Şimdi Ara

GNGWC 2008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GNGWC 2008 de Usa(Amerika),Germany(Almanya) ve Brazil ( Brazilya) da Yapılıcak.

Ayrıntılı Bilgi Bu Linkte :http://www.silkroadonline.net/notarget/gngwc2008/gngwc_guide.asp

1. 5.000$
    2. 3.000$
    3. 1.000$
    Alıcakmış.

Garmagamel'i Görmek İsteyenler Gidebilir.

İngilizcesi İyi Olan Birisi Çevirirse Güzel Olur.Ama Bazı Sitelerden Çevirmeyin Çok Anlamsız Şeyler Çıkıyo.

• yakında türkiye ve mısır ada gelcekmiş.. türkiyeye gelirse kesin istanbulda yapılır seneye gelirbence hepimiz katılırız artık

Almanyada olup gitebilcek imkanı olan varsa gitsin ve saniye saniye foto çeksin bi eliyle.. diğer eliylede video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 20 Haziran 2008; 17:33:44 >
  • Bu GNGWC ne Ya Bana Anlatırmısınız

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 20 Haziran 2008; 17:37:21 >
  • Yarışmanın Tanımı
    Yarışma adı: Oyun ve Oyun Dünyası Şampiyonası 2008 (Game and Game World Championship) 2008
    Organize eden: KIPA

Ödüller

Ana turda (Amerikadaki Almanyadaki ya da Brezilyadakinde): Finallere katılmak için koreye uçak bileti(ulaşım pansiyon dahil), hediyelik eşya.

Finallerde: 1.ye 5,000$ 2.ye 3,000$ 3.ye 1,000$
    *Ödül paranın miktarı ve hediyelik eşyanın cinsi değişebilir. Değişiklik olursa bildirilecektir.

Program

İlk Tur

İlk tur kayıtları
    Almanyada 22 temmuza kadar Amerikada 11 ağustosa kadar Brezilyada 1 eylüle kadar

İlk tur tarihleri

Almanyada 1ağustos Amerikada 29 ağustos Brezilyada 12 eylül

Geçerli uyruklar (Burada ikamet etmesi veya vatandaşı olamsı gerekiyor): ABD, Almanya ve Brezilya

*Yarışma sadece belirli ülkelerde devam edecektir.

Ana Tur

Ana tur programı:

Almanya 21 ağustos abd 20 eylül brezilya 4 Ekim
    Katılabilecekler: USA, Almanya ve Brezilya dan ilk turu kazananlar.

Ana turun yapılacağı yerler:
    ABD - KIICA SILICON VALLEY (Adres: San Fransisco, San Jose)
    Almanya - Games Convention (Adres: Leipziger Messe P.P. Box 10 07 20 D-04007 Leipzig)
    Brezilya - Fecomercio (Adres: SaoPaulo, Brezilya)

Finaller
    Finallerdeki program:
    14 kasım büyük final kayıtları gibi bişey. 15 kasım büyük final
    Katılabilecekler: ana turdan finale kalanlar.
    Yapılacağı mekan: Kore

Kayıt olma şartları

Sadece ABD,Almanya ve Brezilya vatandaşları ve burada oturanlar katılabilir. (Akıcı İngilizce konuşabilmek gerekiyor)
    *Yarışma sadece belirli ülkelerde devam edecektir.
    *Türkiye ve Mısır ilk eleme&ana tur : Herşey ilerde anons edilecek.

Sadece, katılmaya zamanı olanlar katılabilir.

Sadece, ana turun yapıldığı bölgeye seyahat edebilecekler katılabilir. (pansiyon ve ulaşım ücretleri katılımcıya ait)

Finaller Korede yapılacak, çünkü : katılımcılar diğer milletlere seyehat etmesi hakkında bir şarta sahip olmamalıdır gibi birşey yazıyor işte

• Oh be bitti sonunda bi yandan evi toparlayıp bi yandan çevirdim
  • peki ben 45 lvl yim alırlarmı beni:D
  • USA, almanya yada brezilyadaysan alırlar
    Karakterinin leveli öncemli değil. Max. cap levelda bir karakter veriyorlar skilleri statları fln veriyorsun ve sun drop rate %100 yapıyolar yaratıklardan item düşürerek istediğin karakteri diziyorsun ve sonra başlıyor yarışmalar...
  • geçen sene DH'dekiler toplayıp beni almanya'ya GNGWC'e yolluyorlardı
    ben gitmedim
  • hep almanya turkiyeye gelin az ponponlarida alin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.