Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.379
Cevap
96
Favori
693.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Mısır mitolojisinde en merak ettiğim Kleopatra'ya Atreus mu sarkıcak büyüdüğü zaman? yoksa Kratos'la mı devam ederiz? aklımda deli sorular. Oyunun gidişatını harbiden çok merak ediyorum oyun çıksa da aklımızda kalan soruları doldursa. Oyun bittikten sonra yeni başlık açılır başlarız yine teori üretmelere eyvah eyvah

    İlk önce İskandinav Mitolojisine basılmadık diyar bırakmayalım bir bakalım gidişata göre şimdiden Mısır Mitolojisini düşünerek kafayı yormamak gerek. :))

    Ama nasıl olur diye düşününce gerçekten ortaya muazzam fikirler çıkabilir. Bir bakmışsınız Atreus büyüyünce babasının karizmasından gitmiş duruşu konuşması değişmiş artık daha farklı yollardan gidiyor olarak görebiliriz.

    Ama şu var ki God of War'ın oturmuş bir yapısına aykırı bir gidişat uygulamazlar. :) ( Konu / Hikaye / İlerleyiş / İntikam / vb.)



    Atreus'u boşuna oyuna sokmuyorlar yapımcılar bence Atreus ileri ki oyunların geleceği olabilir. Kratos'un son demleri bunlar iskandinav mitolojisi 3 oyundan oluşur, 1 tane de spin-off çakarlar tamamlanır. Mısır mitoloji ise Atreus'un büyümüş halini görebiliriz güzel bir fikir düşündüğüm zaman oyuna aykırı da olmuyor.

    Kratos nasıl böyle oldu? Kratos'un 3. oyundan sonra ki dönemini anlatacak ara sahneler mi olucak? noldu? ne bitti? bunlar olucak mı? yoksa spin-off yapılıp orada mı anlatılacak? rahat 20-25 yıllık oyunun geleceği var ellerinde sağlam malzeme mevcut bunu en iyi şekilde yaparlarsa ''God of War'' uzun süre hayatımızda olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 15 Şubat 2018; 23:55:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    God of War serisinin müziklerini yapan Bear McCreary abimiz, God of War logolu Kahve bardağı paylaşmış :)

    Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω






    Aliexpressten tekli satış olarak bulabildiniz mi kupayı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısır Mitolojisini şimdilik pek düşünmemek gerek. Nors Mitolojisi üç oyun olacak desek kafadan 10 yıllık bir periyot bizi bekliyor :))). Ps5'de ancak Nors Mitolojisi hikayesi biter ;)
  • O kadar beklentiden sonra oyun patlıyacak gibi ama hayırlısı. Vakti gelince oynayıp görücez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sage Djavul

    Mısır Mitolojisini şimdilik pek düşünmemek gerek. Nors Mitolojisi üç oyun olacak desek kafadan 10 yıllık bir periyot bizi bekliyor :))). Ps5'de ancak Nors Mitolojisi hikayesi biter ;)

    Aynen öyle daha uzun bir yol var ve bu süreçte bir çok şeyler olabilir. :)
    Ama Her geçen zamanda üstüne koyarak daha da emin adımlarla ilerleyeceklerdir. :)
    PS5'de büyük ihtimal Nors Mitolojisini nokta koyacaklardır şimdiden ilerleyen zamanlarda neler yapabiliriz nasıl konular işleyebiliriz gibisinden notlar alınmaya başlamıştır.
  • Bence Nors Mitolojisinin senaryosu komple hazırdır belki devam oyunlarının geliştirme sürecinde üzerinde oynamalar yapabilirler.
  • Evet hazırdır kafalarında belki mısır mitolojiside ama durun hele beyler daha çok var ona :) hele bi iskandinavya ya adım atalım hayırlısı ile dize getirelim orayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımcıların ağzından yeni oyunlarda Kratos yerine Atreus olacak lafı duymadan Kratos'un bitirileceğine inanmıyorum
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim buradan kupaları tanıdık zuccaciyeden alıcam. Logo işini de baskıcıda yaptırıcam 10 tane bardak yaptırmayı düşünüyorum 9 tanesini de forumda ki ''oyunun büyük'' hayranlarına dağıtıcam.
  • Nors'un ne olacağı az çok kestiriyorum ama aklımda Mısır var, hele ki mısır atmosferini bayılıyorum. AC Origins'i oynayamadım diye içim bir buruk bayadır zaten indirim görmüyor oyun zaten sinir etti ubisoft. God of War'ın Mısır'da gececeğini düşündükçe bir sürü sağlam mekanlar olacak kim bilir grafikler ne üst seviyede olucak kim bilir.
  • Mısır'ı bende çok seviyorum ama dediğim gibi önümüzde çok uzun bir periyot var. Bekle bekle bitmez
  • Yeni oyunlar 3'er yıl arayla çıksa 3 seriden oluşsa 9 yıl oluyor. Birde araya spin-off yapsalar onunda 3 yıl yapım aşaması olsa 12 yıl yapıyor toplam da tabi bu 3 yıl belki 5 yılda bir gelicek yine. Yani yaşar mıyız, yaşamaz mıyız belli değil. Ama mısır'da geçicek god of war'ı çok merak ediyorum bir sürü tanrı var şimdiden heyecanlıyım.
  • Bundan sonraki oyunların yapımları bence bu kadar uzun sürmez. Keza artık bazı şeyleri tam anlamıyla rayına oturttular. Her oyun en fazla 1-1,5 yıl arası sürecek bence. Ama yönetmen değişiklikleri olursa oyunların çıkış sürelerine etki edecektir diye düşünüyorum.
  • GOd of War demek devsm oyunu demektir. Devam oyunu surpriz olmayacagi icin, senaryo hazir oldugu icin studyonun tatili bittikten 2 yıl sonra oyun cikar.

    Tahminen en gec Ekimde yeni oyuna başlarlar. 2021 Mart ayinda çıkar. God of War 2 ( Ps2 ) ve The Last of Us ( Ps3 ) gibi konsolun son büyük oyunu olur.

    Ama bu teori yatar. Cory'nin 300 gun tatil yapma fikri var. Bir ara twitterda okumustum diye hatirliyorum. Bu tatilin bitişi 2019 şubata denk geliyor. Kısacası ikinci tahminim :

    2019 şubatta Ps5 kodları Santa monicaya verilecek. 2020'de Ps5 çıkacak. 2021'de de God of War 2 çıkacak.

    Ps5 2021'de çıkarsa ikinci God of War da Ps4'e gelir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 16 Şubat 2018; 14:03:49 >
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam her şeyin rayını oturttular artık bu saatten sonra bu oynanışla devam ederler. En geç 3 yıl, en erken 2 yılda bir gelir artık. 1 yılda bir gelse bile razıyım Sevdiğimiz Kratos babamızla ölene kadar oynamaya razıyız. Yani Kratos'a ne olucak onuda merak ediyorum bu yapımcılar boşu boşuna çoçuk olayını sokmadılar devreye. Atreus babası gibi sevecek miyiz orası da ayrı bir muamma hayırlısı bakalım oyunun çıkmasına şunun şurasında ne kaldı ki ? şubat bitti gözüyle bakıyorum artık. Mart kaldı arada onuda atlattık mı Nisan ayındayız inşallah



    Gerçi ben The Last of Us oynarken Ellie'ye ilk zamanlarda çok sinir oluyordum sürekli Joel'e trip yapan ergen bir kızdı ama oyunun ilerleyen kısımlarında çok alışmıştık, olgunlaşmaya başlamıştı. Atreus'da böyle olucak gibi kesinlikle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. O zamanları görür müyüz bilemiyorum :) Sen yinede kajuları hazırla
  • 3 sene gow gibi bir oyun için az bir zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    ahahaha


    @Snakefatih;

    GOW (2005)
    GOW II (2007)
    GOW III (2010)
    GOW: Ascencion (2013)
    GOW: 4 (2018)

    Hocam eski oyunlar eski oynanışa göre yapılıyordu 2-3 yılda bir gelmiş yani. Şimdi bu saatten sonra bu oynanışla gelicek her şey oturttular bence 3 yılda bir gelicek 2021'de devam oyunun geleceğini düşünmekteyim. Oyun yapımcıları da zaten uzun yıllar devam ettiricek modunda hareket ediyor.
  • O tarihlere bakarsan yanılırsın işler çok değişti o zamandan bu zamana çok ciddi emek ve zaman harcanıyor 3 senede 1 yeni gow çıkarmak zor oyunu kısa tutarlarsa bilmem ama çok ayrıntılı çalışıyorlar üstelik oyuncular en ufak bir hatayı kabul etmiyor oyunu gömüyorlar o eski zamanlardı ne çıksa alıyorduk şimdi insanlar seçip alıyor detay müthiş zaman alıyor emin ol gow4 çıkış tarihinin üstüne 3 yıl ekle %90 gow5 çıkmamış olacak. Eskiden teknoloji bu kadar yüksek değildi ve insanlar ayrıntıya bakmıyordu. Şimdi oyun değil hollywood sineması gibi bütçeyle oyun yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    orada haklısınız hocam teknolojinin gelişmesi çok kötü oldu benim açımdan sorun yok ama insanlar en ufak detaya kadar bakıyor, paranoyok olmuş millet. En ufak detay da sorun olsun gömüyorlar.

    5 yılda bir gelecekse zaten işimiz zor ömür yetmez.
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.