Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.386
Cevap
96
Favori
694.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: GranTurismo

    Umarım yanılırım ama Santa Monica sürekli çalışan arıyor oyun daha geliştirilme aşamasında ise eğer çıkmasına çok zaman var demektir.

    Evet, twitterda hala belli basli elemanlar araniyor. Kisa sureli is oldugu belirtiliyor ama aleni bir sekilde arama yapiliyorsa cok da ufak bir ihtiyac olmasa gerek.



    E3'te gosterilsin de teaser olsa dahi kabulüm. Oyunu hizlica bitirmek icin E3'te yokuz demelerinden korkuyorum.

    Geçen sefer gameplay patlattılar direk, bence bu sefer hikaye odaklı bir şey olacak. Ama şu kesin o oyunun bu sene içerisinde çıkma imkanı yok hala çalışan arıyorlar.




  • Demo çıkarsalar yeter benim için başkada bir şey istemem isterlerse 1 yıl ertelesinler
  • God of war 4'de E3 gameplay demosundaki her şey grafik motorundan gerçek zamanlı,ve başlangıç sinematiklerden kontrol değilmiş.Yani direk grafik motorundan gerçek zamanlı E3 2016 ara sahnelerinin grafikleri de buna dahil edebiliriz.

    Kaynak:https://twitter.com/corybarlog/status/865725312314753024

    Bildiğimiz üzere the oreder da grafikleri ps4'de grafik motorundan gerçek zamanlı,ve uncharted 4 onun mükemmel grafikleri ve sinematik sahneler arasında fark yoktu.Çünkü oda gerçek zamanlı.Horizon zero dawn onun mükemmel grafikleri açık dünya bir oyunda dahi grafik motorunda gerçek zamanlı.Bunu oyunda gerçek zamanlı değişen hava durumunda da rahat anlaşılabilinir.Son olarak Sony ps4 ile bu nesilde özellikle Sony birinci parti oyun firmalarının grafik motorlarının gerçek zamanlı görsel vermesini imkan tanıması ile büyük sıçramayı çok rahat görebiliyoruz.




  • Yapımcı oyunu baştan sona bitirdim diye tweet atmıştı bence e3 de hem video hemde çıkış tarihini verirler bu sene gelse keşke rdr2 de ertelendi Zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda koca yılan ile bir dövüş gorebiliriz. Bunun altyapisi Ps3'e çıkan Ascension ile atildi. Oyunun sonunda okyanusta ahtapota benzeyen yaratikla ( 3 kardesten birisi ) yapilan boss dövüşü devasaydi. Bunu bir fragman olarak kabul edebiliriz.



    Benim en merak ettigim sey kamera acisiyla devasa boss dovuslerini yapmanin mumkun olup olmayacagi. Bakalim bunu nasil ayarlayacaklar. Eger oyun gecikirse sebebinin bu olacagini dusunuyorum.



    Son 15 gun ve hala Ne SMS ne de Cory Barlog'tan gelen bir aciklama var. Ya bomba gibi bir giris yapacaklar ya da oyunu bekleyenler isyan bayragini cekecek. Cunku 1 yil bilgisiz birakilmak akil alir bir sey degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 29 Mayıs 2017; 23:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence süpriz yapacaklar öyle hissediyorum aynı şekilde geçen sene kimse The Last Of Us 2'nin tanıtılacağını kimse bilmiyordu büyük süpriz olmuştu. God Of War'ıda böyle yapacaklarını düşünüyorum.

    Benim bildiğim kadarıyla Oyun tamamlanmış, bir kaç eksiği vardı onlarıda bitirmişlerdir her halde. Yıl sonu kesin gelmesi lazım, bekle bekle nereye kadar.
  • Mesajlarınla konun ırzına geçtin,oynu en çok bekleyen oyuncu ödülünü sana veriyoruz kardeşim
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Oyunun büyük hayranıyım hocam, Kratos parti kursa oy veririm o derece ilk oyun 2005 de çıktı sanırsam o zamandan beri oynuyorum, kaç sefer bitirdim hatırlamıyorum artık. Gecenin bir saatinde su içmeye diye kalkıyordum, kendimi God Of War'a kaptırıyordum PS2 zamanında ey gidi günler. CD bozulucak diye şekilden şekile giriyordum
  • Kratos'un karnindaki yarik nasil iyilesti ?



    Gaia tamamen öldü mü ?



    Athena neler yapiyor ?



    Kratos'u kurtaran kim ?



    Cocugun annesi kim ?



    Oyun Olympus'ta geciyor olabilir mi ?



    Neden Hermes'in botlari hala Kratos'ta ?



    Kratos'un bu oyundaki amaci ne ?



    Oyun Olympus'ta geciyorsa Kaos nasil sona erdi, Kratos'un dagittigi umut ne ise yaradi ?



    Kratos'un dagittigi umut kendini de iyilestirmis olabilir mi ?



    Bu sorulara cevabiniz nedir ? God of War hayranlari bu sorulari cevaplasin ki konu canlansin, yeni hayal dunyalari gorelim. God of War oyunlari cikmadan yapilan beyin firtinalari oyundan daha zevkli hale gelebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 30 Mayıs 2017; 13:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

    Gaia tamamen öldü. Kratos'u kurtaran bence Pandora olabilir. Olympus da geçmez artık. Kratos'un çoçuğu nereden oldu hiç fikrim yok yattığı kadınlardan birinin olabilir aslında benim fikrim var ama afrodit'in olabilir diye düşünüyorum. Athena yeni oyunda gözükebilir kanımca gelicektir kesin. Hermes'in botları hakkında fikrim yok o botları hızlı koşup tırmanamadığımız yerler için aldık. Yeni oyunda flasback sahneler kesin olucaktır. Kaos'un bitişini yeni oyunda görücez flasback sahneler olabilir.
  • Afrodit'ten olacağını zannetmiyorum. Videoda "Annenin bıçağı sana ait" diyor ve bıçak eski püskü bir şey sonrasında da "Annen sana avlanmayı öğretti, değil mi?" diye soruyor. Afrodit'in kalkıp avcılık öğreteceğini düşünmüyorum.
  • Kafa karıştırıcı evet
    Kratos bir sürü kadınla beraber oldu, acaba yeni oyunda flashback sahnelerinde çoçuğun annesini gösterip ardından 10 yıl sonrasına mı göstericekler, nasıl olucak bu iş? kimden olduğunu mutlaka açıklayacaklardır. Birde diğer kafama takılan şey Pandoranın öldüğünü düşünmüyorum ben sonuçta öldüğünü görmedik, Kratos elinden tutarken o mavi ışık kuyu gibi yerin içine girdi kendisine özel güçler felan geldi, ardından son sahnede Athena'yı Kratos bıçağı saplarken Pandora özel güçleri ile kurtarmış olabilir, ya da Kratos kendi kendine iyilemiş de olabilir.


    çoçuk 10 yaşında olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 30 Mayıs 2017; 14:22:8 >




  • Çok ihtimal var şu an için. Bence yerel bir kadındı. Her nerede geçiyorsa artık oyun, oradaki Tanrılardan biri öldürdü kadını.

  • GOW 3 de hani Kratos sürekli karısını ve kızını görüyordu ya kafası alak bulak olmuştu acaba onlardan biri yardım etmiş olabilir mi? öldükten sonra onların yanına gitti, ardından karısı canlandırdı onu ama bu seferde saçma olur oda olmaz. Şuan en büyük ihtimal Pandoranın yardım etmesi başka aklıma kimse gelmiyor. Oyun iskandinav mitolojisinde geçicek diyorlardı şimdi de ''yeni God of War oyunu ilk Vikingler'den çok önce bir zamanda geçecek'' denmiş. Twitter'dan Masterui adlı bir kullanıcının, efsanevi Viking savaşçıları Björn veya Ragnar Lodbrok'un God of War'da görünüp görünmeyeceği sorusu üzerine oyunun yönetmeni Cory Barlog "Hikayemiz ilk Vikingler'den çok önce bir zamanda gerçekleşecek." diyerek oyunda yer almayacaklarını belirtti.




  • Benim soyle bir teorim var : Kratos kendini asagi atti ve olumle cebellesiyorken dunyaya dagittigi umut ona tesir etti. Birisi çocuğu olacagini ve tum bu acilari geride bırakıp yeni bit hayata baslayacagini soyledi. Bu umut ile Kratos iyilesti.



    Diger bir teorim : Gaia öldü ama bizim anladigimiz gibi degil. Kaosu sonlandiracak sekilde dogaya yeni bir tazelik getirdi ve yok oldu.



    Diger teori : Helios artik olmadigi icin etraf karli ve kasvetli.



    Merak ettigim sey ise oyundaki flashback'ler ara sahne mi olacak yoksa oynanabilecek mi ? Acikcasi demoda gosterilen yerlerden ziyade gecmisi merak ediyorum. 3. Oyunun sonundaki yerin devami cok ama cok buyuk heyecan uyandiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Güzel teoriler, bence oynarız gibi geliyor oyun çok uzun sürücek galiba 30-40 saat diyorlar reddit'de. Ama oynanabirlik kaç saat, sinematiklerle mi 30-40 saattir onu bilmiyorum hiç. Yarı açık dünya olucakmış The Last Of Us gibi ne kadar da haritayı dolaşsak da belli bir süre bazı yerlere gidemiyoruz. Mesela The Last Of Us'un Ellie ile oynadığımız Karlı bölüm vardı o harita çok büyüktü gerçekten baya bi dolaşmıştım ama tabi her yere gidilmiyordu, bu sefer oynanabirlik çok zevkli olucak gibi o alıştığımız kamera açısı olmucak the last of us gibi olucak :)


    Pandora için ne düşünüyorsunuz, ben ölmediğini düşünüyorum. O mavi ışığın boşluğundan kuyu gibi yerden gitti sadece. Kratos'a ne demişti tam hatırlamıyorum böyle olmak zorunda mı sende bunu biliyorsun demişti.




  • Last of usu oynamayanlara God of war 3 oynamayanlara kufur eder gibi paylaşımlar yapiosunuz.

    Ayip yaptiginiz arkadaşlar.Başkalarına saygı duymuyosunuz madem kendinize saygınız olsun biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandora kendini feda etti diye dusunuyorum. Kratos'un dahip oldugu mavi ışık umut. Kratos icindeki umudu takip ederek galip gelmenin yolunu buldu. Bu umut ise muhtemelen pandoranin ruhu gibi bir sey ve tum dunyaya yayildi. Olmedi ama fiziki vucudu da yok artik diye dusunuyorum.



    Bu arada mobilde spoiler tusu calismiyor ancak yazdiklarimin da spoiler niteligi tasidigi soylenemez. God of War 3'u oynamamis birinin God of War 4 başlığında isi ne derler adama. Bu yazdiklarimi burada yazinca degil, God of War 3 basliginda yazarsam spoiler olur. Saygilar. @asus1981



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 30 Mayıs 2017; 18:0:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

    Pandora kendini feda etti diye dusunuyorum. Kratos'un dahip oldugu mavi ışık umut. Kratos icindeki umudu takip ederek galip gelmenin yolunu buldu. Bu umut ise muhtemelen pandoranin ruhu gibi bir sey ve tum dunyaya yayildi. Olmedi ama fiziki vucudu da yok artik diye dusunuyorum.



    Bu arada mobilde spoiler tusu calismiyor ancak yazdiklarimin da spoiler niteligi tasidigi soylenemez. God of War 3'u oynamamis birinin God of War 4 başlığında isi ne derler adama. Bu yazdiklarimi burada yazinca degil, God of War 3 basliginda yazarsam spoiler olur. Saygilar. @asus1981

    Adam sana mi soracak god of of 3 e mi gireyim 4 emi gireyim diye.Belki yeni cikacak oyun hakkinda bilgi almak istiyor. ?



    Peki o adama sormazlar mi Burasi god of war 4 konusu. God of war 3 un sonunu niye burada ifsa ediyorsun ? Sacma sapan yaziyorsun bir de uste cikmaya calisiyorsun.Yaptigin hareket yanlis.Spoiler calismiyorsa yazma .



    Ha ben yazarim arkamdan da kufur eden eder diyosan ona bisey dieyemem sen devam et bu sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asus1981


    quote:

    Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

    Pandora kendini feda etti diye dusunuyorum. Kratos'un dahip oldugu mavi ışık umut. Kratos icindeki umudu takip ederek galip gelmenin yolunu buldu. Bu umut ise muhtemelen pandoranin ruhu gibi bir sey ve tum dunyaya yayildi. Olmedi ama fiziki vucudu da yok artik diye dusunuyorum.



    Bu arada mobilde spoiler tusu calismiyor ancak yazdiklarimin da spoiler niteligi tasidigi soylenemez. God of War 3'u oynamamis birinin God of War 4 başlığında isi ne derler adama. Bu yazdiklarimi burada yazinca degil, God of War 3 basliginda yazarsam spoiler olur. Saygilar. @asus1981

    Adam sana mi soracak god of of 3 e mi gireyim 4 emi gireyim diye.Belki yeni cikacak oyun hakkinda bilgi almak istiyor. ?



    Peki o adama sormazlar mi Burasi god of war 4 konusu. God of war 3 un sonunu niye burada ifsa ediyorsun ? Sacma sapan yaziyorsun bir de uste cikmaya calisiyorsun.Yaptigin hareket yanlis.Spoiler calismiyorsa yazma .



    Ha ben yazarim arkamdan da kufur eden eder diyosan ona bisey dieyemem sen devam et bu sekilde

    Normalde boyle bozuk uslupla hakaret ediliyorsa cevap vermem ama bir seferlige cevap vereyim.



    Burasi God of War 4 konusu. Burada God of War serisiyle ilgili yazilanlar ancak God of War 4 hakkinda spoiler veriyorsa spoiler içine alinir. Forumdaki 3. Oyunu oynamayan insanlar 4. Oyunun başlığına girmeyecek kadar zekidir merak etmeyin.



    Ayrica, 7 yil gecmis bir oyunu suan oynayacak insanlar tum olum sahnelerini gormus hatta bunlari gorerek yeni oynamaya karar vermistir.



    Spoiler konusunda hassas birisiyim ve birinin akil vermesine de ihtiyac duymuyorum. Serinin onceki oyunlarini konusmak spoiler vermek degildir ama siz diliyorsaniz gönlünüzce sovmeye devam edebilirsiniz. Insanlarin yuzune karsi soylenmesi ayip olacak seyleri forumdan da soylememeniz dilegiyle, iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.