Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.386
Cevap
96
Favori
694.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ascension'da duygulu ve daha sakin bir Kratos vardi. TC Carson gayet iyi seslendirmisti. Sakin ve yaşlı Kratos'un da üstesinden rahatça gelirdi.

    Bu değişim tamamen Sony ile alakalı. Ne ayni kaldı ki seslendiren kişi ayni kalsin ? Degisimlere söyle bir bakalım :

    Omega - Jormungand
    Yunan - Nors
    Yukaridan kamera - Omuz kamerasi
    Keçi sakal - Kabasakal :)
    Calliope - Atreus
    Zincirli kılıçlar - Balta
    Öfke meyilli - Sakinlik meyilli
    TC Carson - Judge
    Şekilli kumaş - Pantolon :)
    Sert Müzikler - Daha yumuşak müzikler

    Sony değişim emri vermis Santa Monica'ya. Bu kadar degisiklige ragmen oyundan beklenti büyük. Ya efsane dogacak ya da kestane olacak oyun :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Sony nin değişim emri verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Bence bu tamemen santa monica nın kendisine bağlı. Çünkü Sony bu oyun konusunda geliştiricilere inanılmaz özgürlük tanıyor. Hideo kojima Sony e geçme sebebinin de bu özgürlük olduğunu belirtmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazark

    Hocam ben Sony nin değişim emri verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Bence bu tamemen santa monica nın kendisine bağlı. Çünkü Sony bu oyun konusunda geliştiricilere inanılmaz özgürlük tanıyor. Hideo kojima Sony e geçme sebebinin de bu özgürlük olduğunu belirtmişti.

    Bir röportajda Sony'nin Ascension rezaletinden sonra 2013 yilinda Santa Monica'ya gelip ya degisik bir seyle karsimiza gelin ya da bu isi birakin dedigi soylenmisti. Daha dogrusu Sony yeni bir God of War oyunu dusunmuyordu. Cory yeni bir ve buyuk kitlelere ulasacak bir God of War'dan bahsetmis ve yeni bir yol cizmisler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Bu röportajı ilk defa duydum ve açıkçası bunu Sony den beklemezdim. O kadar oyunun içinde bir Ascension zayıf olduğu için Sony'nin santa monica ya böyle demesi hoş olmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 14 Şubat 2018; 16:29:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazark

    Bu röportajı ilk defa duydum ve açıkçası bunu Sony den beklemezdim. O kadar oyunun içinde bir Ascension zayıf olduğu için Sony'nin santa monica ya böyle demesi hoş olmamış.

    Hocam ozetledim yoksa kapatin studyoyu dememislerdir tabii ki :)

    Gameinformer röportajinda anlatiyorlar. Sony yeni bir God of War düşünmüyormuş. Cory Barlog ise Assasin Creed ve Uncharted gibi büyük kitlelere ulaşmak istediğini söylemiş. Değişiklikler ile gelmiş kısacası.

    Tabii ki Cory Barlog boyle demis arka plani bilemeyiz. Belki de Sony büyük bir baski yapti, degisim yoksa artik God of War yok dedi ( bunu bir yerde okudugumu hatirliyorum ) . Cory ise Sony'nin baskisindan bahsetmemis. Yalnizca Sony yeni God of War istemiyordu ama ben farkli bir fikirler gelince oyuna basladik demis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 14 Şubat 2018; 17:04:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • God Of War Podcast - Episode 4 - Mímir’s Quest & The Witch’s Promise (Feat. Cygnus)

  • Arkadaşlar son trailerın dublajı için çalışmalara başladık Arterus karakteri için 10-15 yaşında hevesli ve yetenkli bir arkadaş arıyoruz. Bu işi yapmak isteyecek, siz veya bir yakınınız varsa lütfen pm den iletişime geçiniz.
  • İnşallah oyun witcher gibi yaşayan bir dünyaya sayiptir. Oyunun başlarında Kratos köydeki insanlara yardım ediyordur .Halka saldıran yaratıkları kesiyordur felan . Oyunda her gittiğimiz ortam yıkık dökük yaratık kaynayan yerler olursa shadow of mordor gibi olur ve bunu hiç istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ACtemh

    İnşallah oyun witcher gibi yaşayan bir dünyaya sayiptir. Oyunun başlarında Kratos köydeki insanlara yardım ediyordur .Halka saldıran yaratıkları kesiyordur felan . Oyunda her gittiğimiz ortam yıkık dökük yaratık kaynayan yerler olursa shadow of mordor gibi olur ve bunu hiç istemiyorum.

    Witcher ile nasıl kıyaslayabildin hayret ettim. God of War ''çizgisel'' ilerliyor. Witcher 3 ''açık dünya'' görevden göreve gittiğimiz bir oyun. İkisinide bağdaştırıyorum yok olmuyor.

    Dark Souls kıvamında olur olursa mekandan mekana geçtiğimiz, 2-3 tane kapı olur, NPC'ler olur onlarla konuşuruz, onlardan yardım alırız gibi gibi. God of War eski klasiğinden vazgeçmez. Bir açık dünya oyunu değil, açık dünya oyunu bekliyorsan hayal kırıklığı yaşarsın onu söyleyim. 20 saatlik bir oynanışı olucaktır normal şartlarda




  • yeterince witcher benzeri açık dünya oyunu var zaten, gow ile witcher ne alaka hakkaten. dolu dolu bir 20 saat oynanış sunsun yeter.
  • God of war ile witcher'ın alakası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açık dünya olmadığını bende biliyorum . Ben yaşayan bir dünya olsun dedim örnek olarakta witcher dedim . Unc4 de açık dünya değil ama onda yaşayan bir dünyası var. Hatırlarsanız pazarda gecen bir bölümü vardı insanlar etrafta dolaşıyor alışveriş yapıyor . Ben bundan bağsediyorum . İste dark souls gibi olmasın hikaye odaklı bir oyun dark souls gibi olacaksa beni hikayenin içine çekemez .Eski god of war hikayesi değilde oynanışı ile ön pilandaydı. Yeni god of war oynanışı yanında hikayesi ilede ön pilanda olmak zorunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 15 Şubat 2018; 12:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Souls'un da hikayesi var dostum, hikayesini sen kendin buluyordun hikayesinin ne olduğunu sen NPC'lerle konuşuyordun zaten anlatmama gerek yok Souls serisini bilen biliyor. Her neyse God of War'a gelirsek bir Witcher bir Uncharted gibi beklemek doğru olmaz yaşayan dünya yaratıklarla dolu olan bir iskandinav mitolojisi olucaktır zaten ama şöyle Witcher gibi Kratos NPC'lerden görev alsın, şuraya gitsin, buraya gitsin olmaz yani onu bence kafandan sil. Klasik ruhtan vazgeçmezler. Paldır küldür yaratıkları, bossları öldürdüğümüz bir oyun geliyor.

    God of War serisini oynamış bir insan zaten ''açık dünya'' olsun istemez asla, oyunun tüm güzelliğini kaybeder çizgisel bu oyuna yakışıyor. Yan görev olucak dendi ama öyle ahım şahım yan görevler beklemek doğru olmaz zaten yardım amaçlı işimizin düştüğü NPC'ler olur onlara yardım ederiz.




  • Zaten kratos görev alsın saçma sapan şeyler yapsın demedim. Unc4 gibi hikaye içinde yaşayan dünya olsun dedim. Videolarında bakıyorum yaşayan bir dünya göremiyorum . Mesela e3 deki kratosu ve oğlunu ilk gördüğümüz videoda köy gibi bir yer gösterselerdi etrafta dolaşan insanlar felan kratos ve oğlu köyden çıkıp avlanmaya gitselerdi oyun çok daha gerçekci etkileyici olurdu. Oyun dark souls gibi çıksın aslında farketmez hertürlü harika olacaktır ama insan film gibi olsun herşeyiyle harika olsun istiyor .

    Hocam son olarak yanlış anlama ama witcher örneği nerden verdim pişman oldum vallahi ben witcherdan sadece yaşayan dünyasını örnek verdim her dafasında oyunun görev yapsını söylüyorsunuz bana :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 15 Şubat 2018; 12:45:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım dediklerinizi hocam.

    İLK OYUNU OYNAMAYANLAR SPOİLER İBARESİNİ AÇMASIN!


    İlk oyunda yaşayan dünya vardı zaten oynadıysanız bilirsiniz bu yaşayan dünya yok oldu Tanrıların yüzünden birbirinin kapışması sonucu. Kratos'un ailesi vardı, şehiri vardı. Şimdi ki oyunda da yaşayan dünyası var yaratıklar, booslar, npcler daha nolsun :) bu oyun zaten Atreus'a odaklanmış durumda genel yoğunluk onun yetişme dönemini anlatıcak gibi. Trailer'dan gördümüz kadarıyla böyle. Onun dışında büyük beklenti içerisine girdiyseniz en aza indirdin benden söylemesi :)


    Witcher ile Fallout kıyaslanabilir bak orada hak veririm ama yine de oyun türleri çok farklı. (Birisi orta dünya, birisi kıyamet sonrası geleceği anlatan bir oyun)

    Dark Souls ile God of War'ın kıyasladığım 2 şey birbirine benziyor, birincisi çizgisel ilerlemesi ikisinin de. İkincisi ise mekandan mekana geçmemiz ve atmosfer değişikliği. Dövüş sistemi hikaye anlatışı tabi ki çok farklı onları kıyaslamak mümkün değil zaten.

    NOT : Birde bu oyun İskandinav mitolojisinde geçiyor trailer'dan pek bir şey görmedik, yani ne olacağı belli değil çok bir şey göstermediler zaten. Yunan mitolojisi bitti artık şimdi artık sıfır bir oyun başlıyor diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 15 Şubat 2018; 13:1:30 >




  • tabancalı kratos

  • Güzel bir çizim.. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

    Güzel bir çizim.. :)



    Altın zırhı döşemişler GOW 2 deki gibi güzelmiş
  • Mısır mitolojisinde en merak ettiğim Kleopatra'ya Atreus mu sarkıcak büyüdüğü zaman? yoksa Kratos'la mı devam ederiz? aklımda deli sorular. Oyunun gidişatını harbiden çok merak ediyorum oyun çıksa da aklımızda kalan soruları doldursa. Oyun bittikten sonra yeni başlık açılır başlarız yine teori üretmelere eyvah eyvah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Mısır mitolojisinde en merak ettiğim Kleopatra'ya Atreus mu sarkıcak büyüdüğü zaman? yoksa Kratos'la mı devam ederiz? aklımda deli sorular. Oyunun gidişatını harbiden çok merak ediyorum oyun çıksa da aklımızda kalan soruları doldursa. Oyun bittikten sonra yeni başlık açılır başlarız yine teori üretmelere eyvah eyvah

    İlk önce İskandinav Mitolojisine basılmadık diyar bırakmayalım bir bakalım gidişata göre şimdiden Mısır Mitolojisini düşünerek kafayı yormamak gerek. :))

    Ama nasıl olur diye düşününce gerçekten ortaya muazzam fikirler çıkabilir. Bir bakmışsınız Atreus büyüyünce babasının karizmasından gitmiş duruşu konuşması değişmiş artık daha farklı yollardan gidiyor olarak görebiliriz.

    Ama şu var ki God of War'ın oturmuş bir yapısına aykırı bir gidişat uygulamazlar. :) ( Konu / Hikaye / İlerleyiş / İntikam / vb.)




  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.