Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.386
Cevap
96
Favori
694.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozaman 4.3 kur ile 289 tl den çıkmış gt sport hocam yine civarda olur fiyat olarak gow da birde gt sport 70 eurodan çıkıyor demişti hocam gow 59 eurodan çıkıyor diye biliyorum ama degişebilir tabiki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 18 Kasım 2017; 18:21:41 >
  • Sadece sanatsal kitap degil, çizgi roman da çıkacakmış. İlginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde sadece 4 saat uyku
    Dört bir yanı Tanrı ve Yaratık dolu
    Birde çoçuk
    Yorgun ve bitkin pes etmeyen bir beden
    hakkını ödemeyiz reis
    biliyoruz yoruldun artık ama bu sevda sensin bitmez

    Ümmetin Lideri Kratos

    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω




  • Yorgunluk öfkesinden bir şey kaybettirmemiş hala öfkeli bakışlar devam :)
  • çoçuk lanetin son evrelerinde sanırım yüzüne bakarsak çoçugun ölmüş gibi bembeyaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 19 Kasım 2017; 0:22:14 >
  • İnsan 7'sinde neyse 70'inde o dur diye boşuna dememişler :)

    reis sanki çoçuk olunca daha masum daha baba rolünde olucak hem oğluna olan dersler vericek hem de oğlunu korumak için bir ton zorlu maceradan geçicek. Tam bir Baba-Oğul ilişkisini anlatacak güzel bir oyun olucak şu en son çıkan trailer'ı izleyip izleyip dururum çoçuğun konuşması felan babasının bakışlarında hüzün seziyorum duygusala bağladım orada bende
  • Baba-Oğul ilişkisini iyi yansıtacaklar bu bariz belli hemde derinden hissettirecekler.. :)
    Yeri geldiğinde Kızıp Bağıracak, Yeri geldiğinde ise fedakarlık gösterecek, oğul sonuçta duygusal bir bağ elbet kurulacak ve oğlu için herşeyi göze alacaktır.. :)
  • neyse az kaldı hocam 2016'dan beri bekliyoruz en azından buda güzel bir şey. 2017'da bitti sayılır 2018'e bir şey kalmadı zaman hızlı geçiyor valla :) şu konferans için sabahın 6'sında kalkıcaz uyku tutmaz zaten o gece :)
  • Konferans Günü sabahlanacak sanırım yada alarmlar kurulur ve kalkılır.. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Kasım 2017; 0:53:33 >
  • Valla uykusuz geceler için değer hocam bu konferansı izlerken uyku felan kalmaz zaten kim bilir neler olucak bir sürü süpriz olucak yine
  • Yanlışlıkla PsX konusuna yazmışım buraya da kopyalayayim.


    Gece gece bir teori atalim ortaya. Teorimizin sinsi başrolü : Athena

    -------- SPOILER ----------




    Arkadaslar biliyorsunuz bizi savaş tanrısı yapan, şehrini yıkan korkunç rakibini ( Ares ) bize öldüren Athena'ydi. Tam bir bilge ve savaş stratejisti olan Athena. Kisacasi God of War olmamizi o istedi. Söz verdigi seyi yapmadi, acilarimizi silmedi ve o acilar ile iyice öfke dolduk.

    2. Oyunda kuş kılığına girip bizim boyumuzu küçülten Athena'ydi. Savaş tanrisi oldugumuz halde önümüze geçip bizi durdurmak isteyen, lafini dinlemedik diye boyumuzu küçülten Athena...

    1. Oyunda bizi yasak kutu olan Pandora's Box'a yönlendiren, o kutunun acilmasiyla tüm tanrilari tedirgin etmemizi sağlayan da Athena'ydi.

    2. Oyunun sonunda öldü sanmamiza ragmen aslinda olmemenin bir yolunu bulan, ilk karsilasmamizda bize, Zeus icin kendini feda etmesinin, varligini bir ust boyuta tasidigindan soz ediyor. Yani gücüne güç katıyor uyanik ve kurnaz Athena.

    3. Oyunda herkes birbirini bogazlarken Athena olanları sinsice izliyor, Tanri ve Titanlardan kurtulan dünyada geriye kalan tek güç sahibi oluyor Kratos. Ve Athena Kratos'un minnettarlik ile, intikamini almanin rahatligiyla gücü kendisine verecegine inaniyor. Ancak gel gor ki planlar suya dusuyor.

    Oyunun sonunda her ne kadar ne yaptın diye ağıt yaksa da, en son kilici karindan cikarip hayal kirikligina ugradigini soyluyor. Bunu soylerken oldukça sogukkanli ve sadece bir piyonu kaybetmis hali var. Yani dünyası tamamen basina yikilmadi. Dünyanın tek hakimi olma 'umudunu' kaybetmedi.

    Kesinlikle Yunan'da bizim bilmediğimiz seyler dönmüş olmali. Yoksa Kratos'un oyunun sonunda sırıtarak Athena'ya kazık atmış gibi gülmesi çok sacma olur. Kesinlikle Kratos Athena gibi zeki birini kaziklamayi basardi. Ama Athena'nin ise yeni bir plani var.

    God of War Athena'nin ihtirasları ürünü olan bir oyundur arkadaslar. Athena'yi küçümsemeyin. Kratos'un Nors'a gelmesinde ya da Nors'takilerin Kratos'a düşman olmasında kesinlikle rolü olacak.


    -------- SPOILER ----------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 19 Kasım 2017; 1:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony Konferansı deyince nedense sürprizler kaçınılmaz oluyor buna bir çok kez şahit olduk.. :)
    Ve bizleri bambaşka bir PSX bekliyor bununda farkındayız.. :)
  • Bilinenler ve Teoriler gayet güzel..
    Athena bir yandan bize yardım ediyorken ( İntikamımızı almamız için ) bir yandan ise bir yerlerden olayları takip etmesi olası çünkü kendisi tanrı..

    3. Oyunda Athena söylüyor o güç benim olmalı onunla ne yapacaklarını bilmezler diye..

    Athena bizim başımıza bir şeyler musallat ettiyse bu Atreus olabilir..

    Athena'da bir nevi intikam arayışına girdiyse buda bu yönde olmalı diye düşünüyorum ancak Kendisi bir Tanrı,

    Neler yapabilir, neler yapamaz, ne gibi birşeylerle sınanıyor Kratos bunu yeni oyunda göreceğiz..

    Ama Cory Barlog bir röportajında Yıllar yıllar sonrasında geçiyor diyor..

    Ya Athena O Yıllar içinde Kratos ile neler yaşadığını film şeridi şeklinde anlatılacak yada yine bir yerlerde Pat diye önümüze dikilecek..

    Ama Athena Nors Mitolojosinde olmayacağını varsayarsak bunun öncesinde yaşananları bize anlatacakları güzel bir geçiş videosunda bulabiliriz..

    Teorilerinde güzel yerlere parmak değinmişsiniz bakalım daha neler çıkaracağız.. :)




  • Simdi yazacaklarim belki oyunlarda hic gosterilmeyecek ama belki de gosterilir kim bilir :)



    Athenayi karnından bicakladik, gecmise gittik ve titanlari alip geri geldik. Acaba tam olarak Athena'yi öldürdükten sonraki zamana mi geldik ? Cok kurcalamazsak evet, çünkü Zeus daha yeni toplantı yapiyordu.



    Oyunda bir mantık boşluğu var. Zeus titanlari geri dondurecegimizi bizden duymadim Zeus son anda kacti ve toplantı esnasinda asagi baktı ve Titanlari gordu. Hicbir tanr sasirmadi ve direk saldirdi. Demek ki biliyorlardi ama nasil ? Kaderin kiz kardesleri ve kehanetlerden dolayi diye düşünüyorum.



    Ancak yine bir mantik hatasi var. Zeus ikinci oyunun sonunda kacarken Kaderi biliyor ve kader coktan beni galip ilan etti diyor. Peki neden Zeus mağlup oluyor ? Tita lari henuz geri getirmedigi kaderde Zeus galipti, Kratos titanlaei getirerek kaderi degistirdi desek, neden titanlari gorunce tanrilar korkmadi sorusu yine ortaya cikiyor. Bu kisim benim icin onemli bir ayrinti.



    Asil olaya donersek, Athena ne ara ruh haline donustu. Bicagi sapladik, daga tirmandik, asagi düştük hop Athena. 10 dk icinde nasil o forma girdi ? Kurnaz Athena. Her seyi planlamistim Patlar patlamaz o forma girdi ve planlarini izlemeye koyuldu.



    Athena babasini korurken öldü. Saniyor muyuz ki Zeus ve diger tanrilara karsi olumsuz tavir alacak ? Bizimle konusmuyorken neredeydi ? Diger tanrilarla konustu mu, akillarini celdi mi ? Sorular sorular...



    Çocuk 10 yasinda ise Kratos 10 yildr Nors'ta. Peki cocuk olmadan once ne yapiyordu ? Bu uzun ara Nors'ta gecti tamam. Peki Yunan'da ne kadar gecti ? 1 ay, 6 ay, 5 yil ? Bu kisim da onemli. Bu kisim Athena'nin Nors'a adapte edilmesini konu alabilir...



    Ne dersiniz hocam ? Ayrintilar heyecan uyandiriyor bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Athena benim için hep muallakta kalmıştır ya !! bi yandan çok güzel oynuyor sinsi bizimle derken, bi yandanda yok ya öyle değildir mücadelemizde bize destek oluyor bizim yanımızda demişimdir. Bu süreçte Kratos herşeyin onun gerçek niyetinin ne olduğunun farkında ama değilmiş gibi davrandı belkide daha zamanı var diye.. Bakalım gene kendisiyle karşılaşacağız ve bu soruların, bu acabaların cevabını bulacağız gibime geliyor ara geçiş sahneleri ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Üçüncü oyun ve Nors arasındaki zaman diliminde yaşananları anlatmak için spin-off bir oyunda geliştirebilirler. Dördüncü oyunda kesin flashback'ler olacaktır ama asıl bu mevzular için dediğim gibi bir ara oyun çıkarabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    flashbackler ile anlatacaklardır hocam neler oldugunu nasıl oldugunu bu yüzden bol bol flashback bekliyorum oyunda
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Athena bizim kabuslarimizi sona erdirmemisti. Acaba 3. Oyunda umudu ararken gerceklesen sarılma sahnesiyle bu kabuslar sona erdi mi ? Sonucta Kratos kendini affetmeden yeni bir aile kuramaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Bunun için zincirler ve eski silahları olmayacak. Barlog, Kratos'un kendisini affedebilmesi ve geçmişini unutması için bu gerekliydi" şeklinde açıklamasıda var.



    Kratos bu oyunda hep geçmişin izlerini taşıyan bir ruh halinde olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her son bir başlangıç hocam heleki söz konus Kratos ise son vermez o kabuslar sadece şekil değiştirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.