Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
24
Favori
92.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Hiç oynamadım bu tür oyunlar steam sayfasını okudum karakter oluşturup online pvp dünya falan görünce benzer heralde dedim öyle değilmiş. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 8 Aralık 2021; 18:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimlerde sony oyunlarını satın alarak aradan çıkardım. God of war eksik kalmıştı ancak zam korkusu yüzünden önsipariş geçtim. Umarım pişman olmam.

  • Efsane. Şurada koptum God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
  • God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılıPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war God of War, coming to PC on January 14, 2022. Enter the Norse realm His vengeance against the Gods of Olympus years behind him, Kratos now lives as a man in the realm of Norse Gods and monsters. It is in this harsh, unforgiving world that he must fight to survive… and teach his son to do the same. PC FEATURES High Fidelity Graphics Striking visuals enhanced on PC. Enjoy true 4K resolution, on supported devices, with unlocked framerates for peak performance. Dial in your settings via a wide range of graphical presets and options including higher resolution shadows, improved screen space reflections, the addition of GTAO and SSDO, and much more. NVIDIA® DLSS and Reflex Support Quality meets performance. Harness the AI power of NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) to boost frame rates and generate beautiful, sharp images on select Nvidia GPUs. Utilize NVIDIA Reflex low latency technology allowing you to react quicker and hit harder combos with the responsive gameplay you crave on GeForce GPUs. Controls Customization Play your way. With support for the DUALSHOCK®4 and DUALSENSE® wireless controllers, a wide range of other gamepads, and fully customizable bindings for mouse and keyboard, you have the power to fine-tune every action to match your playstyle.
    https://www.youtube.com/watch?v=RQK_40a0XUY
  • Sistem gereksinimleri:


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
  • undy1ng kullanıcısına yanıt

    ben de geçtim önsiparişi ama oyun bi çıksın testler yapılsın performansa göre yükler oynarım, opti sorunlu çıkarsa iade ederim en kötü diye düşündüm. yılbaşından sonra falan zam gelir tadımız kaçmasın God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 

  • Ultra 4K da olsa bile 16 core önermesi ilginç olmuş cpu yükü fazla heralde.

  • Aslına Sadık Zengin Görseller


    PC için daha da geliştirilmiş çarpıcı görseller. En üst performansı sunabilmek için kilidi kaldırılan kare hızlarıyla, destekleyen cihazlarda gerçek 4K çözünürlüğün keyfini çıkar. Daha yüksek çözünürlüklü gölgeler, geliştirilmiş ekran alanı yansımaları, GTAO ve SSDO eklentileri ve çok daha fazlasını sunan geniş grafik seçenekleri ve hazır ayar yelpazesiyle kendi ayarlarını belirle.


    NVIDIA DLSS ve Reflex Desteği


    Kalite, performansla buluşuyor. Belli başlı Nvidia GPU'larında kare hızlarını artırmak ve güzel, keskin görüntüler elde etmek için NVIDIA Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) teknolojisinin yapay zekâ gücünden yararlan. GeForce GPU'larda arzu ettiğin tepkisel oyun deneyimiyle daha hızlı tepki verebilmeni ve daha sert kombolar yapabilmeni sağlayan NVIDIA Reflex Düşük Gecikme teknolojisini kullan.


    Kişiselleştirilebilen Kontroller


    Nasıl istersen öyle oyna. DUALSHOCK®4 ve DUALSENSE® kablosuz kontrol cihazları başta olmak üzere geniş oyun kumandası ve tuşları tamamen değiştirilebilir fare ve klavye desteği sayesinde her eyleme oynanış tarzına uyacak ince ayar çekme gücü ellerinin arasında.


    Ultra Geniş Ekran Desteği


    Atmosfere hiç olmadığı kadar gireceksin. Panaromik geniş ekranda nefes kesen manzaralarla İskandinav topraklarında yolculuk et. 21:9 ultra geniş ekran desteği ile God of War™, orijinal kusursuz tiyatral görünümü daha da ileriye taşıyarak sinema kalitesinde bir deneyim sunuyor.

  • Sistem Gereksinimleri


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Aralık 2021; 22:15:19 >
  • Bence istediği sistem gayet normal. Ben ve sistemim hazırız, bekliyoruz. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gt 750ti ile eşit güce sahip Ps4'de 1080p 30fps çalışan oyunun Pc için gtx 1060 istemesi bana çok saçma geldi. HZD gibi optimizasyon sorunlu çıkacak gibime geliyor. Fiyat artar diye önsipariş geçmiştim ama eğer 1060'ım ile 60fps oynayamazsam iade ederim. Zaten Elden Ring ile aralarında sadece 1 ay var.

    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Bende 3060'lı masaüstü vardı 3080'li laptopa geçtim aslında 3060 ile memnundum ama sürekli ev değiştiriyorum bazen kışlık, bazen yazlık ev getir-götür zor geliyordu masaüstü hayvan gibi ağır, birde monitör vs çileden çıkarmıştı şuan da o kadar rahatım ki kuş gibi hafifledim resmen tek kötü yanı ekranın ufak oluşu ama alışıcaz artık.

  • Bu Japonların tutuculuklarına hastayım.


    Adamlar durdu durdu, en sonunda para tatlı geldi... Dayanamadılar...


    Hani birkaç hafta önce açıklama vardı, Gamepass şöyle gamepass bilmemne diye açıklama yapıyorlardı? Ne oldu?Önce PC'ye "Exclusive" dediğin oyunları getir, sonra da Gamepass türevi sistem açıklaması yap. Zaten PSNow ile PC'ye çoktaaaaaaaan göz kırptın da, bizdeki fanatikler çok farkında değildi sistem Türkiye'de aktif değil diye. Geçenlerde PS4'ümü satmıştım, sonra bu aklıma geldi ve sisteme üye oldum, gayet de güzel çalışıyor PC'de takılıyorum.


    Bakalım bundan sonrası nasıl olacak. Yıllar sonra PC'ye gelin bakalım. İlginç olacak.


    Ancak Microsoft gibi akıllılık yapamayacaklar sanki, Türkiye'ye özel fiyatlama vesaire lazım, gidip İngiltere PSN miydi bizimkiler, Türkiye'de pek de bir işe yaradığını düşünmediğimiz PSN TR yöneticileri ile aylık 150 TL falan derler, kimse de üye olmaz God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 

  • Playstoredan key alan var mı arkadaşlar? Key sonradan mı geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt

    Alalı 1 hafta 10 gün oldu.

    Henüz gelen giden bir kod yok. BekliyoruzGod of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 

  • Oyun ilk duyurulduğunda insanlar fiyatı fazla bulmuş :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibarıyla oyunu pc için satın aldım ve beklemeye geçtim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda çocuğun biri PS4 750Ti gücünde demiş. Biraz araştırmasını öneririm.

  • 1 ay kaldı. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 


    Günlük dozumuzu alalım. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılıBear McCreary - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Sony Music Entertainment Valkyries · Bear McCreary God of War (PlayStation Soundtrack) ℗ 2018 Sony Interactive Entertainment America LLC, under exclusive license to Sony Music Entertainment Conductor: Hörður Áskelsson Conductor: Ben Parry Conductor: Miriam Nemcová Vocal: Eivør Pálsdóttir Producer: Keith Leary Producer: Peter Scaturro Recording Engineer: Nick Wollage Recording Engineer: Sveinn Kjartansson Recording Engineer: Jan Holzner Recording Engineer: Nick Spezia Assistant Engineer: Allan Hessler Assistant Engineer: Ryan Sanchez Assistant Engineer: Ryan Walsh Editor: Chris Barrett Editor: Eddie Jackson Mixing Engineer: Steve Kaplan Mastering Engineer: Patricia Sullivan Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=wPGBJ7CJbIo

    ilk doz yetmezse ikinci doz;


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılıBear McCreary - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Sony Classical Memories of Mother · Bear McCreary · Eivør Pálsdóttir God of War (PlayStation Soundtrack) ℗ 2018 Sony Interactive Entertainment America LLC, under exclusive license to Sony Music Entertainment Released on: 2018-04-20 Associated Performer: Bear McCreary feat. Eivør Pálsdóttir Orchestrator: Edward Trybek Orchestrator: Henri Wilkinson Conductor: Hörður Áskelsson Conductor: Ben Parry Orchestrator: Jonathan Beard Copyist: Andrew Harris Conductor: Miriam Nemcová Producer: Keith Leary Producer: Peter Scaturro Recording Engineer: Nick Wollage Recording Engineer: Sveinn Kjartansson Recording Engineer: Jan Holzner Recording Engineer: Nick Spezia Assistant Engineer: Allan Hessler Assistant Engineer: Ryan Sanchez Assistant Engineer: Ryan Walsh Unknown: Chris Barrett Unknown: Eddie Jackson Mixing Engineer: Steve Kaplan Mastering Engineer: Patricia Sullivan Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=0qgx7I3vULE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 14 Aralık 2021; 12:4:9 >
  • Dizüstü 1650ti ile sizce almaya değer mi orta ayarlarda 60 fps gibi yoksa hiç dokunmamak mı daha mantıklı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.