Şimdi Ara

GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    - Ürün 02/12/2013 tarihinde hizlial.com'dan alınmıştır. İlk kullanıcısıyım yeni telefon aldığımdan dolayı satıyorum. Telefonun donanımsal hiçbir sorunu kalmamıştır garanti komple değiştirdi zaten ürünü. Şarj aleti temassızlık yapabiliyor bazen. Onu da yedek kablo yada farklı şarj aleti ile çözebilirsiniz.(Ben de yolluyorum yedek bir kablo.)

- Garantisi bitmiştir ancak garantisinin son ayında Anakartı, Dokunmatik paneli, Kamerası, Pili, Anteni, Tuşları yani kısacası herşeyi yenilenmiştir. Bu anlamda tertemiz ve gerçek anlamda sıfıra yakın bir cihazdır. Cihaz yeni donanımı ile sadece 2 ay kullanıldı.

- Kutu mevcuttur ve kutu içeriği tamdır;
    * General Mobile Discovery Siyah 16GB Telefon
    * Şarj aleti ve usb kablosu
    * Kulaklık ve kulaklık padleri(kullanılmamış padler)
    * Bataryası(Garantiden değişen sıfır batarya.)
    * Fatura ve kullanım kılavuzu.

- Kutu içeriğinde olmayan benim telefon ile birlikte satmayı düşündüğüm malzemeler;
    * Sandisk Class 10 16GB micro SD hafıza kartı ve Micro SD kart adaptörü. (Telefon ile birlikte almıştım. Faturada görünüyor.)
    * Gomax 2600Mah PowerBank
    * 3 Uçlu(Micro USB, Iphone 3g-4-4s ucu ve Iphone 6-6s ucu) USB kablo
    * Yedek Ekran Koruyucu (Üstünde de var ancak köşesi azıcık kalkmış.)

Ankara içi elden alışveriş önceliklidir. Diğer illere havale sonrası kargo olur.

FİYAT: 375TL--->365--->320TL

GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası
     GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası

GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası GM Discovery 16GB+Powerbank+16GB Class10 Hafıza Kartı ve dahası

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 21 Mart 2016; 16:59:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.