Şimdi Ara

Göç İdaresi Uzman Yardımcısı da gri pasaport ile gittiği Hollanda'dan geri dönmemiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Göç uzmanı da gri pasaportla kaçmış!


    Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nde Göç Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Kadir Akbulut'un 2018'de bir heyetle beraber eğitim için gönderildiği Hollanda'dan dönmediği ortaya çıktı. Akbulut hakkında FETÖ soruşturması başlatıldığı anlaşıldı.



    Hizmet damgalı pasaportla yurtdışına kaçanlara kamu görevlileri de eklendi. İçişleri Bakanlığı’na bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı Yabancılar İletişim Merkezi’nde kurum koordinatörü olarak çalışan Kadir Akbulut’un da içinde bulunduğu 10 kişilik heyet 2018 yılında eğitim için Hollanda’ya gitti.


    FETÖ ÜYELİĞİNDEN SORUŞTURMA AÇILMIŞ


    Kadir Akbulut’un Türkiye’ye dönmemesi üzerine durum fark edildi. Yapılan araştırmada Akbulut hakkında FETÖ üyeliğinden soruşturma başlatıldığı anlaşıldı. Bu arada Kadir Akbulut’un 2017 yılında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yapılan İnsan Ticareti ile Mücadelede Acil İletişim Hattı’nın Rolü başlıklı konferansta sunum yaptığı belirlendi.


    İsmail Saymaz - Sözcü


    https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/goc-uzmani-da-gri-pasaportla-kacmis-6398174/?utm_source=dahafazla_haber&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.