Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
24
Favori
92.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler az önce epey bir süredir oyunu oynarken birden Out of Memory GPU hatası çıktı ekrana. Sonra PC kendine gelemedi, kapatıp açınca düzelmedi. Düzeldikten sonra bi baktım ekran kartı sürücüsü kaldırılmış. Intel HD Graphics üzerinden devam ediyordu bilgisayar.


    Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Driverı tekrar kurunca düzeldi. Kaldırmamış da olabilir bilmiyorum ama sürücü sorunu uyarısı verdi.


    PC kendine gelemediği için görüntüsünü alamadım ama şuydu:


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 18 Ocak 2022; 23:20:55 >




  • Benim yaklaşık 1 sene önce bir oyunda benzer şey başıma gelmişti. Sürücüyü sizin gibi baştan kurmam gerekmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Oyun bir süre sonra sistem belleğini doldurup sanal bellekten kullanmaya başlıyor. Eğer sanal bellek miktarı azsa bu durumdada yeterli bellek kalmadığı için bu hata oluşuyor. Henüz denk gelmedim fakat Steam' de sizin gözlemlediğiniz sorunla ile ilgili benzer yorumlar okumuşum. Buna yönelik olarak işlemciye entegre ekran kartını devre dışı bırakıp sanal belleği ise sistem yönetimli yada mevcut değerden daha yükseğe ayarlayıp Beta Branch' tan yayınladıkları güncellemeyi deneyebilirsiniz. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılısteamcommunity.com
    Steam :: God of War :: Experimental Branch – Test Fix for Out of Memory Errors
    https://steamcommunity.com/games/1593500/announcements/detail/3133942922124172756




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Şöyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmiyorum ya. Adam akıllı bi güncelleme gelecekse beklerim. Yoksa artık 1 saat 1 saat oynar kapatırım. Teşekkür ederim hocam.

    İlk kez yaşadım böyle bir şey ve ekran kartının ışığının o an yanmadığını görünce ömrümden ömür gitti yeminle Bu hatayı alanı gördüm ama benim sürücünün bozulması ve bilgisayarın 2-3 restarttan sonra toparlaması, sürücüyü tekrar kurunca düzelmesi vs. bu süreç beni inanılmaz derecede gerdi. Şöyle 1-2 gün bilgisayarı açmasam yeridir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu dün bitirdim . Fırsat şimdi oldu sizlere bir şey soracağım. Oyunda kayıkla bir yerlerden dönerken nadiren oyun donup sağ alt köşede kırmızı god of war logosu çıkıyordu. Aynı olayı yaşayan var mı? Başlarda yoktu sonradan oldu. Bir de bu pc olan bir olay galiba çünkü ps4 izlediğim kanalların videolarında böyle olay görmemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bir şey fark ettim. Oyunu ilk oynayıp bitirdiğimde ara sahneleri es gecemiyordum bitirince tekrar başlattım bu defa xbox da a basınca ara sahneleri geçmek için a basılı tutun yazan yazı çıktı. Ara sahneleri neden es geçmek istemiştin dersen hepsini değil bir kısmını geçmek istemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ben de bellek sorununu yazmaya gelmiştim ki sizin mesajınızı gördüm. Az önce kapadım oyunu ve kapamadan önce 26gb ram kullanımı gördüm. Oynadıkça şişmeye devam ediyor. Yok mu çözümü? 32gb ram var yeter diyordum da daha da oynasam gidecek herhalde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda midgardi tamamlama oranim %62 lere gelmiş. Ana gorevlerde thorun veledi oldurduk cocugu iyileştirdik sonra yine yan gorevlere daldim bir valkuru 30 denemede falan oldurdum.
    Ana hikayeyi salip surekli kesif ve yan gorev yapıyorum. Ona ragmen hala belirgin guclendigimi hissetmiyorum. Oyunda guclenmeyi bile bile mi bu kadar yavas yapmislar yoksa ben cok exp ve para harcamiyor muyum?
    Bile bile sakliyorum eldekileri az yükseltiyorum iyi itemler çıkarsa onlara basayim diye. Yine de üstümde destansi efsanevi itemler var 3+ leveller. Atreusu da fulledim tüm skillerini. (Son sv yayi açılmadı daha diye hatirliyorum)
    Skill ağacı da full neredeyse yani.
    Balta ve kılıç runlerini de 2-3 levele basmıştım.
    Ana gorevi salıp o kadar item toplamamın karşılığını vermiyor gibi oyun :(
    Su zırh setini al şunları tak slotlarina falan diye öneriniz varsa açığım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Hocam benim 21 saatlik deneyimim sonucu anladığım şey şu:


    Yan görevlerle efsanevi rün, set vs. kazanıyoruz ama bazı yan görevleri (en azından daha rahat) yapabilmek için belirli bir güce sahip olmanız lazım. Ben de başlarda çok fazla yan görev odaklı gittim ama Fefnir yan görevinde çok güçlü olmadığımı fark ettikten sonra ana görevden gittim hep. Sonra anladım ki ana görevde gerek xp, gerek kertikgümüş olarak oyun ilerde, baştakinden kat kat fazla veriyor. Başlarda sandıktan 400-600 hs çıkarken ilerledikçe 6000'e kadar verebiliyor ve çok daha hızlı güçleniyorsun. xp olarak başlarda 1-2k verirken ilerledikçe 6-8k civarına çıkıyor. ( Bu ödüller seviye arttıkça mı artıyor onu bilmiyorum) Bundan dolayı oyunu bitirdikten sonra yan görevlere gitmeyi düşünüyorum.


    Dün bir valkür denedim ben de. Freya'nın mağarasındaki gizli odada denk gelmiştim. Kestim ama basitin bir üstündeki zorlukta bile zorlandım. 3. denemede kesmiştim.





  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Oyunda güçlenme giydiğiniz zırhlarla ve bunların levelıyla oluyor hocam

    Niflheim'e gidip farm yaparak bol bol malzeme toplayın ve oradaki zırhları craft ederek giyin

    Güç levelınız 8-9 olduğunda inanılmaz güçleneceksiniz ve Valkrie savaşları da çok daha kolaylaşmış olacak

  • Merhabalar, Midgard dağ eteklerimdeyim.


    ileri gidemiyorum, çocuk birşeye ihtiyacımız olabilir diyor.


    izlediğim videolarda, ana karakterin zinciri var ben neredeyse tüm görevlere katıldım, bulamadım.


    bir de videolarda herkeste zırh vs var ben de neden yok : )


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı




    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı




  • Ana görevde ilerlemeye devam edin. Bu kapıyı açacak olan şeyi aldığınızda dönüp bu kapıları ancak açabilirsiniz. Zincir dediğiniz silahı da Helheim'e giderken alıyorsunuz. Herhangi bir yerden satın alınmıyor bunlar. Görev sırasında elde ediyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 19 Ocak 2022; 11:31:36 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Hocam, ana görev dağa doğru diyor. bir önceki mesajımdaki resimler ise son kaldığım yer, ilerleyemedim.







    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı




  • Valla ben de yanlış harcarım kaygısıyla kaynakları hiç harcamıyorum. Yalnızca şu yanımızdaki apaçinin tüm yeteneklerine verdim, bir de ucuzundan iki özellik aldım. Işığa gitme görevini yaptım, geçenki zorluk seviyesi muhabbetinden sonra zorluğu en zorun bir altından ortaya çektim. Sağdan soldan cüceler peydah oluyor, item'lara bakıp bunlar parayla mı falan diyorum, sinirlenip gidiyorlar. Ne yapacam bu kadar tecrübe puanıyla, bu kadar parayla bilmiyorum.


    Belki TOKİ'den eve yazılırım.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Ben 5 saati geçtim oyunda. Hiç yan görev falan yapmadım direk ana gorev ne veriyorsa ona gidiyorum ama hata mı yapıyorum acaba? Karakter gelistirmede de ekipmana birer tane rün taktim arada da puan var ise skills aciyorum ufak ufak. İleride pişman eder mi? Zorlanıp ilerleyemeyecek duruma gelir miyim?


    Not: neden yan gorevlere hiç bakmıyorsun derseniz, bu oyuna has bir şey değil aslinda. Hicbir oyunda level kaynakli zorunlu degil ise sayet (odyssey gibi) yan gorev yapmiyorum. Sevmiyorum, oyuncuyu asıl hikayeden uzaklastirdigini dusunuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 19 Ocak 2022; 12:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolu yanlış gitmişsiniz hocam üstteki turuncu sizi yönlendirir doğru yerden.

    @dutch van der linde ben yan görevlerin tümünü oyundan sonrasına bıraktım. Hikaye odaklı gidiyorum tamamen, güzel gidiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Yan görevleri de yapmanız aslında Kratos ve Atreus'un hikaye gelişimine baya katkı sağlıyor. Çoğu yan görevin temelinde bu var diyebilirim. Neyi, neden yapmalı ya da yapmamalı boy'a sürekli anlatıyor, öğütlüyor. Bir de büyük hata yapıyorsunuz çünkü ileride seviyesi yüksek düşmanlar karşınıza çıkacak. O yüzden toplayabildiğiniz her şeyi toplayıp silah ve zırhlarınızı geliştirmeye bakın.

  • Yan görevleri atlayanlar veya oyun sonuna bırakanlar hata ediyor bana kalırsa. Yan görevler hem ödüllendirici ve güçlendirici item’ler veriyor, hem farklı atmosferlerde geçip farklı boss savaşlarına sahipler hem de ilginç diyaloglar ve hikayeler öğreniyorsunuz. Ayrıca daha fazla xp kazanarak oynanışı daha da eğlenceli ve çeşitli hale getiren skill’leri çok daha erken açabilirsiniz. Tavsiyem hiçbirinin atlamadan ve ana görevlerden daha önce yapılması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 19 Ocak 2022; 13:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Yan görevleri yapmanızda fayda var çünkü hikayede bazı noktoları yan hikayeleri yaparken olan konuşmalar sayesinde birleştiriyorsunuz. Tabi diğer avantajlarını diğer arkadaşlar yazmışlar. Mesa bazı ana görevlerde bazı muhabbetler dönüyor anlam veremiyorsun neden bu konu konuşuldu diye. Sebebini anlamak için yan görev yapman lazım. Spoir olacağı için bazı muhabbetler dedim çünkü konuşmayı yazsam spoir olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Ocak 2022; 13:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt

    Bakınayım bari yan gorevlere arada bir. Dediginiz gibi oyunun sonlarında pişman olmayayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.