Şimdi Ara

God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
5.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vendrick kullanıcısına yanıt

    Harbiden farklı bir kafa. Birbirlerinin pc parçasını küçümsüyorlar asdkpgawbhkeda

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Microphone Not Found

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    GOW türü için güzel oyun fakat dünyanın en iyi oyunu kafası yaşayanlar tamamiyle gerçeklikten kopuş yaşıyorlar. Dünyanın en iyi oyunu diye bir olay zaten olamaz. Fanboy değilseniz alınan ödüller kaliteli oyunun getirdiği popülerite ile kazanılmış şeyler olduğunu fark edersiniz. GOW'un yılın oyunu ödülü olmasının iki nedeni var. İp'yi en baştan ele alıp, oynanışı değiştirerek başarılı bir şekilde geri getirmeleri ve kitlelerce sevilen bir karakter olması. 2019 senesinde Sekiro'nun yılın oyunu olması da serinin gün geçtikçe popüler hale gelmesi, kendi kitlesini yaratması ve oyunun başarılı olması sebepliydi. Yani burada oynanışta ne kadar yenilik yaptığın ve sevilmek büyük rol oynuyor. Öyle ki zaten belli türler yılın oyunu olamıyorlar kıçlarını da yırtsalar. Yalnız şu yıllar önce çıkmış oyunlar geliyor lafını da bir bıraksak. Gördük işte iki sene önce çıkmış Death Stranding geldi. Bir yıla Ghost of Tsushima ve Demons Souls pc sürümleri duyurulursa şaşırmayın Sony bu işi sevdi. Yalnız ps5 almak için bir sebep bırakmamaya başladılar. Henüz fiziksel konsol işi bitmediği için bu biraz zarar yaratabilir göreceğiz.</blockquote>

    Sony'nin oyunlarını PC'ye çıkartmakla konsolun satışının azalacağını düşünmüyorum. Halen iyi bir PC toplamak bütün ülkelerde PS veya Xbox almaktan daha pahalıya geliyor.


    İyi de hocam orta karar pc'de zaten oynarsınız bu oyunu, derdin 60 fps ve gerçek 4k ise başka fakat yurtdışında insanlar Türkiye ve bilimum yer gibi düşünmüyor o kadar.




  • Arkadaşlar tamam güldük eğlendik falan da, bunlar güzel haberler. Yemeyin birbirinizi. Exclusive oyun mantığı zaten oyuncuları bölen saçma sapan bir olay. Her oyun her platforma çıkmalı. Kimin hangi platformu tercih edip ne oynayıp oynayamadığı gibi şeyler bizi ilgilendirmemeli. Bunların parasını verip alan biziz. Sony'den oradan buradan hisse aldığımız yok. Microsoft'un yaptığı en iyi şey, konsollar ve PC arasındaki köprüyü kurması oldu zaten. Sony'de el mahkum buna uyacak. Her oyunu istediğimiz platformda oynamak, crossplay'le konsol ve PC oyuncularının bir arada oyun oynadığı bir ortam kadar güzel bir şey mi var.


    Şu habere başta PS sahipleri sevinmeli. Oyun her türlü PS'den daha ucuza alınabilecek. Steam indirimleri olacak vs. Alırsınız atarsınız bi kenara. Konsolda bir oyuna 500-600TL vermek hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki. Ben hiçbir PC oyuncusu görmedim "Bu oyun konsollara çıkmasın" diyen. Ama bu PS sahiplerinin çoğu, oynadığı oyunların Xbox ve PC'ye çıkmaması için dua eder hale gelmiş. Exclusive oyunlar üzerinden milleti ezikliyorlar. Yapmayın.





  • @Rachsuchtig hocam ısrar etti gelenek bozulmasın diye, bu yüzden şunu söyle bırakayım :) Darısı Last of Us'ın başına.


    God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hesperiush

    Noldu PS tayfası? Allah gibi savunuyordunuz exclusive cart curt... Bizde 4 sene sonra oynamış olacağız. Hani gelmezdi, hani yedirmezdiniz meşhur kpnsolunuzu...

    Pintipanda denen yayıncı bozuntusu bile 2018'de çektiği video serisinde " PC oyuncularının böyle bir şeyi oynayamayacak olması çok üzücü, olsun onlarda izler..." diyordu.

    Her türlü donanımını sponsor sayesinde edinen tiplerin boş lafları...

    bunlar bir çeşit megolaman. bunların derdi oyunu oynamak değil. "sadece bana has olmalı, üstün hissetmeliyim" kafasını yaşamak. yoksa ps de olan god of war oyunun kalitesi pc ye çıkınca düşmedi. oyun gene aynı oyun. ama bunların gözünde düştü. çünkü oyun dediğim gibi umurlarında değil. ayrıcalıklı ve seçkin hissetmek istiyorlar. bu yüzden de çocuk gibi ağlıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • "Her türlü donanımını sponsor sayesinde edinen tiplerin"


    Şu düşüncede yalnız olmadığıma sevindim şimdi. Tuzu kuru tayfa.

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Offf rezilliğe bak yeminlen kendime perma ban atardım God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    O konunun altındaki sizin yorumunuz. Oyun Miles Morales bu arada.


    God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı
  • keremec kullanıcısına yanıt

    Çok böyle kapak alıntılar yapıldı da birisinin de çıkıp cevap yazdığını görmedim. Abi laf etmişsiniz bir şeyler yazın nokta mokta bişiler atın bari bu kadar çekilmeyin kabuğunuza.

    Haklı herkes üste çıkar bu kolay bir şey, önemli olan hatanı kabullenmek. Hatalı konuşmuşuz diyin be birinizde. Hatayı kabullenmek asıl yüceliktir God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Sağlam arşiv var sende ama ben bir xbox fanıyım o yuzden Sony için dediklerimi ciddiye alma God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 yorum nedir arkadaş?
  • Exclusive saçmalıklarından kurtuluyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Lütfen troll olsun lütfen troll olsun

  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula okadar bekledik pc topladık gelmedi şimdi gelecek diyor vay be gözlerim yaşardı, ruhum soldu gow beklemekten. Ccciiinnnaaahhh gelemez diyorlardı ne olduda gelir dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Insomniac_Games

    2-3 sene sonra gelecekse benim için sorun yok. Aynı gün çıkarma gibi bir aptallık yaparlarsa o zaman xbox ın zavallı haline düşersin Sony.


    "Xbox'ın zavallı haline düşersin Sony"i görünce uzaya fırladım puhahahakdjdalkf.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox kullanıcısı olarak haberi duyunca içimin yağları eridi.Ps kullanıcılarını kudururken izlemek acayip hoş birsey
  • Exclusive diyordu sony bi aralar
  • burada 10 sene lnce konsolfanboylari pc oyunculugu butecek diye debelenip duruoyrlardi nollldu ??
    Bence biten konsol oyunculugu oldu :))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.