Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR OYUN SONU TEORİLER KONUSU | Ω (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
12
Favori
55.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehan1991

    Evet ölürde helhaim’a giderse oradan çıkmanın çok fazla yolu yok ama bizimkinin çıkış yolu hel’i öldürüp helhaim’ın hükümdarı olup kendine ordan çıkarmak olacaktır 😆
    ilk oyunda zeus görüleriyle hellin kapısından döndüler felan 2. oyunda çiziminde doğru çıkacağını varsayarak, böyle bişey kesin olacaktır bence inşallah hades dövüşü gibi bi boss dövüşü verirler bize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Karaeski

    ilk oyunda zeus görüleriyle hellin kapısından döndüler felan 2. oyunda çiziminde doğru çıkacağını varsayarak, böyle bişey kesin olacaktır bence inşallah hades dövüşü gibi bi boss dövüşü verirler bize

    Alıntıları Göster
    Aynen ama daha güzel olacaktır hades çok kolay lokmaydı ama çok keyif almıştım hel’i daha yaratıcı şekilde doğrarız umarım😈

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kratosun yılan olduğunun kanıtı anam
    Ω | GOD OF WAR OYUN SONU TEORİLER KONUSU | Ω
  • efe12221 kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdiyseniz spoiler vereceğim.


    Bilindigi uzere Atreus aslında Loki ve Loki hayvanlara dönüşebilen bir tanrı burada ona gönderme yapılıyor. Kratos ile bir ilgisi yok maalesef.
  • Oyun çıkalı 1 yıl oldu neredeyse. Yeni oyuna dair bir bilgi gelse de yeni teoriler kursak :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habere bak, eğer bunlar kratos'u silmişlerse kafada ve son anda bu oyuna eklemişlerse sonraki oyun büyük ihtimal thor'un çekicini beyninde hisseden bir Kratosla başlayacak.Şahsen, Kratos'un veledine hiç ısınamadım illa yol verceklerse ona versinler bence.
    Ancak Thor'a da yapmadığımızı bırakmadık ne evlatları kaldı, ne heykeli , bir bedeli olacak bunların

    Haber:
    Yeni God of War Neredeyse Kratos'suz Geliştirilecekmiş

    Geçtiğimiz sene PlayStation 4 platformunda satışa sunulan God of War, sadece 2018 yılının değil bu neslin ve genel olarak oyun tarihinin en iyi oyunlarından bir tanesi oldu. Bunda en büyük etken tabii ki ana karakter Kratos ve merkezinde olduğu hikayesi. Ancak geliştirilme sürecinin başlarında yaşanan bir kriz eğer olumlu bir şekilde sonuçlanmamış olsaymış, çok farklı bir God of War ile karşılaşabilirmişiz.

    God of War oyununun çıkışı öncesinde Cory Barlog tarafından yapılan açıklamayla, Atreus karakterinin maddi anlamda yük getireceği endişesinden, animatörler ve programcılar tarafından hikayede bulunmasına bir anlam verilememesinden dolayı oyundan çıkartılmasının veya senaryodaki rolünün oldukça geri planda kalmasının istendiğini öğrenmiştik. Barlog da her ihtimale karşı Atreus karakterinin olmadığı alternatif bir senaryo yazmış ama söylediğine göre yönetime hiçbir zaman göndermemiş. Sonradan ortaya çıkan detaya bakılırsa sadece Atreus değil, meğer Kratos ağabeyimiz de topun ağzındaymış.

    God of War Yönetmeni Cory Barlog, Barcelona şehrindeki Gamelab konferansına katılımda bulundu. Söylediğine göre, oyunun ön hazırlıkları yapılırken geliştirici ekip üyelerinin arasında Kratos ağabeyimizin sinir bozucu olduğu ve artık onunla yapılacak bir iş kalmadığı için artık ortadan kaldırılması gerektiğine dair sesler yükselmeye başlamış. Olumsuz özellikleri olan kahraman yapısının orijinal üçlemeye ait olduğu ve yeni oyunda yeni bir karakterin kullanılmasının gerektiği de çoğunluğun hemfikir olduğu bir öneriymiş. Dayanak noktası ise ekibe göre Kratos karakteri God of War değil, Yunan mitolojisi God of War'muş.

    Neyse ki Cory Barlog, Kratos ağabeyimizin değerli bir karakter olduğu konusunda geliştirici ekibi güç bela da olsa ikna etmeyi başarmış. Bunu da oyunu oğlu Atreus'un etkisiyle kişiliğinde yaşanan değişim hikayesi üstüne kurarak gerçekleştirebilmiş. Bir diğer deyişle her iki karakteri de kurtarmayı başarmış.

    Via:https://m.tamindir.com/haber/yeni-god-of-war-neredeyse-kratos-suz-gelistirilecekmis_45638/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bu başlığa neden bu kadar geç yazdım bilmiyorum ama,


    Helheimdeyken kratos zeusu gördüğümde atreus a dikkat ettim orada gördü kratosun babasına ne yaptığına ama oyunun sonuna doğru bilmiyormuş gibi yapıp kratos dan duymak istedi bana mı öle geldi sizde gördünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Somers kullanıcısına yanıt
    Sonda gördüğümüz duvardaki kratosun atreusun kucağında ölü şekilde yattığı (ölü çünkü dövmeleri kaybolmuş kratosun) resimin 2. oyunda da gerçekleşmeyeceğini veya oyunun sonunda anca gerçekleşeceğini düşünüyorum.Yani devam oyununda hala atreusla beraber bir çok maceraya devam edeceğimizi düşünüyorum.Ki daha sonrasında Midgardın hakimi Atreusun olacağını düşünüyorum lakin duvarda babasıyla katıldığı tüm maceralar duvarlarda renkli şekilde resmedilmiş.Bunu yaptıran veya yapan tabiki Atreus.Kafa karıştıran en önemli şeylerin başında bunlar zamanda yolculuğa nasıl uğradı, yoksa karatosun ölen eşi birşeylerin değişmesi istediği için zamanımı kırdı öldükten sonra ? hepsini göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007ByLee -- 24 Eylül 2019; 17:48:55 >
  • 007ByLee 0 kullanıcısına yanıt
    Dediğin olabilir kratosun eşi öldükten sonra yaratıkların ormanda evlerinin yanına gelmeside zamanda atlama olmuş olabiliceğine işaret ediyor, dediğin gibi eşi ölmeden önce zamanda atlama yaptırmış gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos'u dirilten kişi Loki/Atreus'tur. Loki, Tyr'ın diğer dünyaları gezmesini çözmüş ve bu gezi sıralarından birini Kratos'un tanrılarını öldürebildiğini görmüştür. Bu sebeple Kratos'u diriltip İskandinavya'ya getiren Loki'dir. Daha sonra Loki kadın kılığına girerek Kratos ile ilişkiye girer. Anne olarak Kratos'un güvenini kazanır. Fakat bebek doğmaz veya Loki öldürür. Loki çocuk yerine geçer. (İskandinav mitolojisinde Loki attan hamile kalarak 8 ayaklı Sleipnir'i doğurmuştur.)

    Kratos'un karısı, Atreus hepsi Loki aldatmacasıdır ve Loki bunu Ragnarok'u başlatmak için yapar.
  • Atreus'un gerçekten olan bitenden haberi yok gibi geliyor. Babasını korumak için ragelenip hasta düşmesi gerçekten masumane duygularla mümkün görüşündeyim. Onun dışında gerçekten sağlam ve okurken etkileyici bir teori olduğunu söyleyebilirim. Bu şekilde olmasa da ben çok büyük bir ters köşe olacağı kanaatindeyim. (Mimir'in aslında Odin çıkması) (Kratos'un Tyr çıkması) (Odin'in aslında Kratos olması) Kratos'un aslında hiç yunanistan'dan ayrılmamış olması gibi.)
  • Somers kullanıcısına yanıt
    Faye kesilecek ağaçları özellikle seçiyor. Diğer bir deyişle büyünün etkisinin yitip İskandinav tanrıları tarafından evlerinin bulunmasını istiyordu. Baldur'un saldırması, en yüksek zirveden küllerin dökülmesi vs. düşünüldüğünde aslında her şeyin planlanmış olduğunu ve Asgard'lıların yaptıklarını görmeleri için Kratos ve Atreus'un özenle oluşturulmuş bir yolculuğa çıkartıldıklarını bizlere gösteriyor. Faye'in dev olduğunu Kratos oyunun sonunda öğreniyor ve işkillenmeye başlıyor. Kratos bir şeyden işkillendiğinde gözü pek bir şeyi görmez.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir ters köşe olacak Loki’yle ilgili. Ben bütün hastalanmanın, Spartan Rage olayının kandırmaca olduğunu düşünüyorum.

    Mitolojide Ragnarok olduktan sonra sadece Loki ve Heimdall hayatta kalıyor ve onlar da birbirlerini öldürüyor. Oyunun en sonunda da büyük ihtimalle Loki vs Kratos görücez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos zeki bir karakter önce ki oyunlarda bile öyleydi tabi öfkesi yüzünden aklını pek kullanmazdı. Ama tipik önüne geleni kesen bir karakter değil kesinlikle ilk oyunda bazı bulmaca bölümlerin de olayı saniyesinde çözüp sırıtıyordu falan

    Nihayetin de tanrı adam her ne kadar savaşçı olsa da kesinlikle aptal değil. Zaten son oyunda da görmüştük çabuk kavrıyor artık olayları daha bilge olmuş o yüzden kratosun bu sefer oyuna geleceğini düşünmüyorum. Yani belki cidden bir planın içine hapis edilmiş kratos ama plan gerçekleşmeden Kratos fark edecektir olan biteni. Zaten Mimir senin gelmen kehanetleri değiştirdi Ragnarok yüz yıl geriye geldi dedi. Oyun boyunca kratos değiştirilemeyecek kehanet kader yoktur diyordu. Diğer karakterler kaçış yok kıyametten kehanet kesin derken Kratos hiç bir şey kesin değil diyordu. Buradan yola çıkarsak kratos öleceği kehaneti de bozacaktır diye düşünüyorum.




  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Kratos'un ne kadar zeki olursa olsun Loki'nin aldatamayacağı kimse yok. Odin'i bile defalarca aldatıyor mitolojide.
  • God of wara basladigimda hep baltayla ilerlwyecek sanmiatim kaosun kiliclarini alinca sasirdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldatıyor ama dayağını yiyip oturuyor her seferinde. Yani aynı anda hem Odin ile hem kratos ile mücadele edemeyecek illa bir yerlerde tıkanacak açık verecek. Yani bu evrende son düşman Loki olmaz Odin olur muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KishouArima -- 7 Ekim 2019; 22:0:19 >
  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    İlk üçlemede de asıl olay Athena'ydı, Zeus'ta değil.
  • Katılmıyorum Athena Kratosu yönlendirmekten başka bir şey yapmadı. Athena tek başına Zesua çizik bile atamazdı onu geçelim Kratos bile yenemezdi pandora'nın gücü olmasa. Athena ilk 2 oyunda bizi kullanmadı bile sürekli yardım etti. Üçüncü oyunda yeni bir forma geçtikten sonra bizi kullandı. Zeus pandora etkisinde kaldı kafayı yedi o yüzden Athena kafasına göre davranmaya başladı normal de yemiyordu Zeus düzgünken kafasına göre iş yapmak. Yani genel olarak bakarsak asıl düşman gene Zeus oldu seri de ikinci sıraya Athena koyabiliriz anca ki bence Athena da başkası tarafında manipüle edilmiştir. Çünkü ruhsal forma geçtikten sonra bir anda seviye atlamış gibi gözüküyordu onu o hale getiren biri olduğunu düşünüyorum o ruhsal forma bir şekilde yeni üçlemeye bağlanabilri bu olay.

    Yani demek istediğim Loki baş düşman olursa olur şaşırmam ama Athena ile bir tutmak saçma Athena kim Loki standartında olmak kim. Birde gene aynı şekilde Zeus ile Odin arasında fark çok Odin Fiziksel gücünden çok zekasına güveniyor bilgeliğine Zeus ie daha çok savaş adamı çok güçlü çünkü. Oyun boyunca Odine vurgu yapıldı yani son düşman loki de olsa Odin de olsa pek sıkıntı yok ikisi de buna uygun. Üçünbü başka bir karakter çıkar mı son düşman olmaya uygun sürpriz orasını görürüz artık.




  • Kratos iskandinav mitolojisindeki tanrilarida halledince tekrar hayatina bastan baslamak icin ogluyla beraber baska mitolojiyemi atlicaklar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.