Şimdi Ara

GMAIL INBOX(1) YAZIYOR HEP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gmail imde garip bir sorun var ve der her zaman inbox 1 gözüküyor bütün mesajlar okunmasına ragmen...

outlook kullanmaya calışmıstım gmail kullanarak fakat mailleri aktarırken sorun cıkmıstı ondan sonra da böyle kaldı inbox (1) diye

bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olursa cok sevnirim tesekkurler

• valla okunmamış bir mail var diyor ama açık kapa bir belki düzelir.
  • denedim yaw herşeyi olmadı bi türlü çözemedim olayı
  • kendine bir mail at ve oku. duzelir. hic mail gelmiyor galiba sana. adres ver, mail atalim..
    etkili cozum.
  • yok abi geliyo maiiller okuyorum hepsini sonra gene 1 oluyor:)

• galiba bu sorunu yaşayan ilk insanım gmaile haber vermek gerek

• bence explorer la alakalı olabilir istersen farklı bir bilgisayardan gir ve bir bak hala olemi

bende davetiyelerimi kullanamiyordum bugune kadar bugun makinaya format attım suan kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 12 Ocak 2005, 20:02:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi bilen yok mu yaw

• onların sana yolladıkları ilk mesajı okumadıysan öyle der.
  • bende de spam(1) yazıyo hep sillmekte fayda etmiyor. ilk değilsiniz:)
  • Bazen tarih probleminden dolayı yeni gelen bir mail inboxda ortalarda bir yere veya en sona düşebiliyor. Bütün inbox'ı bir tara en iyisi.
  • yok yaw 40 msj var ztn hepsi konrtollü bozuk bu gmail
  • ilginç
  • nesi komik mcangal beyfendi

• bende de 1 hafta kadar Inbox (2) kaldı aynen dedigin gibi.. sonra bi sabah bi baktim yokolmus..

Bekle en iyisi.. yapcak bisii yok..
  • Bir hesabımda daha öyle olmuştu, sonra tümünü seç, çöpe taşı dedim, çöpe giderek tümünü seç, sil dedim, o varolan görünmeyen dosya da gitti, genelde aktarım sırasında yarım kaldıgında oluyordur herhalde, kendi kullandıgım mailimde hiç karşılaşmadım gmail de !
  • kıyamıyom silmeye yaw önemli şeyler var uğraşmak gerekecek sanırım
  • yok be tek değilsin benimkindede sürekli inbox 2 gösteriyor bi türlü çözemedim ayrıca çöp kutusunada kesinlikle giremiyorum son 20 gündür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.