Şimdi Ara

gm olmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
12.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler. knightta gm nasıl olunur? açıklıycak bi kişi var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• amerikaya git öğrenırsın
  • hemen anlatıyım şimdi lwl 70 olman sart sonra adam soyman hilelere goz yumman orcların tarafını tutman...... yaw aga ne edecen yaa nasıl olunurmus konuya bak muhabbee bak ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: JEDDITE_TR

hemen anlatıyım şimdi lwl 70 olman sart sonra adam soyman hilelere goz yumman orcların tarafını tutman...... yaw aga ne edecen yaa nasıl olunurmus konuya bak muhabbee bak ....

merak ettik sorduk. konu açarken sanamı sorcaktık dallama
  • quote:

hemen anlatıyım şimdi lwl 70 olman sart sonra adam soyman hilelere goz yumman orcların tarafını tutman...... yaw aga ne edecen yaa nasıl olunurmus konuya bak muhabbee bak ....

çok doru katılıyorum sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: rugbyboy

quote:

merak ettik sorduk. konu açarken sanamı sorcaktık dallama
    +1903
  • gm olmak için serverin sana mesaj atması lazımm 70 ol görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: orpak

gm olmak için serverin sana mesaj atması lazımm 70 ol görürsün

benim avatarımı kullanıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Orjinalden alıntı: orpak

gm olmak için serverin sana mesaj atması lazımm 70 ol görürsün

benim avatarımı kullanıyosun

belkide sen onunkini kullanıyosundur kım nerden bılecek ??

• quote:

MADEM HOSUNA GITMIYO MUHABBET CIKTIR ( ) GIT FORUMDAN ALLAM YAA
  • aslında arkadaş'a bilen birisi varsa açıklasaydı fena olmazı yani adamı aşalamakdan başka düzgün cevap verseniz iyi olurdu adam merak etmiş yazmış yazdığına pişman etmeyin adamı
  • sağlam adamlara adminler msj atıo kabul edersen sana gmlik yetkileri veya msj ne olman için atıldıysa o yetkiler verilio
  • SANIYORUM BELLİ BİR MİKTAR PARA VERİYORSUN VE SANA GM ÖZELLİKLERDE BİR CHAR VERİYOLAR KURALLARA UY DİYORLAR OKADAR SENDE PARA BASIYOSUN BOSS KESEREK GM BİR CHAR Z R YAPIP ATACK YAPTIĞINDA 30.000 DAMGE VURUYO ÖLDÜREMİYECEĞİN HAYVAN YOK :)
  • Yaf arkadaşlar benim anlamadığım bir tek konu var. Bu forum da bir topic açıldığı zaman illa birisi yorumunu yazmak zorundami topic ile ilgli.
  • aga soru sorulduysa millet yorumunu yapıyo
  • aga nasıl rütbe atlanıyor biliyonuzmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

Yaf arkadaşlar benim anlamadığım bir tek konu var. Bu forum da bir topic açıldığı zaman illa birisi yorumunu yazmak zorundami topic ile ilgli.

Yorum yapmazsak forumun ne anlamı kalırki burda bilmediklerimizi veya bildiklerimizi paylaşıyoruz bazende farklı bilgileri tartışıyoruz ama ben isterimki sabit 5 konu olsun onlarla tartışıp bilgi alıp verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenBoy -- 17 Aralık 2005, 15:30:43 >
  • Polemiği kapatım konuya dönem

1-Gm olmak için k2 nin ofisinde calısmak lazım

2- İleri derecede Program yazılımından anlamak

3- Ana dili gibi eng bilmek

4(Dipnotlar) # Türkiyede GM yoktur
    # Türk GM vardır
    # Gmlerin hepsi Amerikada K2 nin ofisindelerdir
    # "Sen bana id ve pw ni söle senin charı full item yapatım gm benim halamın oğlu" "gm bizim kom$unun oglu" " Gm bizim marketin cırağı" Diyen kazmalara inanmayın
  • .

• hac bu hangi server malezya deil japko hiç deil hele hele usko hiç hiç diil hangi server bu??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.