Şimdi Ara

God of War: Ascension'dan Yeni Oynanış Videosu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır sanki grafik için oynanan bir oyun da grafiklere laf söyleniyor ben şahsen tamamen atmosferi hikayesi için oynuyorum tabiki bir gow 3 atmosfere beklenemez bu oyundan gow 3 hikayenin bitişi olduğu için onda zaten o mükemmel atmosferi sunmak zorundaydılar ama bu oyununda hikayesinin çok güzel olucağına eminim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • gowu oynamayan oyun oynadım diyemez ama ben şu an buna para vermem tabiki neden çünkü yapavağım işler aynı türkçe olsa o zaman iş değişirdi ama gow 3 ü tekrar bitirsem aynı şey olur ama dediğim gibi türkçe olsaydı anlıyacağım her diyalog için çıktığı gün alırdım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Multiplayer Grafikleri Gayet Güzel Fakat Single Playerdaki Kadar İyi Olmayacaktır Oyun Çıktığı Zaman Farkı Çok Daha Açık Şekilde Anlama İmkanımız Olacak Ama Multiplayer Grafikleride Gayet Başarılı.Bu Orada Multiplayer Gereksiz Olmuş Diyen Arkadaşlara Katılmıyorum Çünkü Oyuna MP Özelliğinin Eklenmesi Eksi Değil Artı Yönde Bir Değiklik Olmuş Ha Eğer MP yi Beğenmediyseniz Oynamazsanız Olur Biter Oyunu MP Özelliği Yüzünden Kötülemenin Bir Mantığı Yok.Her Zamanki Gibi Bizi Müthiş Bir God of War Oyunu Daha Bekliyor!!!
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.