Şimdi Ara

GOD OF WAR III [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
7
Favori
365.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cborg Ninja

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

hatırlıyormusunuz 2. oyun çıkmadan önce yapımcılardan birisinden açıklama gelmişti.''kratos gitgide daha da öfkeli olmaya başlıyor diye.bu durum oyuna da yansıyacak'' gibisinden şeyler söylenmişti.ilk görünce hadi canım daha nasıl olacak adam zaten öfkeden kudurmuş durumda demiştimama oyun çıkınca anladım ki dedikleri doğruymuş.ilk oyunla karşılaştırınca kratosun kılıçlarıyla yaptığı hareketler daha acımasız daha hızlı daha güçlüydü.ve üçüncü oyun çıkmadan önce yine böyle söylentiler var.ama bu sefer oyun henüz çıkmasa da doğruyu söyledikleri belli oluyor.heliosun kafasını koparması falan iyice öfkelendiğini belli ediyor.

bunları neden söyledim bilmiyorum.az önce 2. oyunu tekrardan bitirdim.öfkeyi iliklerimde hissettim desem yeridir.kratosun acısını ben de hissediyordum sanki

ben de tanrıların titreyişini

onu da hissettim.zeusun yusuf yusuf olduğu an mesela

• kkratoss seni 2. başkan yapsam olur mu?
    bu arada mitolojiden konuşalım ben biraz unuttum.
  • Anılarımız tazelensin

arkadaşlar sonunda athenayla neler konuşmuştu kratos?kronos falan diyor sanırsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 14 Ocak 2010; 15:55:05 >

• @K®ATOS
    hocam benim için farketmez olabilirim de foruma haftada birgün falan bakabiliyorum genelde.pek bir yardımım dokunmaz sana
  • hee oke kardeşim o zaman işlerden dolayı mı yoksa okuldan dolayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yeni resimler geldi
    http://www.andriasang.com/e/galleries/2010/01/15/god_of_war_iii/2132403903/

resimler için teşekkürler

Hades

• Diğer açtığım konu anında kitlenmiş, BSC haberleri de aynı şekilde açılıyor. Ama kitlenmiyor. İlginçtir, XBOX konusunda 2 haber aynı anda mevcut ve kitlenmiyor.. KRATOS dostum bu konuda sen alınma koyduktan sonra Ana konuda paylaşacaktım, onlara inat yeni konu olarak açıyorum ve yapmaya devam edeceğim..

Bulduğum bir Haber sonucu, GOD OF WAR III'ün Japonya için kapak resmi doğrulandı arkadaşlar. Tüm bölgelerde de geçerli olabilir, ama şimdilik Japonya olarak belirtiliyor. Kapak resmi dışında, yeni ekran görüntüleri de yayımlandı.

SON RESİMDEKİ ELEMANIN ADI; TALOS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 15 Ocak 2010; 15:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Diğer açtığım konu anında kitlenmiş, BSC haberleri de aynı şekilde açılıyor. Ama kitlenmiyor. İlginçtir, XBOX konusunda 2 haber aynı anda mevcut ve kitlenmiyor.. KRATOS dostum bu konuda sen alınma koyduktan sonra Ana konuda paylaşacaktım, onlara inat yeni konu olarak açıyorum ve yapmaya devam edeceğim..

Bulduğum bir Haber sonucu, GOD OF WAR III'ün Japonya için kapak resmi doğrulandı arkadaşlar. Tüm bölgelerde de geçerli olabilir, ama şimdilik Japonya olarak belirtiliyor. Kapak resmi dışında, yeni ekran görüntüleri de yayımlandı.

SON RESİMDEKİ ELEMANIN ADI; TALOS

kapak daha iyi olmuş

• Kapak resmi bütün ülkeler için geçerliymiş arkadaşlar. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 15 Ocak 2010; 15:49:16 >
  • Sondan 3. resimdeki kratosun kaslara bakın damarlar falan belli......

• Yalnız kapak resmen efsane olmuş, bu kadar güzel bir kapak daha önce hiç görmedim. Yanii oyunu alıp sadece kapak resmine baksan, kaliteyi anlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 15 Ocak 2010; 16:07:36 >

• Kapak gerçekten de muhteşem olmuş, tüm ps 3 oyunları arasında bence en iyi tasarım
  • KAPAK HARİKKAAAA
  • Kapak ve resimler süper olmuş bunları gördükçe sabır kalmıyor tşk paylaşım için
  • Kapak resmi ve diğer resimler harika ,bu günde gözlerim bayram etti
  • Kapak güzel olmuş.
  • Gel Kratos gel gel gel... PS3'ün Tanrısı gel ulannnnnnn
  • Kapağına kurban beee.
  • Off sırf kapağı için bile alınır bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.