Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
24
Favori
92.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda optimizasyon sorunu yaşıyorum. Lag var. Geçişler donuyor :( amd ekran kartından kaynaklandığını söyleyenler var. Nvdia oyunuymuş bu:))))) Güncelleştirmelerle sorunlar giderilir umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

    oyun yağ gibi akıp gidiyor gtx 1080ti i7 2600k ile 4k 60fps te herşey düşükte rahat oynanıyor

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Nvidia tarafında sıkıntı yaşayan pek kimse yok zaten hocam, Amd kartlarda stabilite sorunu var. Bitti sanıyordum ama devam ediyormuş belli ki.

  • ririii kullanıcısına yanıt

    Hangi kartı kullanıyorsunuz?

  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Ryzen 7 5800U - Amd radeon graphics paylaşımlı ekran kartı

  • ririii kullanıcısına yanıt

    Laptopnuz da yetersiz kalıyor gibi sanki. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 



  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'si olmayan arkadaşlar için güzel haber geldi. God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı🌩️ NVIDIA GeForce NOWtwitter
    “The gods must be smiling this #GFNThursday. 🙌 @SonySantaMonica's God of War comes to the cloud along with several other games this week. 🌩️ Read more: https://t.co/p58XKDbplI”
    https://twitter.com/NVIDIAGFN/status/1517156228664811521?s=20&t=5seRJBJksbGq_pqzmSg-LA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 21 Nisan 2022; 18:18:29 >
  • Xbox series s cihazımda god of War oynayacağım mı demek oluyor bu God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Bugun bir siteye girdim kaspersky 20 kere pes pese indirme sitesini engelledi. Site exe ve vbs komutlu dosya indiriyordu bilgisayara. Bunu o dediginiz defender yapmiyor. Yapmadigi icinde indirse bile farkedemiyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Defender’ın yapmadığını nereden çıkarttın?



    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı

    Şirket bilgisayarında crackli bir programın kullanımı sırasında gelen uyarıydı bu. Yeni sistemler alınmadan önce Kaspersky vardı bilgisayarlarda, onda da 3 yılda 1-2 kez bildirim geldi.

    Benim demek istediğim şu; sen girdiğin siteyi bilirsen bu yaşadığın şey gibi bir olayı yaşamazsın bile. Antivirüse güvenerek iş yapılmaz. Kaldı ki tarayıcılar bile bahsettiğiniz tarzda sitelere girişte güvenlik uyarısı veriyor antivirüs programı farketmeksizin. Öyle “siteye girdim indirdi” falan şu an çok ama çok imkansız gibi bir şey. Belli şeylere izin vermiş olman lazım ki pop-up vs etkinleşecek ki öyle indirme teşebbüsünde bulunacak. Böyle bir işlem yaptıysanız sizi kaspersky bile kurtaramayabilir ama söyleyeyim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Kaspersky kullanacağına hiç antivirüs kullanmasın zaten. Rusların geliştirdiği bir antivürüs yazılımına ne kadar güvenilir. Ben başka yazılım kullanıyorum gecen senelerde Kaspersky kullanan kişilerden dosya aldığımda benim kullandığım antivirüs yazılımı hepsinde virüs buldu.

    Bilindik yama ekiplerinin sitelerinden ücretsiz olan Türkçe yamalar indirdiğimde kaspersky ile taratıp yüklendi denilenlerin yarısı virüslü çıktı. Virüs gibi algılanan dosyalardan söz etmiyorum. Kullandığım antivirüs direk virüsün adını yazıyor.


    Benden dosya alanlar ise bana hiç virüs var diye geri dönüş yapmadılar. Kaspersky daha ucuz olduğu için tercih ediliyor ama ucuz olduğu için Norton kadar başarılı değil. Norton sistemi çok sömürüyor diye tercih edilmiyor ama o eskidendi. Bir de bazı arkadaşlar antivirüsleri korsan kullanıyorlar. Norton'u korsan kullanırsanız sistemi kasar ve zorlar. Lisanslı kullanırsan kasmıyor. Denemeyle sabittir. Yıllar önce bende lisanslı kurulu olan Norton Sürümünün aynısını misafirliğe gittiğim bir evde ısrar edilmesi üzerine lisansız olarak kurduk. Çocuğun bilgisayarı benim bilgisayardan çok daha iyiydi. Bilgisayarı inanılmaz kasmaya başlamıştı. Lisanslı kursak kasmayacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Nisan 2022; 11:58:24 >




  • Sizce God Of War Ragnarok'u kaç yıl bekleriz?konsola çıktıktan kaç yıl sonra?

  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

    Bence bir, bir buçuk yıl sonra çıkar. Hatta God of War'un da bilgisayara gelişinin bir sebebinin de yeni oyunun reklamının yapılması, konsol satışının artırılması amacıyla olduğunu düşünüyorum.

  • Oyunu dün ps5de bitirdim muhtesemdi yenisi ciksa da oynasak :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ragnarok eş zamanlı PC'ye de çıksa iyi olurdu ya. SteamSpy'e göre 2-5 milyon arası satmış gözüküyor. Oyun çıktıktan 1 ay sonra 2 milyonu geçtiği söylenmişti. Ragnarok çıkışından 1 sene sonra birde PC'ye çıkartıp ekmeğini yerler kesin.


    Bakalım neler olucak görücez artık.

  • Oyun dedikleri kadar efsaneymiş.


    Dün itibariyle bitirdim sanırım bu oyun bir defa oynanmayı sonuna kadar hakediyor.

    Witcher 3 den sonra bayadır böylesine tatmin edici bir oyun oynamamıştım.


    Rx6600 kullanıyorum toplasak 1-2 sefer laga denk geldim onun dışında 2k da oyun gayet yağ gibi aktı gitti.

    Oyunda türkçe altyazı var firmayı bu konuda da tebrik etmek istiyorum.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Boss konusunda bana göre bir tık kısır geldi.Onun dışında atmosferi,oynayışı,bilimum yan görevleri beni gayet doyurdu.Sanırım oyunun en güçlü bossu valkür kraliçesi sigur'du 1 saat uğraştım yok kesemiyorum hatunu zaten genel anlamda valküriler çok güçlü hepsinde çok zorlandım ama kraliçe bambaşka bir seviye olmuş 2 seviyeye kadar düşürüyorum canını ama devamını getiremiyorum paralıyor her türlü.Zorluk ayarını düşürerek tek seferde kestim oda işin tadını kaçırdı ama yapacak bişey yok.Baldur olsun devler olsun doğru dürüst zorlamadı bile.Ayrıca yan görevler oyunun ana görevlerinden kat be kat daha fazla vakit alıyor.Evet item olarak doyurucu karakteri sonuna kadar güçlendirmeniz için nıfheılm ve mupteseılm (doğru yazmadım sanırım) buralarda çok vakit harcamanız şart.Asıl bomba oyunun sonunda rastgele dolaşırken başıma geliyor.Evet hanımın külleri dağda savurduk oyun bitti amacımızı gerçekleştirdik.Her yere kar yağmış ragnarok geleceğine dair bizim kafadan tüyoyu alıyoruz.Bir iki dolaşayım derken freya ya gidiyorum kapı duvar tabi sonrasın da eve gidiyorum uyuma seçeneği çıkıyor alla alla derken uyuyoruz.Bir bakıyorum ki thor kapıda bir dahaki oyuna gönderme de oyunun sonunda yapılmış çok hoşuma gitti bir durum.Ben oyun sonunda baldur'dan ziyade odini görürüz thor'u görürüz belki diye beklerken 1 karelikte olsa thor'u görebildik.Acaba devam oyununda odin'i de görürmüyüz.




  • genelkurmay89 kullanıcısına yanıt

    Oyunun sonunda çıkan yapım da görev alanların isimlerinin yazıldığı yeri de dikkatli takip edersen 3-4 tanede Türk var. 2 kişilik Kamera ayarı ekibinden 1 tanesi Türk.

  • oyunu düşük ayarlarda sorunsuz oynuyordum

    dün pcyi win11'e güncelledim. şimdi ses gidip geliyor oyunda. konuşmalar takılıyor. videoda bug yok seste bug var... bu nasıl iş anlamadım. çözemiyorum hiç bir şekilde

  • ririii kullanıcısına yanıt

    Win10 geri dönme fırsatınız varsa ona dönün derim veya win11 güncelleme gelmesini bekleyin belki bir güncelleme ile düzelir. Yeni işletim sistemleri 1-2 sene problemli olup sonraki seneler eli yüzü daha düzgün olabiliyor

  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.