Şimdi Ara

Gnome Sequencer Macro Rehberi (addon ile macro) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aschil kullanıcısına yanıt
    http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/wow_tou.html (Özellikle madde 2.A)

    http://www.mmo-champion.com/threads/1685509-Feedback-One-button-Hunter-Macro-and-Class-Guide (Hızlıca göz gezdirirseniz tartışmayı göreceksiniz)

    Ayrıca bu addonla oynayan ve battlenetten çok uzun süredir arkadaşım olan, benim bir illegalliklerini görmediğim 2 arkadaşım banlandı. İtiraz ettiklerinde "Haksızsınız hesabınızda automation tespit edildi" cevabını aldılar. Oyunda castsequencer var ancak tek press=tek action şeklinde çalışıyor o macrolar. Blizzardın da istemediği zaten oyuna otomasyon getirilmesi. Bot kullanmadıklarına eminim çünkü uzun süredir arkadaşım ve zaten çok online olamayan, çalışan kişiler.

    Ayrıca addon sebebiyle banlanılmayacağını iddia edenler var. Bugüne kadar defalarca oldu bu. Buyrun blue post kanıtı:

    http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6572267648#7

    http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/7860917332#3

    Ayrıca addonu Curse te göremedim. Curse bu tarz konularda daha dikkatli davranıyor ve süpheli addonları yayınlamıyor. Ayrıca ilk blue post linkinde görebileceğiniz gibi GM'ler spesifik addon adıyla konuşmuyorlar çünkü; birincisi addon yapımcısını karalamamak, ikincisi addonlar her an değişebilen şeyler ve addonu engellememek için.

    Ben yalnızca gördüklerimden, forumlarda okuduklarımdan hareketle addonu kullanmayın derim. Addon banları hakkında blue post yazılarına bakabilirsiniz. Ama karar sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 31 Mayıs 2015; 2:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Açıklama için teşekkürker, konun altında olması iyi oldu.
  • Bu addonu kullanıpta aynı bölgede çok fazla farm yapanlarda dikkat etmeli.Örnek ben 45 gün uyarı ban almıştım.
    Bot kullanmadığımı ama oyun mekaniğine aykırı hareket ettiğimi bildirmişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King Admiral

    Addon blacklist, dikkat edin banlanmayın derim.

    Uyardığın için teşekkür ederim. Aslında zaten bende bu addona kuşku ile bakıyordum çünkü oyunu fazla basitleştiriyordu, blizzard nasıl izin veriyor diye düşünüyordum. demekki yasakmış zaten. Bu durumda artık kullanmam :)

    Ayrıca tüm cevap veren arkadaşlarımada teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornado1111

    quote:

    Orijinalden alıntı: King Admiral

    Addon blacklist, dikkat edin banlanmayın derim.

    Uyardığın için teşekkür ederim. Aslında zaten bende bu addona kuşku ile bakıyordum çünkü oyunu fazla basitleştiriyordu, blizzard nasıl izin veriyor diye düşünüyordum. demekki yasakmış zaten. Bu durumda artık kullanmam :)

    Ayrıca tüm cevap veren arkadaşlarımada teşekkür ederim.

    Rica ederim, zaten genellikle bu oyunda yasaklanan veya sonucu kötüye giden bir şey olduğunda hissediyorsunuz ister istemez. Ya oyunu çok basitleştiriyor ya apayrı bir boyut getiriyor vs. Hiç unutmam hala daha su ana kadar gördüğüm en iyi addon diyebileceğim bir addon vardı WotlK zamanında. Benim gibi ranged dps classları için oyunu aşırı kolaylaştırıyor ve ciddi avantaj sağlıyordu. Addonun tek yaptığı şey ise karakterin etrafında 40 yardlık (hunter max attack range) çember oluşturuyordu. Bu sayede bir başka düşmana vururken bir diğerini kesin olarak range içine alabiliyordunuz. Ya da kiting olayını aşırı basitleştiriyordu. Tabiki addon daha sonra dolaylı olarak yasaklandı. Blizz oyunda birtakım değişiklikler yaptı ve addon kullanılamaz hale geldi. Şu anda range display diye bir addon var ancak çok ile yaradığı söylenemez çünkü ortalama bir range veriyor ve bunu yazı olarak yapıyor, zaten uzun süredir oynayan classına hakim birisi de üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyor aynı şekilde.

    Farmingden banlanmak hakkında; zamanında kesintisiz 15-16 saat Sunwell trash farmı yaptığım dönemler oldu 1-2 hafta boyunca. Tek karşılaştığım bir kez GM konuşma penceresi açtı, nasıl olduğumu, neden farm yaptığımı sordu ve şüphelendiği için böyle bit yola başvurduğunu söyledi. Bende daha önce kaç kez full heroic(o zamanın mythic gearı) gearlı bot gördüğünü sordum ve esprili bir şekilde konuşmayı bitirdik ve farma devam ettim.

    Farmdan banlanıyorsanız büyük ihtimal "Griefing" statüsüne girdiğiniz için banlanmışsınızdır. Griefing; bir başka oyuncunun "gaming experience" ına doğrudan veya dolaylı olarak zarar vermektir. Siz farm yaparken büyük ihtimal farketmişsinizdir ya quest yapamayan olmuştur ya o bölgeden geçemeyen çok düşük seviye karşı faction oyuncusu(alliance/horde) olmuştur vs. Bu gibi durumlar rahatlıkla önlenebilir aslında 1 dk ara verip onların questi bitirmelerine izin vererek. Ancak en garanti yol instance içi farmı ve ben bot kullanmadığı halde instance farmladığı için banlanan kişi şu ana kadar görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncelleme; addon curse sitesine düşmüş, hemde yenilenmiş şekilde. Kullanımı daha basit, kolay gibi duruyor. İlgilenenler indirebilir, curse addon konusunda tek güvendiğim yerdir benim ve bir çoğu için, orada olması da şaşırttı açıkcası.
    https://mods.curse.com/addons/wow/gnomesequencer-enhanced
  • Classic için yayınlandı !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Classic için yayınlandı !
    Yayınlandı da yasakmış kullanan banlanacak öyle gözüküyor?
  • Ben uzun yıllardır bu addonsu kullanıyorum, zaten oyun kendi içinde macro kullanılması legaldir. (bot kullananlar hariç)
    GSE bu işi sadece bir tık daha yukarıya taşıyor, Wowlazy sitesini eskiler bilir yazılan macrolar görülür şekildeydi. şimdi ise bu macroları şifreli olacak şekilde yayınlıyorlar.

    şifreki macroyu kullanmak için yapman gereken basit bir iki işlem var, onun haricinde şuana kadar ne ikaz ne ban aldım...
  • Ne yapıyor ki bu tam olarak?
  • skilleri tek tuşa koyuyorsun hepsine sırası ile basıyor (sırasını da ayarlayabiliyorsun).
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Tartışmalı bir konu. Temel olarak /castsequence komutunu kullanıyor ve macrolardaki 255 karakter limitini aşıyor o kadar. Bagnon,bartender, elvui ne kadar legalse bu da o kadar legal. Konuyla alakalı çok fazla açılan başlık var. Ban yiyen olsaydı mutlaka ortaya çıkardı çooktan. Nerden baksan 5-6 yıldır bu addon duruyor.
    ----------

    oyunda /castquence spell name(rank 1) gibi komut çalışıyor, gece denedim. Bu olduğu sürece bana pek gerek yok. şuan betadaymış.

    İki dot skillimi tek tuşa koyuyorum ben.

    mesela /castesequence reset=target/15 skill,skill,skill
    /cast skill

    yukarıdaki komutla 15 saniyede bir reset alacak, öncelik castsequence de olacak şekilde komut atayabilirsiniz.

    ------------

    çok fazla abartmadan kullanabilirsiniz. aynı türde skilleri koyun tavsiyem. mesela yanına helm,cloak skilleri de koyulabilir, trinket koyulabilir yada bunlar tek bir yerde toplanıp nuke yapılabilir vs. gibi. oynadıgınız classa göre değişir.




  • Ohhh ne güzel memleket ya

    Hayat size güzel :pp

    Bizde Mouse ile clickleme ile uğraşalım
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    ahahaha
    oyunun kendi macro penceresinden de yazabilirsin.
    classic de test ettim gece bunları

    /castsequence spell name(rank 1) çalışıyor bu arada.

    google dan baktım, vanilla donemlerinde sciprit macro kullanmıs millet.

    bunları kullanmanızı tavsiye etmem suan, lua açıkları var bazı yerlerde. hala var mı bilmiyorum. item,gold vs. sizin haberiniz olmadan trade ediyorlar. bi ara redditte konusu dönüyordu. classic de denedim oyunda uyarı çıktı direkt, yine de kullanmak istiyor musunuz, sizin sorumluluğunuzdadır diye.

    /run /script komutuyla baslayan hiçbir macro vs. kullanmayın ne olur ne olmaz.
  • hortlatıcam ama lua dosyası lazım

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.