Şimdi Ara

go-kart yapalım (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltukları oto aksesuarcıdan aldım, çift olarak satılıyor, özelden mesaj atan arkadaşa cevaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestam

quote:

Orijinalden alıntı: profezor

Benim Go-Kart 400km yi devirdi, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım,aracı biraz daha zorlamaya başladım, offroadda denedim, birazda drift ve hız denemesi videolar aşağıda ;

ImageShack
    ImageShack - Signup
    http://yfrog.com/izbolutem2010offroadz

ImageShack
    ImageShack - Signup
    http://yfrog.com/59img4271z

ImageShack
    ImageShack - Signup
    http://yfrog.com/mwimg4226z

ImageShack
    ImageShack - Signup
    http://yfrog.com/j6img4227z

profezor sen 400 km yi bu el arabası lastikleriyle mi devirdin ya :S benim forumda daha önceden resmi olan bi aracım var da üzerine 150 cc 4 vites motor koydum ilk 10dk da ön lastiklerin ikiside kabak oldu arkaları sorma 4üde el arabası lastiğiydi de... zaten baktım o motor güçlü geldi oarabaya sonra buna başladım

Ben bu el arabası tekerlerinin en pahalısını aldım, 2 adedine 90 TL dedi pazarlıkla 70 TL ye zor aldım, tanesi 20TL yede elarabası tekeri vardı ama oldukça inceydi ve lastiği naylonumsuydu, bunun lastikleri hem kalın hemde lastik kalitesi iyiydi, bu lastikleri daha küçük bir araç yapacaktım tek kişi olacaktı onun için almıştım,sonra projeyi değiştirince elimdekileri kullanayım diye bunları taktım, bende bu lastiklerin bukadar dayanabileceğini düşünmüyordum, çünkü önceki yazılanlarda lastiklerin hemen eridiği söyleniyordu,
    Bu el arabası tekerlerinden ilk başlarda dağılır korkusuyla fazla sürat yapmıyordum, sonra baktımki lastikler hiç aşınmıyor, oldukça derin çukurlara sert bir şekilde düştüklerinde tekerlekler gitti dedim ama en ufak birşey olmadı, ilk kullandığım andan itibaren aynı tekerler takılı duruyor ve aşınmadılar, 1000 km yide devireceğe benziyor, göbeklerinde çift rulman var, zaten bu lastikler aşınsaydı yerine gidip aynısından almayı düşünmüyordum, arka lastiklerden takacaktım ama şuana kadar hiç sorun yaşatmadı, videolardada görüyorsunuz, lastikleri nekadar zorluyorum ve nekadar hız yapıyorum. Araca kilolu 2kişi toplam ağırlığı 230 kg olan kişilerde bindi hiçbir sorun yaşamadım, tekerler ısınmıyor bile.2 kişi 180kg ağırlıkla 70-80km arası hızlara çıktık ama dağılmadı, ön tekerlere güveniyorum artık, yoksa okadar sürat yapmam vede zorlamam.
    Bu el arabası tekerlerini satan adam 80kg sürekli yük altında çalışır, katalogda öyle yazıyor dedi, ayrıca yan zorlamalardada sac cantları eğilmedi,
    Sonuç olarak el arabası tekeri deyip geçmemek lazım, kalitelisi olunca herhangi bir sorun çıkmıyor.
    Aracın kaç km yaptığınıda harcadığım benzine göre biliyorum, 1 depo ile nekadar yol yaptığım ve kaç saat gittiğim belli. Kolay gelsin.

• Çok güzel birşey
  • işte budur yaw yorum war eleştiri yoqq böhöhöyt .....xD
  • quote:

Koltukları oto aksesuarcıdan aldım, çift olarak satılıyor, özelden mesaj atan arkadaşa cevaptır.

fiyat nedir acaba ??
  • quote:

quote:

Koltukları oto aksesuarcıdan aldım, çift olarak satılıyor, özelden mesaj atan arkadaşa cevaptır.

fiyat nedir acaba ??

Koltukların çifti 500TL
  • Bende yapmayı kafama koydum bunlardan. Profezorunkine benzer 3 tekerlekli ama arkadaki tek tekerlek çok büyük olan bir plan var elimde. Nedense pek güvenli gelmedi o yüzden 4 tekelekli düşünüyorum. 2 kişilik yaparsam koltukları arka arkaya koyarım. 80 km ye kadar cıkarırsa maksimum iyi olur hatta 60 ta olur ama olmuşken 80 olsun . 16hp motorla 100 e cıkanı gördüm acaba ben kac hp bir motor almalıyım. İnternetten bulamıyorum. Birde herkes genelde tekerlekleri küçük tutuyor ben normal go kart tekerleğinden büyük yapacağım ve kasisten geçerken altını almasını hiç istemiyorum. Ufacık taşa takılır takla atarız mazallah. Sizce arka tekerleği büyük önü biraz daha küçük mü yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende basit bir gokart yapıcam ama ön dingili nasıl yapıcagım konusunda yardımlarırızı bekliyorum
  • arkadaşlar elimde 1500 cc scooter motoru var. almak isteyen arayabilir . son fiyat 220 tl dir. ayrıca 4 tane scooter tekeri (dublex) ayrıca go kart yapmak isteyenler için arkaya dferansiyel ve mil mevcut. toplu alırsanız iyi fiyat verebilirim . 0533 348 72 98
  • 1500cc kaç beygir ediyor ben pek anlamıyorum
  • Arkadaşlar benim arac elimde ve satılık hazır bir aracın üstünde uğraşıp daha iyi sonuçlar almak istiyenlere duyrulur 200cc ileri geri +boş vitesli 2 kişlik suzuki fiyatım süper uygun mesajla ulaşın resimler büyük olduğu için siteye koyamıyorum niyeti olana özelden atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancan1907

arkadaşlar elimde 1500 cc scooter motoru var. almak isteyen arayabilir . son fiyat 220 tl dir. ayrıca 4 tane scooter tekeri (dublex) ayrıca go kart yapmak isteyenler için arkaya dferansiyel ve mil mevcut. toplu alırsanız iyi fiyat verebilirim . 0533 348 72 98

Elindeki motor 1500 cc ise 220 ye değil 250 TL yede alırım, cc sine bidaha bak istersen 150cc olmasın :)
  • arkadaşlar elimde 2 adet jant lastik var lastikler yarı ömür ihtiyacı olan özelden yada cepten araya bilir uygun fiyata vereceğim tlf 05358127435 herkese kolay gelsin

go-kart yapalım
     go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

Bende yapmayı kafama koydum bunlardan. Profezorunkine benzer 3 tekerlekli ama arkadaki tek tekerlek çok büyük olan bir plan var elimde. Nedense pek güvenli gelmedi o yüzden 4 tekelekli düşünüyorum. 2 kişilik yaparsam koltukları arka arkaya koyarım. 80 km ye kadar cıkarırsa maksimum iyi olur hatta 60 ta olur ama olmuşken 80 olsun . 16hp motorla 100 e cıkanı gördüm acaba ben kac hp bir motor almalıyım. İnternetten bulamıyorum. Birde herkes genelde tekerlekleri küçük tutuyor ben normal go kart tekerleğinden büyük yapacağım ve kasisten geçerken altını almasını hiç istemiyorum. Ufacık taşa takılır takla atarız mazallah. Sizce arka tekerleği büyük önü biraz daha küçük mü yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bu tür araçlarda 50-60 km nin üzeri büyük risk taşır, sana 9.5 hp motor yeterli 70km civarı hızlara rahat çıkıyor.Tekerlek büyüdükçe aracın dişli oranlarınıda artırman lazım, ayrıca teker çapı arttıkça daha güçlü fren kullanman gerekir.aracın yerden yüksekliği artacağından ,aracı büyük tekerde geniş yapmazsan gireceğin ilk sert virajda devrilirsin.Ayrıca tekerlekler büyüdükçe ağırlıkta artıyor.Tekerlekler küçük diye araç takla atmaz kafanı yorma, bilginize.

• quote:

quote:

Bende yapmayı kafama koydum bunlardan. Profezorunkine benzer 3 tekerlekli ama arkadaki tek tekerlek çok büyük olan bir plan var elimde. Nedense pek güvenli gelmedi o yüzden 4 tekelekli düşünüyorum. 2 kişilik yaparsam koltukları arka arkaya koyarım. 80 km ye kadar cıkarırsa maksimum iyi olur hatta 60 ta olur ama olmuşken 80 olsun . 16hp motorla 100 e cıkanı gördüm acaba ben kac hp bir motor almalıyım. İnternetten bulamıyorum. Birde herkes genelde tekerlekleri küçük tutuyor ben normal go kart tekerleğinden büyük yapacağım ve kasisten geçerken altını almasını hiç istemiyorum. Ufacık taşa takılır takla atarız mazallah. Sizce arka tekerleği büyük önü biraz daha küçük mü yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bu tür araçlarda 50-60 km nin üzeri büyük risk taşır, sana 9.5 hp motor yeterli 70km civarı hızlara rahat çıkıyor.Tekerlek büyüdükçe aracın dişli oranlarınıda artırman lazım, ayrıca teker çapı arttıkça daha güçlü fren kullanman gerekir.aracın yerden yüksekliği artacağından ,aracı büyük tekerde geniş yapmazsan gireceğin ilk sert virajda devrilirsin.Ayrıca tekerlekler büyüdükçe ağırlıkta artıyor.Tekerlekler küçük diye araç takla atmaz kafanı yorma, bilginize.

Teşekkür ederim. Büyük tekerlekten kastım ATV tekerlekleri oluyor ya arka tekerlekler ondan ön tekerlekler biraz daha küçük olsun istedim. Ben bunu sokakta kullandığımda az tümsek gördüğünde alışveriş sepeti gibi titreşme yapmasın diye öyle istiyorum. Peki bu 9.5 hb gücünde motoru nereden bulabilirim kaça satın alabilirim birde cc ler var 150 cc 200 cc bunlara dikkat etmelimiyim.?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Büyük tekerlekten kastım ATV tekerlekleri oluyor ya arka tekerlekler ondan ön tekerlekler biraz daha küçük olsun istedim. Ben bunu sokakta kullandığımda az tümsek gördüğünde alışveriş sepeti gibi titreşme yapmasın diye öyle istiyorum. Peki bu 9.5 hb gücünde motoru nereden bulabilirim kaça satın alabilirim birde cc ler var 150 cc 200 cc bunlara dikkat etmelimiyim.?

ATV tekerleri gokart yada buggy için büyük gelebilir, yapacağın projeye bağlı bişi. 9.5hp motorlar internette satılıyor, kama 390E diye aratırsan bu motor 9.5hp dir (bazı sitelerde 13hp yazsada doğru değil) fiyatıda 560TL

• quote:

ATV tekerleri gokart yada buggy için büyük gelebilir, yapacağın projeye bağlı bişi. 9.5hp motorlar internette satılıyor, kama 390E diye aratırsan bu motor 9.5hp dir (bazı sitelerde 13hp yazsada doğru değil) fiyatıda 560TL

koltuk 500 motor 560 2 lastik 70 :S bu paraları verdin mi cidden bu arabayı yapabilmek için profezor ???
  • quote:

quote:

koltuk 500 motor 560 2 lastik 70 :S bu paraları verdin mi cidden bu arabayı yapabilmek için profezor ???

bide 16 hplere bakıyodum :D fiyat tuzluymuş bayağı max 300 tl ye motoru kapatırım diyodum
  • quote:

bide 16 hplere bakıyodum :D fiyat tuzluymuş bayağı max 300 tl ye motoru kapatırım diyodum

oha abi neddin yaw biraz tuz domates hıyar dedin herkes kaçtı bak 6-7 saatte bir kontrol ediyom bir tuz yazmışsın herkes kaçmış yaw neddin? albi hacı murat parçala 1500-2000 tl arası süper bir aracın olur sana sedece şaseyi yapmak we yapacaksan üstünü kapatmak gerekiyor araba motoru araba tekeri ağır olu o kadar performans vermez diyosan tekerlere helyum yada nitrojen bas hiç yoktan tekerlerin ağırlığını kafana tamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by yusuf 15 -- 15 Temmuz 2010; 22:53:40 >

• buda yenı arac
    150cc 5 vıteslı motor var uzerınde
    hm elden hem ayaktan marslı
    ıstedıgın zaman atv tekerı ıstedıgın zaman scooter tekerı takılabılır
    arac satılıktır bılgınıze
    bazı arkadaslar sacma sapan sorularından vazgecemıcegı ıcın sımdıden hatırlatmak ısterım
    col cocuk oyuncagı degıldır cocuklar bınemez
    herkes yan yatarmı patı atarmı dıyor rahatlıkla patı atar kafada dıker
    kac km hız yapar dıyorlar 4 vıtesı gecemedım 90 km bızzat kendım gordum
    her tekerde ayrı fren var

go-kart yapalım
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.