Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.447
Cevap
7
Favori
363.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K®ATOS
    kardeşim sana demedim kialiriza81 a dedim.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    quote:

    Orijinalden alıntı: K®ATOS
    arkadaş oyunun ne kadar detaylı konusu olmadığını bilmediği için böyle demiş.
    Arkadaşım be detaylı konuyu başka hiçbir oyunda bulamazsın.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage


    quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    quote:

    Orijinalden alıntı: eto82


    quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    Arkadaşlar bende mi sorun var bilmiyorum ama bu oyunun demosunu ps3.e indirdim, bi tane adam elinde baltayla biçimsiz biçimsiz yaratıkları öldürüyor ve rastgale tuşlara basıyorum maşallah önüne geleni temizliyor, eee sonra, önüne geleni öldürerek ilerlemeli bi oyun mu bu, tabanca silah bomba olayı falan da yok galiba, bu oyunu nasıl anlayacaz bu oyunun mantığı nedir


    yakında gelecek bi ek paketle sniper kullanabilecekmiş kratos..


    Hemen söylediğimi gırgıra almışsınız, ben diyorum ki genelde bu tür oyunlarda bi misyon olur, . oyunun mantığı nedir onu sorduk hemen makaraya almışınız

    Oyunun olayı ne kadar tanrı varsa öldürmek. Savaş açtık hepsine.


    Oyunun konusunu çok iyi biliyorum, ilk iki oyunu da, PSP'deki Chains of Olympus'u da bitirdim ama şimdi soran arkadaş hayatında GOW oynamamış, e konuyu da bilmiyor ne yazayım dedim arkadaş anlasın diye tek cümle ile 3. oyunun konusunu yazdım.
    Uzun uzun konusunu anlatmaya kalksak çok uzun sürer zaten, dediğin gibi çok detaylı.
    Yoksa oyunun konusunu bilmediğimizden değil yani, yanlış anlaşılmasın.
    edit: ekleme


    Pardon yav, boşu boşuna üstümüze alındık desene.
    @mastenc
    Demodan çok daha iyi grafikler, büyük oranda gelişme var. Adamlar o kadar zaman boş oturmamışlar belli.




  • kardeşim nereden aldığımı açıklamıştım bir arkadaş kızmıştı.
    sonyden bir arkadaş ayarladı anlarsın işte
    quote:

    Orijinalden alıntı: mastenc

    @K®ATOS oyunu aldın ve oynuyorsun demek Sony bayinden oyun alacak bir arkadaşımızı daha kabetmenin üzüntüsü içerisinde kahroluyorum


    eee grafik nasıl demodan çok çok iyi mi?


    Düzeltme: @@NECO ksk cevabın için çok teşekkürler, gerçekten nasıl dayanıyorum siz bana sorun




  • Biliyordum aslında senin böyle birşey yapmayacağını, affet senden şüphelediğim için @K®ATOS


    @Maximum_Carnage

    Cevabınız için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 13 Mart 2010; 22:59:42 >
  • @mastenc
    Bu arada sizin bu sabrınızı da kutlamak gerek gerçekten. Oyun piyasaya gelmiş, her an gidip alabilirsiniz ama siz zor da olsa 1 hafta daha bekliyorsunuz, Sony'den almak istediğiniz için. Çok güzel bir davranış gerçekten. Spot ile Sony aynı fiyata satıyorken Sony'den almak çok daha mantıklı, sadece fiyat açısından değil her açıdan.
    Oyunu takasla almayacak olsam ben de zor da olsa 1 hafta daha sabredip Sony'den alırdım ama Mart ayında oyun almak için bir 120-130 TL ayıramadım, mecburen takasla aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Mart 2010; 23:10:12 >
  • Merhabalar.Arkadaşlar Erzurum AVM deki Sony bayisine oyunu sordum.17 sinde tüm Türkiyede 129 tl den satılacağını söyledi.Mağazaya göre fiyat değişirmi? Heryerden başka fiyat geliyor.
  • Spotçu diyerek kaçakçıları korumayın.

    Spotçu resmi yolla ithal edilen malı satar.
    Kaçakçı toplu olarak bavul vs yöntemlerle yurtdışından getirdiği vergisi vs ödenmemiş malı satar.
    Arada bireysel olarak bir oyundan posta ile 3 4 adet getiren arkadaşlar bireysel çalışır ve kaçakçı değillerdir, bu adetlere devlet göz yummakta zaten.

    Adamların hiç bir şeye saygısı yok. Bir ürünün resmi çıkış tarihi varsa bunun bir amacı vardır ama yok bu adamların gözü kararmış kaçak olarak bavulla getirdikleri oyunları satıyorlar, almayın arkadaşlar hele Sony'nin özel fiyatla desteklediği oyunu kaçakçıdan almayın. 1 hafta bekleyin elleriniz mi titriyor..
  • @Maximum_Carnage benim hislerimi anladığınız için teşekkür ederim... Oynıyacak oyunumda yok malesef hepsini bitirdim ama uzun süredir izlemeyi düşündüğüm diziler vardı onlara başladım şimdilik diziyle ve animelerle avutuyorum kendimi... Neyseki Amerikan dizileri ve Japonlerın animeleri varda zamanın geçmesini sağlıyorlar...


    @selcuky1

    Söylediğin gibi her yerde değişik bir fiyat söyleniyor ama maximum 129 lira olacağını biliyordum yani benim için sınır 130 liraydı zaten o yüzden sorun değil, tabi gönül isterdiki 100 lira olsun ama Ankara'daki spotcuların 160 lira fiyat istemelerini duyduktan sonra gerçekten inanılmaz sinirlendim... İnsan fırsatçı olurda bu kadar da olmaz ya ayıptan öte birşey resmen rezillik...
  • oyun nekadar beyler

    ay sonu ps3 slim alıyorum 900 lira o zaten. bu oyun 99mu 129 mu 199 mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rectum Basher

    oyun nekadar beyler

    ay sonu ps3 slim alıyorum 900 lira o zaten. bu oyun 99mu 129 mu 199 mu ?

    Dostum ben İzmir de bizzat bir Sony bayisinde Sony Turkiye nin bayiye attığı e mail de 17Marttan itibaren 129TL den satılacağını okudum.Hatta kendim de on siparişimi verdim. O yuzden 129TL dısındaki fiyatlara inanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JanBerq15


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rectum Basher

    oyun nekadar beyler

    ay sonu ps3 slim alıyorum 900 lira o zaten. bu oyun 99mu 129 mu 199 mu ?

    Dostum ben İzmir de bizzat bir Sony bayisinde Sony Turkiye nin bayiye attığı e mail de 17Marttan itibaren 129TL den satılacağını okudum.Hatta kendim de on siparişimi verdim. O yuzden 129TL dısındaki fiyatlara inanmıyorum.


    99 olsa çok kıyak olucaktı yaa, yine de umutları yitirmeyelim...











  • quote:

    Orijinalden alıntı: clexitt

    arkadaşlar, kadıköydeki spotçuların hepsi el birliği yapmışlar oyunu 130 TL den satıyorlar. Hepsini boykot edelim. Gidip almayalım. Bu kazıkçı, mantaliteye dur demenin vakti geldi artık.

    Ben de gidip Sony Storedan 99TL ye alıcam

    yalnız 99 tl ye bana vermezlerse oyunu, olay çıkar o mağazada


    AYNEN
  • arkadaşlar yeri diil ama bi sorunum var.gow 3 oynamaya başladım ama daha 2 saat oldu ve save yapmıo.oyun donuyo.çıkp tekrar girdiğimde açılıyo ama yine save yapmıo.acaba neden olabilirçbilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.
  • 130 milyon spotçulardan alıcağıma gider 3 gün daha beklerim türkiye orj bayiden alırım.Hiç olmazsa sony'nin yaptığı bu girişimi boşa çıkarmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kreetos

    arkadaşlar yeri diil ama bi sorunum var.gow 3 oynamaya başladım ama daha 2 saat oldu ve save yapmıo.oyun donuyo.çıkp tekrar girdiğimde açılıyo ama yine save yapmıo.acaba neden olabilirçbilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.

    oyunun belirili yerlerinde sarı ışık olan yerler var onun üzerine gelip r2 ye basarsan hafızaya alma ekranı çıkar,oradayken 0 tuşuna basacaksın ve oyun hafızaya kaydedilir normali bu şekildir,ama sende bu şekilde olmuyorsa ya ps3 ünde hafızaya alacak yer kalmamıştır,yada başka bi sebep vardır aklımada başka bişey gelmiyor
  • 12 de actim oyunu ezani duyunca kapadim hadesin penceleri ile dovusmek gozlerimi yordu bu seferki boss fightlarin hakkini vermisler muzikler sesler joypad hic bu kadar titremiyordu aldigim gunden beri.
  • Bu cuma günü oyunu bakırköyden prenses store'den 60tl + takas ile aldım. İnanılmaz bir deneyim sonny hakkını veriyor açıkcası, şuanda zeustayım çok zor.. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SolidEye007






    Resimler silinmiş




  • rezalete bak abicim ya, 99 tl diye halkı kandırıyorlar resmen
  • Arkadaşlar bu oyunun demosunu ps3.e indirdim, başladım oynatmaya, önüme gelenleri kare yuvarlak vs. tuşlara basarak bilinçli bilinçsiz öldürdüm, hepsi hiç zorlanmadan öldü, sonra bi yere geldim büyük bi kapıyı açtım sonra orda kala kaldım, orada da biçimsiz insanın rüyasına girecek bi yaratık vardı orada da bi çukur gibi bi yere düştük ama ordan çıkamıyorum, oyunu oynarken süper mario oynadığım zamanlara döndüm, orda da kedi köpek öldürüp bölüm geçiyoduk. Neyse o büyük kapıyı geçtikten sonra napacaz sorabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.