olabilir ama daha üstü fazla altı da az olur. Hikayede yer yer zorlamalar var. Uzun tutmak istedikleri için öyle oldu belki de. Ama o kadar soru işareti varken zorlama ilerleyiş var işte bazı yerlerde. Yine de kesinlikle kötü değil. Muhteşem bir maceraydı. Puanlama yapacak olursam şahsen hikayenin bi kısmından 4, hepsi değil sadece 1-2 tane arayüzün kullanıcı dostu olmayışından da 1 puan kırıp 95 puan veriyorum.



    Sadece eksi olarak gördüğüm yönleri söyledim son paragraf ile. Geri kalan herşeye mükemmel diyebiliriz. Çünkü adamlar mükemmelleyitçi çalışmış. Ben böyle bi emek görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 23 Nisan 2018; 6:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonynin ex oyunlardaki mukemmeliyetciligini ayakta alkislamak lazim her cikardigi ex oyun dunyasinda guzel bir yer ediniyor gowun bukar mukemmel bir oyun olarak oyunculara sunulmasi seri icin harika barlog isminin geri donmesi oyunculara cok sey katacagindan eminin sony bu adami kolay kolay birakmaz bu saatten sonra yeni bir oyun yapma fikri oldugundan bahsetmis barlog oyun dunyasina sony yeni bir ex ekledi diyebilirz standart ps4 de nasil bu grafigi verebiliyor diyen arkadaslar var konsol mimarisini arastirmalarini öneririm ps4 ciktigindan beri hep diyorum ps4 un önunu malesef gucsuz xbox one kesti multi oyunlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golun oldugu yerde bi eleman var ruh yiyen degil digeri canimi okuyo valla sanirim oyuunun sonuna dogru geliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 23 Nisan 2018; 8:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazir tatil bugun mis gibi. Gece kepenkleri indirip sabah mesaiye baslar gibi uyansam da oyuna donsem diye kalktim. Su duygu yeter. Sunu verdi ya tamamdir iste. Tek sorun, bu neslin en iyisi bende Witcher 3 iken simdi ortaligi cok karistirdi GOW. Neyse daha yapacak cok sey var gidelim gorelim.

    Her pikselini gormeden gecmiyorum delirtti oyun delirtti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Nisan 2018; 8:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel, grafikler, mekanlar, hikaye falan ama önceki GOW başkaydı, burada sürekli haritaya bak, silaha yeni rune tak, çocuğa "ok" diye bağır.. RPG öğeleri çok fazla işin içine girmiş, kamera açısını önceki gow'lar gibi yapsalardı bu oyun Diablo 4 olurdu. Oyunun güzelliğine diyecek lafım yok ama önceki gow'lardaki gibi açıp oynama hissi yaratmıyor. Bazı yerlerde özellikle bitse de gitsek dedirtiyor. Boş boş gezdiğimiz koridorlara bari bir kaç çerezlik yaratık koysalar. ha bire yürüdüm bu oyunda, durmadan bitmeden yürüdüm.. çocuğa masal anlattım ve yürüdüm.
  • oyunla ilgili görmüş olduğunuz en uygun fiyat nedir? ekşisözlük'te biri 140 liraya spottan aldım demiş. o fiyatlara gören eden var mıdır acaba?
  • kiwi21 kullanıcısına yanıt
    Elindeki oyun ile takas+nakit şeklinde almış olabilir.
  • Çıktıktan sonra indirime girer, o zaman alırım diyen arkadaşlara geçmiş olsun! Zira oyunun fiyatı 299 TL olmuş

    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA07410_00-00000000GODOFWAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joof

    kalabalık bir çatışmanın ortasında oyun çöktü :/
    standart ps4, pro değil . ilk defa başıma geldi
    Bende de oldu bir defa oyun zorluyor makineyi heralde fan da çok çalışıyor 10-15 dk bir üflüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertace kullanıcısına yanıt
    Ben de sizi anlıyorum fakat ticarette malesef özellikle ülkemizde 1 e 1000 kar elde etmek değildir.Burada bu var.Ayrıca bizim amacımız ekmeği değil de fırını satın almaya çalışıyoruz bu da ticaretin süper bir şekilde işlediğini gösteriyor.
  • Uzun zamandır oynamaktan en keyif aldığım oyun gerçekten, Pro ve 4K tv de çok iyi gözüküyor otur izle yani o derece ellerine sağlık gerçekten.
  • Oyunda cok fazla high end armorun oldugu ve buna bagli olarak dlc gelebilecegi konusuluyor internette. Umarım farklı boyutlardan birine daha dlc sayesinde gidebiliriz. Santa monicanin bes senelik emek verdigi bir oyunu hemen rafa kaldirtacagini pek düşünmüyorum acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    yok direkt senaryodan ilerliyorum. 2-3 saat birşey kalmış sanırım ana senaryonun bitmesine. bu gün bitiririm
  • Benim pro’dan da hic ses cikmiyor sasirtici bir sekil de gow oynarken


    Bebek den dolayi fazla oynayamiyorum bu aralar, sindire sindire oynamis oluyorum hem. Her kapattigim da buyuk bir heyecanla kapatip, aciyorum oyunu. Cok guzel bir his gercekten, heleki 4k hdr olayi bu oyun da cok iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 slim 720P 30FPS de sorun çıkarır mı ve oyunu kutulu olarak alacağımdan dolayı büyük ihtimalle oyunun ilk versiyonu olacak. 1.00 da altyazı hariç bug var mı (ps nin koyulacağı yerde internet yok)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.