Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
24
Favori
92.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zorluk ayarı eğer verilen hasarı azaltıp alınan hasarı artırmaktan ibaret ise en azından zorda oynamayı ödüllendiren bir sistem olması gerek. Para ile, item ile, item kalitesi ile, tecrübe puanı ile ya da potansiyel oyun içi sürprizler ile. Hatayı tolere etmeyen, savaşı uzattıkça uzatan bir sistemi kim ne yapsın? Mantıklı değil.


    Kapıya dayanan Bilecik Endüstri Meslek Lisesi çıkışlı tipi olan vitaminsizi paketleyeli çok olmadığından ve 56 yaşında olmama rağmen hâlâ reflekslerim yerinde olduğundan hasar almadım ama verdiğim hasarın düşük olduğunu düşünmüş, bunu da oyunun henüz ilk bölümlerinde olmama bağlamıştım. Ben de akşam oyuna girdiğimde zorluğu düşüreyim. Zaman değerli. Bu dünyada çok vaktim kalmadı zaten, onu da bırş bırş döğüşmeye harcayamam. Sinirlenince dişlerimi sıkıyorum, protez diş ağzımdan fırlıyor.


    Edit: @Question-X rumuzlu arkadaş Savaş Tanrısı zorluğunda oynanmasını salık vermiş. Böylece düşmanlar daha da zekileşiyormuş, özel yetenekleri de oluyormuş, ayrıca ek ödüllendirme de mevcutmuş. Önceki mesajımı atarken bu mesajı okumamıştım, bundan haberim yoktu. Durum buysa denenebilir, ama zaman kaybı konusunda söylediklerimin arkasındayım. Ayrıca benim için bir tek savaş tanrısı vardır, o da Nicholas Cage. Benden iki yaş büyük olmasına rağmen 20 yaş genç göstermesine kızsam da iyi oyuncudur, bilmeyenlere öneririm. Ancak biraz kas çalışması gerek. Savaş tanrısı dediğin kaslı olur. Kel olmasına gerek yoktur, saçlar kalabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 17 Ocak 2022; 11:13:14 >




  • alperci kullanıcısına yanıt

    Bu dediğinizi eve gidince bir deneyeyim hocam :) GTX 1660 Super var bende 2K monitör var FSR ultra da oynuyorum ufak da olsa bir çözünürlük düşmesi olmuş gibi oluyor. Bir de bu dediğinizi deneyeyim :)

  • Arkadaşlar, tam olarak keşfedilmemiş, tamamlanmamış yerlere daha sonra dönüp %100 tamamlayabiliyor muyuz ? Örneğin Vahşi Orman ( ilk yer ) da tamamlanmamış/keşfedilmemiş çok şey kaldı ama görevde ilerliyorum, buraya istediğimiz zaman hızlı seyahat yapabiliriz sanırım ?

  • alperci kullanıcısına yanıt

    Şöyle tutorial videosu da paylaşayım istedim hocam! Bilgiler için teşekkürler..


    Santiago Santiago.youtube
    Want to directly support my work? https://streamlabs.com/santiagosantiago11/tip - - Testing multiple games: https://www.youtube.com/watch?v=_xVCENufdgo En Español: https://youtu.be/DNU_fHoLOEA (aún se está procesando) 00:00 - Intro 00:36 - How to 03:02 - FullScreen Games 04:43 - Borderless Games 07:44 - Red Dead Redemption 2 Test 08:37 - Control Test ------------------------------------------------------------- Peripherals and Gear: G502 HERO Gaming Mouse https://amzn.to/2WUbpIM (Affiliate Link) MX Keys Keyboard https://amzn.to/3pn9RTT (Affiliate Link) Headphones (Sony WH-H900N) https://amzn.to/3zeUhez (Affiliate Link) Xbox Series S Controller / Gamepad https://amzn.to/2WI6ScW (Affiliate Link) 4K Monitor (LG 27UL500-W) https://amzn.to/2ZTyzAx (Affiliate Link) 1080p Monitor 144Hz Gaming (ViewSonic XG2405) https://amzn.to/3xv64o2 (Affiliate Link) Logitech C922x Webcam https://amzn.to/32HRpJA (Affiliate Link) Blue Yeti USB Microphone https://amzn.to/2UghlHt (Affiliate Link) Yerba Mate Drink https://amzn.to/3vRillQ (Affiliate Link) ------------------------------------------------------------- PC Specs: Windows 10 Pro x64 Latest Version How to install: https://www.youtube.com/watch?v=FsWLTn-7VPE i3 10100f (4 Cores - 8 Threads CPU) (Stock Cooler) https://amzn.to/2ZHyi0q (Affiliate Link) 16GB RAM DDr4 3000MHz https://amzn.to/30vSbJu (Affiliate Link) Nvidia Geforce GTX 1050 ti SC 4GB http://amzn.to/2nGpmX6 (Affiliate Link) 500GB SSD https://amzn.to/2Q8cHsU (Affiliate Link) Gigabyte B460M DS3H Motherboard - LGA 1200 https://amzn.to/3hC7lBT (Affiliate Link) 600W B1 Power Supply https://amzn.to/2SSryrb (Affiliate Link) ------------------------------------------------------------- Wallpaper: http://wallpaperswide.com/halo_infinite_video_game_2020_2021-wallpapers.html Music Used: I Local Forecast - Elevator ⭳ https://goo.gl/ppZqZq Local Forecast - Elevator by Kevin MacLeod https://incompetech.com/ Promoted by MrSnooze https://youtu.be/ioi_-5sAuXQ Creative Commons — CC BY 3.0 I https://goo.gl/Yibru5 ------------------------------------------------------------- We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites
    https://www.youtube.com/watch?v=tB0g2WN-i_A
  • borealatis kullanıcısına yanıt

    Evet yapabiliyorsunuz ama bazı bölümlerde geri dönüp tamamlayabilmeniz için birkaç yeteneğin açılması gerekiyor. Bu yüzden ben, gördüğüm tüm yan görevleri vs. yapıp, eşyaları toplayıp ana görevden gidiyorum. Kaçırdıklarımı en son tamamlamayı düşünüyorum. Bir kere döndüm ama item gerektiği için açamamıştım kapıyı mesela.

  • magicans kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam ama genel sorun dark souls 3 için. PC de oynatmıyor yada oyun desteklemiyor sanki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ravanel R kullanıcısına yanıt

    Steam sayfasında kontrolcü desteği var yazıyor oyun için hocam. Elindeki gamepad in model nedir ?

  • Bu hafta sonu full GOW oynadım, PC portu inanılmaz derecede iyi yağ gibi akıyor. Klavye & Mouse ile oynamak bu kadar keyifli, bu kadar rahat konfora sahip olacağına asla kestiremiyordum müthiş yapmış adamlar helal olsun. İkinci defa GOW oynuyorum, sanki ilk gün gibi aynı heyecanla oynuyorum. Kratos'u özlemişim. Keşke Ragnarök da PC'ye çıksa.


    15 saat oynamışım eve geldiğimde yine 5-6 saat gömerim. Sony umarım daha fazla Playstation oyunu, PC'ye çıkartır en kısa zamanda. Darısı The Last of Us, Ghost of Tsushima, Bloodborne, Spiderman'ın başına.

  • Oyunun forum konsol bölümüne girersin yapılan tüm yorumlar oyun ile ilgili olur. İnsanlar hissettiklerini paylaşır.

    Pc bölümüne girersin bir tane oyun ile ilgili yorum göremezsin. Vay efendim şu ekran kartı şu kadar FPS veriyor, vay efendim DLSS şöyle iyi, böyle iyi...


    Sanki birşeyleri ıskalıyorsunuz beyler...

  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    En zorda düşman farklı saldırılarda yapıyor diye hatırlıyorum. Oynayalı uzun zaman oldu yanlış hatırlıyorsam kusurabakmayın :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar eğer oyununuzda böyle ara sıra milisaniyelik olarak masaüstünü gösterme gibi sorunlar var ise; (hani bende oluyordu ondan diyorum. Arada böyle sanki göz kırpar gibi oluyordu ve altta windows menü çubuğu görünür gibi oluyordu) eğer bu sorunu yaşıyorsanız; oyunun ana dosyasındaki exesine sağ tıklayın ve özelliklere gelerek. Uyumluluk modunu windows 8 olarak ayarlayın. Sonrasında hemen aşağıda bulunan "tam ekran iyileştirmelerini devre ışı bırak" yazan yeri işaretleyin. Uygula ve tamam deyin. Bu şekilde halledebildim sorunu.

  • Yeniada kullanıcısına yanıt

    Pc oyunculuğunda oyundan alınan keyif %60 ise donanım/ayar/performans mevzularından alınan keyifde %40 gibi birşeydir. Benim için 40/60 dır hatta afterburnerda performans verilerini göremediğim oyundan aldığım zevkde büyük ölçüde düşer.

    Konsol oyun için alınan tek parça alet neyini konuşacaksın.

    Pc de seçtiğin termal macundan yaptığın undervolta yeni taktığın kasa fanından ince ayar çektiğin belleklere yaptığın/seçtiğin herşeyin oyuna bir etkisi varken bunlar gözardı edilemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle yoksa herkes gider konsol alıp sadece oyun oynayabilir

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Gowda oluyor bende diğer oyunlarda sorun yok ama nadir oluyor a ya basıp devam ediyorum o yüzden pek problem etmedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd gpularda optimizasyon sorunu var bendeki 6800de ani fps dropları oluyor gpu tam kullanamıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    PC oyuncuları afterburner'a bakmaktan oyun içi ayarlarla boğuşmaktan oyuna odaklanamaz hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Clumsy Beastyoutube
    if you're having trouble getting it this video will help you: https://youtu.be/kmxHkXQ4HX8 important notes: -you have to start with center. -this can be done on both regular and new game+. -this was filmed on new game plus thats why its Red/Perfect axe pommel, on regular it will be purple. -if you're having trouble try going slower or faster and try being more precise, good luck!! -here's a link to the stats for it : regular: https://bit.ly/38Nbz8y new game+: https://bit.ly/38JMICk -music: https://youtu.be/STezKOAuHnc Instagram: https://bit.ly/2ZmA202
    https://www.youtube.com/watch?v=C9rQg0J9xCw
  • alperci kullanıcısına yanıt

    Hocam çözünürlüğü 2k damı bırakıyorsunuz yoksa düşürüyor musunuz? Sistemi kurcaladım ama mantığı tam anlayamadım.

  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

    Benim dediğim olayda a basınca düzelmiyor. Kolun ışıklı logosu yanıp sönmeye başlıyor sorun yaşanan oyunlarda. Hatta genelde oyunu pause etmişsin gibi oluyor geri bağlantı kurunca da bazı oyun inanılmaz kasıyor sanki fps 4-5 düşmüş gibi. Oyunu alta atıp sonra geri dönünce düzeliyor. Horizon da çok oldu. God of War ve Rdr2 de ise böyle bir sorun yaşamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ravanel R kullanıcısına yanıt

    Ps3 orjinal kol var. Bimden aldığımda var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.