Şimdi Ara

Gm8 şarj oluyor ama açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forumdaşlar şimdi ben bu telefonun şarjını tamamen bitirip gece şarjda bırakmıştım.Sabah telefonun açılmadığını farkettim.Şarj ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyordu.Ses tuşları ve güç tuşu vs. bütün kombinasyonları yaptım gene de açılmadı.Sizce neden olmuş olabilir? Servise göndermek istemiyorum.



  • Bu sabaha aynı saçmalık başıma geldi hatta benim GM8'de o şarj olayı bile işlemiyordu, DH'in kendi konusuna yazmıştım oradan ALINTI yapayım:

    ---
    Telefona bugün ne oldu da açılmadı yahu! Şubat 2018'den bugüne kadar eksiksiz hatasız sorunsuz sapasağlam tertemiz çalışan GM8 bugün arızalanacağı tuttu, açma-kapama tuşu zaten işlemiyor şarj'a takıyorum o kırmızı led bile yanmıyor durup dururken ne oldu buna Allahım delirmemek elde değil. Yetkili Servis'e götüreceğim de şimdi ne yapabilirler bir anlam veremiyorum ne olacak.

    Aldığım günden beri her ay güncellemeleri yapılmış şekilde kullanıyordum şükür hiç arızalanmıyor hatasız sorunsuz diye seviniyordum olacağı varmış en sonunda nazar değdi başımızı yaktı sabah sabah.

    EDIT:
    Yetkili Servis noktasında ne yaptılarsa aradılar gelin alın diye şu an ilk günkü halinde sapasağlam çalışıyor, sorunun Yazılımsal olduğunu söylüyorlar da yazılımsal olan ne açıklama yapmadılar. Anladığım kadarıyla bir şekilde cihazın açılmasını sağlamışlar sonra fabrika ayarlarına döndürmüşler sıfırlamışlar, 5 Eylül'e kadar olan tüm Android One güncellemeleri silinmiş 5 Mart 2018 tarihli olan kurulmuş. Şimdi korkuyorum yine telefonu kapattığımda tekrar açılmazsa diye, valla ömrüm boyunca telefonu hiç kapatmam artık 'Yeniden başlat' fonksiyonunu kullanırım bundan sonra.

    GM8'lere en son 5 Eylül 2018 tarihli 1 GB'lık Android One 8.1 güncellemesi gelmişti birkaç hafta önce yapmıştım, acaba bu mu GM8'in başını yaktı? Şu an 5 Eylül güncellemesini gösteriyor ama korktuğumdan durdurdum yüklemiyorum. İşte hiç bir şekilde açılmadı telefon, en garip olan şu ki şarj'a takınca ekran bile aktifleşmiyordu (pil resmi çıkması lazım ya) kırmızı şarj olma led ışığı bile yanmıyordu belli ki cihaza bağlantı elektirik girişi bile iptal olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Ekim 2018; 20:58:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.