Şimdi Ara

Göçük Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://d1206.hizliresim.com/y/m/89dzz.jpg

Arkadaslar resimde gordugunuz ufak gocukleri bir kac gundur kendime dert edindim.

Ortadaki avuc ici kadar gocuk belli oluyor zaten onun saginda daha ufak bir gocuk var. Solunda ise bir parmak kadar vardi ama belli olmuyor fotografta. Bende goremedim, varla yok arasi.

Servise goturdum, kaportaci kaskomda ki mini onarim klozu ile halledilebilecegi ucret alinmayacagini soyledi ve soyle ilave etti.
    "Bunu cekeriz fakat boya ister, burayi stoptan beri sokup boyamamiz gerekir, eger cok gozunuze batmiyorsa kalsin boyle. Yaptirayim diyorsanix tabiki bende para kazanmak isterim sonucta yapariz."

Bana pek guven vermedi. Sonucta Renault ustasi adam arabayi biliyor, oradaki sacin esnekligini vs ina gore konusuyordur. Ama bana cok buyuttu gibi geldi, siz ne dersiniz ?

Bugun kendi cabamla vakumla cekmeyi denedim fakat gelmedi dogal olarak. Once isinmasi gerek fakat oylede gelecek gibi durmuyor kucucuk vakumla.

Simdi diyelim ben mini onarim paketinden ucretsiz yaptiracagim bunu, illaki serviste stoptan beri boyanmasi mi gerekiyor yoksa baska yerde yaptiramaz miyim ?

Sizin degerleri yorumlarinizi, tecrubelerinizi ogrenebilir miyim :)

İmla icin kusura bakmayin, mobildeyim.

Tesekkurler simdiden, Ahmet Tatar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 19 Haziran 2012; 23:12:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar rica etsem ilk mesajdaki resmi ve simdi yukleyecegim resmi simage seklinde ekleyebilir misiniz mobilden beceremedim

• Su iki resim

http://d1206.hizliresim.com/y/m/89dzz.jpg

http://e1206.hizliresim.com/y/m/89gd7.jpg

Göçük Sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 19 Haziran 2012; 23:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Arkadaslar rica etsem ilk mesajdaki resmi ve simdi yukleyecegim resmi simage seklinde ekleyebilir misiniz mobilden beceremedim

Ekledim resimleri.

Konuya gelirsek,yerinizde olsam hiç ellemezdim.Takmayın kafanıza,sırıtmıyor.
  • Bence problem yok. Dursun öyle. Araca ne kadar bakarsanız o kadar moraliniz bozuluyor. Tam kaportacıdan çıkarken arabayı vurunca dank etti en sonunda kafama

Sırıtmadıkça problem yok ki sizdeki göçük sırıtmıyor.
  • Sanayide bunun gibi binlerce göçüğün boyaya en küçük bir zarar verilmeden makul ücretle yapıldığını biliyorum, yüzlercesini bizzat izledim, ufaktan yardım etmişliğim de vardır (sıcak silikon tabancasını uzatmak, mantarlardaki silikonları temizlemek vs gibi), google'da "boyasız göçük düzeltme", "dolu hasarı onarımı" vs yazın, kendinize yakın olan ve işçiliği iyiye benzeyen birkaç yerin adresini alın, telefon açıp küçük bir dolu vs hasarınız olduğunu, autoking vs uğraşmak istemediğinizi, boyasız bir şekilde göçükleri çektirmek istediğinizi söyleyin, buyrun gelin bir bakalım diyene gidin, fiyat 50 TL'yi taş çatır çatır çatlasın 100TL'yi geçmez, derdiniz bunlar olsun, canınız sağolsun, kolay gelsin.
    Daha Fazla Göster
  • Resme bir kez daha baktım da olay bundan ibaret ise bir siftah at yeter bile diyebilirler. Tekrar kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Ekledim resimleri.

Konuya gelirsek,yerinizde olsam hiç ellemezdim.Takmayın kafanıza,sırıtmıyor.

Tesekkur ederim viskici arkadasim, lutfen bu cikolatayi kabul edin :)

m4y, cevabiniz icin tesekkurler :) Yerinizde olsam direksiyonu yumruklardim sanirim :)

Macemre, cevabiniz icin tesekkur ederim. Bugun bir axa sigortaya gidip soracagim. Eger mini onarim paketinden boyamaksizin yaptirabilirsem yaptiririm. Olmazsa bir sure boyle kalmasinda bir sakinca olmaz gibi duruyor. Gozume batmaya devam ederse sizin onerinize uyacagim
    Bir ara yeni plakada bastirmam gerek.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 20 Haziran 2012; 9:19:59 >

Az once sanayideydim. kaportaciya sordum oda servisle ayni seyi soyledi. boyarim dedi.

Simdi ne yapsam bilemedim. İlcedeki diger sanayi sitesine gidip autokinge, autozennir mi ne diye bir zimbirti yere daha soracagim.

Avuc ici kadar son derece yumusak bir yerde olusan gocuk icin isler sacmalasmaya ve mebla yukselmeye basladi.

Bu gocuk icin 100 lira vermem. Birakirim oyle kalsin olmazsa.

Her turlu fikre acigim.

• auto zenith ile axanın anlaşması varmış. hafta içi orada yaptıracağım. mini onarım kullanım hakkım gitmeyecekmiş ücrette alınmayacak. aynı gün servise gidip mini onarım paketi hakkımı kullanarak araca komple pasta cila ve iç dış yıkama yaptıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunayakdoru

izmirli35 eğer aracı halen yaptırmadıysan müsait olduğunda bana uğrayabilirsin

Bugun araci otozenith e verdim aksam alacagim.

Bir gun yaniniza ugramakta isterdim fakat maalesef ki izmir de degilim 1 senedir.

Selamlar

Bu mesaja eklenen görseller:

Göçük Sorusu Göçük Sorusu Göçük Sorusu Göçük Sorusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.